August - Flamengo

Go to content

Main menu:

August

Arkiv > 2017
08-08 2017
Farvel Zé Ricardo

 
Det har været en svær tid for Flamengo på det sidste. For en måned siden så alt lyst ud for Rio-drengene, men en mindre modvind har meldt sin ankomst, og det fik følger efter aftenens nederlag til nedrykningskandidaterne fra Vitória.
 
Efter Flamengo overraskende røg ud af Copa Libertadores, satsede klubben alt på succes i ligaen, hvilket nu må siges at være en utopisk drøm, da Flamengo efter nederlaget er hele 18 point efter duksene fra Corinthians. Men selvom gårsdagens nederlag var dråben, der fik bægret til at flyde over, har problemerne længe luret i baggrunden, og i aftenens kamp brød det ud i lys lue, da de ca. 18.000 tilskuere alle sang: ”Fora Zé” – med hentydning til fyring af træner Zé Ricardo. Læs mere

 
20-08-2017
Wunderkid sænker bundproppen
Brasileirão 21. runde

 

Efter tre nederlag og en enkelt uafgjort skulle Flamengo rejse sig, og holdets nye træner skulle vise, om han ville være i stand til at få klubben tilbage på rette spor i aftenens kamp mod oprykkerne fra Atlético-GO. Drømmene om mesterskabet forsvandt for tre uger siden, så for Flamengo drejer det sig om at blive i top 4, der giver direkte adgang til Copa Libertadores. Med de sidste ugers magre resultater er Flamengo dumpet ned i tabellen og var før aftenens kamp på 6. pladsen, á point med løverne fra Sport Recife. Ligesom det første møde med Atlético var det Flamengo, der gik sejrrige fra banen, og denne gang var det takket være klubbens wunderkid og kommende Real Madrid-spiller Vinicius Jr. samt hans partner in crime den kun 19-årige Lucas Paquetá.
 
Med sejren har Flamengo nu tanket selvtillid forud for onsdagens retursemifinale i den brasilianske pokalturnering. I næste runde af mesterskabet skal de rød-sorte møde ”Orkanen” fra Altético Paranaense.
 

Men hvordan forløb kampen mellem det potentielle tophold og potentielle nedrykkere?
Læs mere om kampen
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu