August - Flamengo

Go to content

Main menu:

August

Arkiv > 2015
31/08 2015

1-0 sejr over Sports tamme løver
Brasileirão 21. rundeEfter et par turbulente uger, der bl.a. har budt på trænerfyring, og pokalnederlag til rivalerne fra Vasco, var det tid til oprejsning mod løverne fra Sport Recife. Selvom holdets ny træner, Oswaldo de Oliveira lagde ud med en sejr mod São Paulo, kom armene hurtigt ned, da Vasco hev en uafgjort hjem i onsdagens returopgør i den brasilianske pokalturnering. Det betyder nu at Flamengo skal stramme op hvis de skal udleve drømmen om Copa Libertadores 2016. Første skridt på vejen var aftenens udekamp mod Sport Recife. Sport startede sæsonen godt, men er begyndt at sætte point til, og har ikke vundet de sidste 7 ligakampe. Kampen i aftes var heller ingen undtagelse og Flamengo havde ikke de store problemer med at hente alle tre point hjem til Rio. Næste runde skal Flamengo endnu længere nordpå, når Arena das Dunas lægger græs til 22. runde mod Avaí. Læs mere
17/08 2015

Flamengo kom foran og snublede
Brasileirão 19. rundeFor at undgå unødige problemer med fulde tilhængere mv. bliver en del af kampene afviklet om formiddagen. Denne gang var det Flamengos tur, og formiddagspremieren blev alt andet end en succes for de rød-sorte. Dagens modstander var Palmeiras, og de grønklædte spillere skulle vise sig at være en større mundfuld end Gribbene fra Rio magtede. Palmeiras lagde ud med at bringe sig i front, hvilket satte en skræk i Flamengos spillere, og det så længe ud til, at det hele skulle blive en halv-tam kamp med en smal hjemmesejr. Forventningerne blev dog gjort til skamme i anden halvleg, da kampen udviklede sig til et målorgie med Palmeiras som vindere. Flamengos offensiv blev væsentlig bedre i anden halvleg, men samtidig blev forsvaret ditto værre. Især når det gjaldt dødbolde, blev Flamengo udstillet, og selvom de hurtigt kom foran 1-2, tog Palmeiras sig sammen og satte trumf på med hele tre scoringer, så kampen endte hele 4-2 til hjemmeholdet. Selvom resultatet er fortjent, følte Flamengo sig flere gange forfordelt, da dommeren undlod at dømme straffespark i to situationer. Nederlaget betyder, at Flamengo nu kun er 4 point fra nedrykningsstregen - med halvdelen af sæsonen overstået. Om 2. halvdel bliver ligeså turbulent som første, må tiden vise. Den offensive del har vist store forbedringer, mens der stadig er plads til forbedring i defensiven. Dagens kamp gav ikke plads til den tidligere AaB’er Kayke, der måtte se kampen fra udskiftningsbænken. Læs mere
13-08 2015

”Danskerdebut” på Maracanã
Brasileirão 18. runde

Den tidligere AaB’er Kayke fik i aftes sin debut for Flamengo, da holdet mødte Atlético-PR i 17. runde af det brasilianske mesterskab. Med karantæne til Guerrero var Flamengo stækket og satte deres lid til Ederson, som netop er ankommet til klubben. Heldigvis for Flamengo betød fraværet af Guerrero ikke det store, da hjemmeholdet fortjent vandt 3-2. Udover de tre point gav sejren et moralsk boost til Flamengo, da sidste sejr over Atlético-PR skete tilbage i 2009.
Sejren bringer Flamengo op på 23 point, hvilket er lig med en 11. plads i ligaen, og dermed adgang til det sydamerikanske svar på UEFA Cup’en. Læs mere.

11/8 2015
Rádio Fla
Flamengo indefra 1. del


Bag om Flamengo: Rádio Fla
Flamengo er ikke kun fodbold og to ugentlige fodboldkampe. Det er en organisation, der breder sig ud over alle sportsgrene og medier. Jeg har i denne lille serie valgt at gå bag kulisserne i en fodboldklub, der betyder alt for en stor del af Brasiliens befolkning. Udover alle tænkelige sportsgrene er klubben en arbejdsplads for et hav af mennesker, der hver dag gør deres bedste for at bakke op om klubben og sørge for, at fodboldspillere, basketballspillere, roerer mv. bliver promoverede.
Første del af ”Bag om Flamengo” handler om klubbens nyeste medietiltag: Rádio Fla, som hver dag sender to timers liveradio og samtidig dækker klubbens sportsgrene med hovedvægt på de to ugentlige fodboldkampe. Læs mere

10-08 2015

NA TRAVE! 
Flamengo stoppede ved stolpen
Brasileirão 17 runde


Aftenens runde i den brasilianske liga, den 17. af slagsen, bød på en tur til Campinas, hvor modstanderen Ponte Preta bød op til dans. Det blev en intens affære hvor Flamengo længe så ud til at trække det længste strå. Men som så mange gange før snublede Flamengo på stregen og måtte skuffede tage tilbage til Rio, uden point på kontoen. I store dele af kampen viste de rød-sorte sig som det bedste hold og skabte mange chancer. Desværre var det stolpe ud, og da Ponte Preta efter et hjørnespark bragte sig i front, formåede Flamengo ikke at komme sig, og må dermed se sig passeret i tabellen, da Ponte Preta med sejren nu er oppe på 22 point, mod Flamengos 20.
Næste runde, som spilles onsdag aften, skal Flamengo møde Atlético Paranaense, der efter weekendens runde ligger på 6. pladsen. Læs mere

03/08 2015

2-2 og tilskuerrekord på Maracanã
Brasileirão 16. runde


Med to sejre i bagagen var der lagt op til et opgør af de større, da Santos i går besøgte Maracanâ. Gennem ugen har der været timelange køer, foran de officielle billetsalgssteder, og kampen er blevet hypet til det yderste i de lokale medier. Den megen snak om kampen gav også pote da hele 61.421 tilskuere havde fundet vej til Maracanã, hvilket er sæsonrekord i den brasilianske liga.
De mange tilskuere gik heller ikke forgæves, om end en del af glæden løb ud i sandet, da kampen endte 2-2 og holdende måtte dele i porten. Det uafgjorte resultat betyder at Flamengo nu er oppe på 20 point efter 14 kampe, og ligger lunt i midten på en 11. plads.
Selvom resultatet ikke var tilfredsstillende for nogen, var det en retfærdig afgørelse, da Flamengo var bedst i første halvleg, og bragte sig i front med 2-0. Efter pausen rejste Santos sig og formåede at komme tilbage i kampen, og med to scoringer sikre sig det ene point.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu