Main menu:

21.rodada

Arkiv > 2017 > August
For Flamengo skulle der point på kontoen, og fra første fløjt var det også hjemmeholdet, der styrede løjerne, mens Atlético-GO stillede sig tilbage på banen og afventede Flamengos offensiv. Dette viste sig at være en god disposition for bundholdet, som var en solid stopklods for de rød-sortes unge angribere.

Flamengos pres stod på de første 15 minutter uden den forventede forløsning, og Atlético fik langsomt hevet tempoet ud af kampen. Det betød dog ikke, at Flamengo var uden chancer, og den normalt meget udskældte midtbanespiller Márcio Araujo havde et hæderligt forsøg fra kanten af feltet. Efter 13 minutters spil var det endnu engang Flamengo, og her så man for første gang det gode samspil mellem Vinicius Jr. på venstrekanten og Lucas Paquetá i front. Dog endte chancen med et hjørnespark, da Felipe fik hænderne på bolden og viftet den ud over baglinjen. For Atléticos vedkommende skulle der gå hele 39 minutter, før de havde deres første reelle målchance. En ballonbold kom ind i feltet og blev clearet af Flamengos forsvar. Bolden endte hos Walter, der resolut skød på kassen, men Diego Alves var på pletten og sendte bolden over mål.

I pausen havde Rueda valgt at sende Renê på banen i stedet for Rafael Vaz, hvilket skulle give mere mobilitet i den bagerste række og derved få mere gang i kanterne. Uret havde da også knapt rundet de 47 minutter, da et godt samspil hos Flamengo endte med et fint hovedstødsforsøg fra Paquetá. Nu var det bare et spørgsmål om, hvornår Flamengo ville score,
og der gik heller ikke mere end ti minutter, før Vinicius Jr. sendte bolden i nettet. Et godt oplæg fra Márcio Araújo sendte Vinicius afsted, og den kun 17-årige spiller var sine modstander overlegne. Med høj fart kom han forbi bagkæden og sendte bolden i nettet bag Felipe.

Målet fik Flamengo til at spille en smule mindre aggressivt, og de rød-sorte lod Atlético komme ind i kampen. Det gav bl.a. en chance til Jonathan, der med en lille halv time igen sendte bolden tæt forbi Flamengos mål. At Atlético kom ind i kampen, gav plads til Flamengos backs, der fik mere plads fremme på banen, hvilket f.eks. gav en god hovedstødschance til Vinicius Jr. Blot to minutter senere var årgang 2000-spilleren på pletten, da Paquetá med en yderst præcis stikning sendte Vinicus Jr. afsted. Vinicius spurtede uden de store problemer forbi de sløve Atlético backs og videre forbi målmanden. Dermed kunne stortalentet kopiere Romarios mål mod Uruguay tilbage fra 1993 og lade sig tiljuble af spillere og tilskuere. I kampens overtid var det tæt på at blive et hattrick for den unge spiller, men heldet var ikke med ham denne gang, og kampen endte med resultatet 2-0 til Flamengo.
FLAMENGO 2 X 0 ATLÉTICO
Sted: Ilha do Urubu, Rio de Janeiro
Dato: Lørdag d. 19. august 2017
Tidspunkt: 19.00 lokal tid. Danmark + 5 timer
Tilskuerer: 7.082
Dommer: Rodolpho Toski Marques
Linjevogtere: Bruno Boschilia og Victor Hugo Imazu dos Santos
Advarsler: Vinicius Junior og Márcio Araújo (Fla); Andrigo, Igor og Jonathan (Atlético)
Mål: Vinicius Junior 55. minut og 74. minut
FLAMENGO: Diego Alves, Pará, Réver, Rhodolfo, Rafael Vaz (Renê, Rodinei); Márcio Araújo, Willian Arão, Lucas Paquetá og Everton Ribeiro; Geuvânio (Diego) og Vinicius Jr.
Træner: Reinaldo Rueda
ATLÉTICO-GO: Felipe; Jonathan (André Castro), Gilvan, William Alves og Bruno Pacheco; Igor, Paulinho, Andrigo (Breno Lopes), Jorginho og Diego Rosa (Luiz Fernando); Walter