Brasileirão 1.runde - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 1.runde

Arkiv > 2016 > Maj
Flamengos optakt til kampen har ikke været den bedste. Exit fra statsmesterskaberne og et hold, der så ud til at falde fra hinanden, da anfører Wallace i fredags meddelte, at han ikke længere vil spille for klubben. Mange troede, det nok ville ende, som det plejer, og kritikerne havde spidset deres sværd for at dømme træner Muricy.

Men det skulle vise sig, at Muricy trak det længste strå, da Everton efter 5 minutters spil sørgede for sejren til de rød-sorte fra Rio. Med Wallaces exit fra klubben havde Muricy valgt at tage u-20 spilleren Léo Duarte med i truppen. Beslutningen viste sig at være særdeles god, da Duarte, trods sine kun 19 år, udgjorde et godt makkerpar med Juan i forsvaret.
Med de tre point i rygsækken kan Flamengo nu se frem til næste runde, når de søndag d. 22/5 måder Grêmio på hjemmebane i Porto Alegre. Dog skal de rød-sorte først lige en tur forbi Fortaleza, når de på onsdag spiller deres hjemmekamp i 2. runde af den brasilianske pokalturnering. Sport Recife skal endnu engang møde et Rio-hold, når Botafogo kommer på besøg på Ilha do Retiro i Recife.
Kampen:
Flamengo lage ud som bål og brand og satsede på deres hurtighed, hvilket viste sig at være en god beslutning, da Sport virkede overraskede og ikke kom frem på banen. Og presset viste sig at give pote, da Flamengo efter 5 minutters spil bragte sig i front med 1-0. Flamengo opsnuppede bolden i midtercirklen, og Rondinei fik efter en god løbetur sendt bolden ind i feltet. Sports stopper Durval fik foden på bolden, men det hjalp ikke, da William Arão sendte bolden til Everton, som scorede sit første mål i 2016.
Målet motiverede Flamengo, og holdet fortsatte presset, uden det dog gav bonus trods gode chancer. Sports første chance kom efter et kvartes tid, da Deigo Souza sendte et frispark i favnen på Paulo Victor. Et par minutter senere fik de chancen igen, da Mark Gonzales uden held forsøgte at drible sig gennem Flamengos forsvar. Herefter gik kampen ned i tempo, men det var stadig Flamengo, der styrede begivenhederne på banen, uden det dog gav bonus. Halvlegens sidste chance tilfaldt Flamengo, men selvom Mancuello satte Everton i scene, lykkedes det ikke Everton at fordoble sin score.
Anden halvleg begyndte værst muligt for Sport, da Rithely så rødt, da han gik i flæsket på Cuéllar. Det røde kort fik (tidligere Flamengotræner) Oswaldo Oliveira op i det røde felt, da Sport ikke havde mange tangenter at spille på. Det betød, at han satsede offensivt og satte tidligere AaB’er Tulio De Melo på banen. Det nyttede dog ikke meget, og Flamengo var stadig det dominerende hold. Muricy Ramalho var heller ikke tilfreds med sit holds indsats og skiftede Emerson Sheik og Paulo Guerrero ud med Ederson og Marcelo Cirino. Den offensive udskiftning hjalp kun delvist, da begge spillere gav Flamengo nye kræfter men ikke fik scoret mål. Resten af kampen tilhørte Flamengo, og med et kvarter tilbage var Everton tæt på at bringe hjemmeholdet på 2-0. Med tre minutter tilbage fik Ederson og Alan Patrick chancen, men Magrão i Sports mål holdt skansen, så resultatet forblev 1-0 til Flamengo.
FLAMENGO 1 X 0 SPORT
Sted: Estádio Raulino de Oliveira i Volta Redonda
Dato: 14. maj 2016
Tidspunkt: 16.00 lokal tid, 21.00 dansk tid
Tilskuere: 9.382
Dommer: Marcelo Aparecido de Souza
Linjevogtere: Rogério Pablos Zanardo og Miguel Cataneo Ribeiro da Costa
Gule kort: Guerrero, Emerson (Fla); Serginho (Sport)
Røde kort: Rithely (Sport)
Mål: FLAMENGO: Everton efter 5 minutter

FLAMENGO: Paulo Victor, Rodinei, Juan, Léo Duarte og Jorge; Gustavo Cuéllar, Willian Arão og Federico Mancuello (Alan Patrick); Emerson (Marcelo Cirino), Paolo Guerrero (Ederson) og Everton
Træner: Muricy Ramalho

SPORT: Magrão, Samuel Xavier, Henriquez, Durval og Renê; Rithely, Gabriel Xavier, Diego Souza, Mark González (Serginho) og Lenis (Túlio de Melo); Vinícius Araújo (Neto Moura)
Træner: Oswaldo de Oliveira

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu