4. rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

4. rodada

Arkiv > 2017 > Juni
Kampen:
Allerede i første minut var der action på banen, da Everton modtog bolden i Botafogos felt og havde et sammenstød med Carli, men trods Evertons appel om straffespark vinkede dommeren afværgende, og der blev ikke noget straffespark til Flamengo i denne omgang. Botafogo tog sig ikke af Evertons brokkeri, og kort efter var de tæt på en scoring, da den offensive midtbanespiller Bruno Silva forsøgte sig fra distancen. Bolden snittede Réver og var tæt på at gå ind - til Alex Muralhas store overraskelse. Den store chance virkede som en katalysator på Botafogo, der satsede på at udnytte Flamengos fejl. Og netop efter en fejlaflevering af Réver opsnappede Arnaldo bolden og sendte den videre til Roger, som for alvor testede Muralha i Flamengos mål. De sort-hvide Botafogo-spillere virkede tålmodige og ventede på de rigtige tidspunkter til at slå til. Det betød, at Flamengo pressede spillet længere frem på banen, dog uden at de fik gennembrudt Botafogos massive forsvar. Først efter et kvarter lykkedes det for alvor for Flamengo. Efter et hjørnespark endte bolden hos Everton, som sendte et hårdt skud forbi Botafogos mål. Med en massiv indsats i venstresiden var Everton og Trauco de kreative kræfter, men desværre for de rød-sorte var Botafogos back Arnaldo i god form og holdt de sultne Flamengo-drenge fra fadet. Flamengos pres fortsatte, og i det 17. og 18. minut var det Juan og Guerrero, som forsøgte at overliste Gatito med skud fra distancen. Det lykkedes dog ikke, og selvom Flamengo sendte en del bolde ind i feltet, var Botafogos forsvar Flamengos angribere overlegne. Det intense spil krævede meget af spillerne, og da Willian Arão stødte sammen med Victor Luiz, måtte Botafogos venstreback lade sig udskifte med Gilson. Med 4 minutter tilbage af halvlegen var der endnu engang fare på færde i Botafogos felt, men en vaks Gatito kom godt ud af sit mål og snød Everton for en scoring. Kort efter var Willian Arão igen på færde, da han stødte sammen med Airton, hvilket tvang træner Jair Ventura til at bruge sin 2. udskiftning på kun 5 minutter.
Anden halvleg startede som sin forgænger, da Paulo Guerrero blev fældet på kanten af feltet. Efter et par minutters tovtrækkeri og et par gule kort valgte Ederson at sende bolden i muren, og dermed var chancen spildt. Selvom Flamengo var bedst, begyndte fansene at blive utålmodige og forlangte Diego på banen. Fansene fik deres vilje, og med en halv time tilbage kom Diego på banen - efter 52 dages skadesfravær. Første store chance til Flamengo kom, da Trauco spillede Guerrero, som dog måtte se sit skud blive pareret af Gatito Fernández. Flamengo pressede på, og efter 59 minutter fik Bruno Silva sat en stopper for Guerreros afslutning. Botafogo var hurtige til at svare igen, og med et hurtigt opspil i højresiden fik Arnaldo spillet Roger fri i Flamengos felt. Det blev dog ikke til det store for Roger, der måtte se sit skud blive pareret af Muralha i Flamengos mål. Utilfreds med resultatet fik Zé Ricardo sat gang i Flamengo ved at sende supertalentet Vinicius Júnior på banen. Det betød, at Flamengo fik spredt spillet mere ud, kom til flere chancer og havde mere boldbesiddelse.
Samtidig virkede Botafogo trætte og satsede nu udelukkende på omstillinger. Sin unge alder til trods viste Vinicius lidt af sin styrke, og hvorfor han er solgt til Real Madrid for den nette sum af 45 millioner euro. Gode afleveringer, overblik og driblinger blev vist i glimt, og med 8 minutter tilbage fik den unge spiller afsluttet, men Botafogos forsvar var på plads og fik afværget en potentiel ydmygelse. Minuttet senere var Vinicius igen på færde, og denne gang var han særdeles tæt på at komme på tavlen. Vinicius modtog et godt opspil fra Everton og sendte bolden mod mål men overliggeren var i vejen for lobbet. Flamengo sad nu totalt på spillet og satte angriberen Leandro Damião på banen. Og med tre minutter igen fik Flamengo sin sidste chance for at hente de tre point, da Diego sendte et skud i favnen på Gatito Fernández. Efter 90 underholdende og målløse minutter fløjtede dommeren kampen af, og de to hold måtte til begges ærgrelse dele i porten.
FLAMENGO-RJ 0 X 0 BOTAFOGO-RJ
Sted: Estádio Raulino de Oliveira i Volta Redonda (RJ)
Dato: Søndag d. 4 juni 2017
Tidspunkt: 11.00 lokal tid. 16.00 dansk tid.
Betalende tilskuere: 8.887
Dommer: Dewson Fernando Freitas da Silva (Fifa-PA)
Linjevogtere: Helcio Araujo Neves (PA) og José Ricardo Guimaraes Coimbra (PA)
Gule kort: Cuéllar, Juan(Fla); Bruno Silva, Carli(Bota)
FLAMENGO: Alex Muralha, Pará, Réver, Juan og Trauco; Márcio Araújo, Cuéllar(Diego), Willian Arão(Leandro Damião) og Ederson(Vinicius Júnior); Everton og Paolo Guerrero
Træner: Zé Ricardo
BOTAFOGO: Gatito Fernández, Arnaldo, Joel Carli, Igor Rabello og Víctor Luís(Gilson); Aírton(Dudu Cearense), Bruno Silva, Matheus Fernandes og João Paulo; Rodrigo Pimpão(Joel) og Roger
Træner: Jair Ventura
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu