Arkiv > 2013

15/4 2013

Campeonato Carioca Fla-Flu

Flamengo vandt over rivalerne fra Fluminense i deres bedste kamp i år.

Et yderst oplagt og velspillende Flamengo sørgede for underholdningen og vandt 3-1 (2-0) over et Fluminense hold der ikke virkede tændte. Flamengo startede bedst og allerede efter efter 8 minutter kunne Leo Moura sætte et indlæg i panden på topscorer Hernane, der flot og resolut headede den i kassen. Efter 42 minutter får Flamengo tilkæmpet sig et straffespark. Rafinha modtager bolden fra Elias, der dribler ind i feltet og fældes af Carlinhos der fortjent får en advarsel. Renato tager sparket og udplacerer målmanden. 2-0 til Flamengo.
Anden halvleg var ikke så underholdende og velspillet som første. Fluminense udskifter i forsvaret for at undgå yderligere ydmygelse. Wellington kommer ind i stedet for Michael hvilket ikke har den store betydning for resten af kampen. Knap var anden halvleg fløjtet i gang da Flamengo scorer til 3-0. Rafinha skyder på mål og Diego Cavaleiri formår ikke at holde på bolden så Renato kan sætte en fod på riposten. Derefter mistede Fluminese modet og gik ned i tempo. Dog  fik de efter 22 minutter reduceret til 3-1 ved Rafael Sobis.
Kampens resultat har dog ingen betydning i turneringen, men håneretten er nu kommet tilbage til Gávea hos Flamengo. Video fra kampen findes her

18/4  2013
Copa do Brasil: Volta Redonda-Flamengo

Flamengo går videre i pokalturneringen med en 3-0 sejr over Remo. Alle tre mål sat ind af Hernane. Der efter kampen kunne lade sig hylde som hattrickhelt.

Flamengos træner Jorginho var yderst tilfreds med anden runde af Copa do Brasil, med 3-0 sejren over Remo.  Spillet var yderst tilfredsstillende og han lod rosende ord falde om den tredobbelte målscorer Hernane, samt Rafinha, Renato og Leo Moura.
Læs mere her

21/4 2013
Taça Rio: Macaé-Flamengo

Med en god og ihærdig indsats i anden halvleg fik Flamengo vendt et truende nederlag til en komfortabel 1-3 sejr, på udebane mod Macaé lørdag aften. Dette resultat gør nu at Flamengo stadig kan drømme om at komme i i semifinalen i Taça Rio Hvis det skal ske kræver det en smule held og noget papirarbejde. Fluminense skal søndag tabe mod Bangu samtidig med at retten skal annullere resultatet af Flamengo – Duque de Caxias (1-1), og derved give Flamengo en omkamp. Læs mere og se klip fra kampen