August

Arkiv > 2016
Flamengo sejrer i topopgør
Brasileirão 21. runde

Efter weekendens 2-1 sejr over Grêmio meldte Flamengo sig ind som kandidat til mesterskabet. Sejren betyder, at Flamengo nu indtager 3. pladsen med 37 point efter 21 kampe. Samtidig er holdet, trods nederlaget i sidste uge, ét af de mest formstærke i ligaen, da fire ud af de fem nærmeste konkurrenter satte point til. Grêmio, der før lå på 3. pladsen, er med nederlaget nede på en 5. plads - to point efter de rød-sorte. Læs mere
15-08-2015
Løverne bed fra sig i Recife
Brasileirão 20.runde

Efter en god stime med tre sejre og en enkelt uafgjort måtte Flamengo i aftes bide i græsset, da Sport Recife på mål af Edmilson besejrede Flamengo 1-0. Det betyder, at de rød-sorte er dumpet to pladser ned i tabellen og nu er på 6. pladsen à point med Corinthians, der også satte point til. Løbet er dog ikke kørt for Flamengo, der sin 6.plads til trods kun er 2 point fra 2. pladsen og 5 point fra Palmeiras på 1. pladsen. Læs mere
01-08-2016
Arbejdssejr og tre vigtige point
Brasileirão 17.runde

Med god moral og arbejdsindsats vandt Flamengo i aftes 2-0 over Coritiba i 17. runde af det brasilianske mesterskab, på mål af Paulo Guerrero og Marcelo Cirino. Dermed høstede de rød-sorte tre vigtige point og kom nærmere top 4 og pladserne i Copa Libertadores. Sejren betyder, at Flamengo er på en 5. plads med 30 point - kun tre point efter Palmeiras, der trods et overraskende nederlag stadig er på 1. pladsen med 33 point.
De to hold spillede en lettere rodet 1. halvleg, hvor begge hold gik mere op i markeringer og forsvar fremfor offensivt fodbold. Det blev dog en del bedre efter pausen, da Flamengo fandt den kreative taktstok frem, og holdets angribere dermed fik max udbytte af de få målchancer, de fik tilkæmpet sig. For Coritiba betød nederlaget, at de kom under stregen og nu er på 16. pladsen med 18 point. Læs mere