Brasileirao 10 rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirao 10 rodada

Arkiv > 2015 > Juli
Brasileirão 10.runde

Kampen:
Overraskende nok var det hjemmeholdet der lagde bedst ud, og var tæt på at bringe sig foran allerede i det 2. minut. Efter et godt opspil endte bolden hos Kempes, der var tæt på at overraske Cesar i målet. Flamengo fik endnu en forskrækkelse, da Samir blev skadet og måtte se sig udskiftet med Marcelo.
Efter syv minutters spil var det endnu engang Joinville der satte dagsordenen. Cesar kom klodset ud efter et hjørnespark. Bolden endte hos Douglas Silva som headede på mål, hvor Ayrton fik reddet på stregen.
Herefter begyndte kampen at vende, og Cristovão Borges tropper kom mere ind i kampen. Flamengos første oplagte chance kom efter 20 min. Emerson Sheik og fik splittet Joinvilles defensiv, og satte Marcelo Cirino i scene. Cirino manglede dog sin sædvanlige skarphed, og fik ikke fuld udbytte af den store mulighed.
Stille og roligt fik Flamengo spillet sig ind i kampen, uden det kom til målgivende chancer. Med ti minutter tilbage af halvlegen var Flamengo tæt på at få hul på bylden. Dauglas Silva reagerede dog hurtigt og fik sat en effektiv stopper for Evertons forsøg. Halvlegens sidste chance tilfaldt også Flamengo, men Marcelo Cirinos måltørke ser ud til at fortsætte, da Agenor sørgede for at holde sit mål rent.
Anden halvleg tilhørte Flamengo, og knap var halvlegen fløjtet i gang før de rød-sorte var tæt på at bringe sig i front. Marcelo Cirino var bagmanden, og Emerson Sheik var skarpretter. Sheik tøvede dog i med sin afslutning, og Agenor fik i sidste øjeblik skærmet sit mål af. Fem minutter senere var det Gabriel der missede chancen for at bringe Flamengo i front. 
Forløsningen kom efter 54 minutter. Everton sendte et indlæg ind i feltet, hvor Agenor fik bokset bolden ud til Gabriel. Gabriel spillede bolden fladt ind i feltet hvor Sheik snittede den videre. 1-0 til Flamengo.
Herefter var hjemmeholdet tvunget frem på banen, men kvaliteten af spillet dalede da Joinvilles spillere virkede nervøse, hvilket tydeligt irriterede hjemmepublikummet. Værre blev det da Niltinho blev tacklet i feltet og dommerens fløjte forblev tavs. Kort efter var det Marcelinho Paraibas tur til at appellere for straffespark, men endnu engang blev der vinket afværgende.
Flamengo brugte herefter tiden på at holde nullet frem for at øge føringen. Det betød Marcelo Cirino var eneste mand på toppen, og Flamengo satsede 100 % på deres omstillinger. Joinvilles sidste chance tilfaldt Niltinho, som med et langskud sød tæt forbi træværket.
Selvom Flamengo pakkede sig, og derved overlod spillet til Joinville, formåede hjemmeholdet ikke at true Flamengos føring, og kunne efter de 90 min. se sig besejret for 7. gang i denne sæson.
JOINVILLE 0 X 1 FLAMENGO
Sted: Arena Joinville, em Joinville (SC)
Dato: 1. juli 2015
Tid: 22.00 (lokal tid) 03.00 (dansk tid)
Tilskuere: 15.731
Dommer: Leandro Pedro Vuaden (RS)
Linjevogtere: Marcelo Carvalho Van Gasse (SP) og Marcelo Bertanha Barison (RS)
Gule kort: Anselmo, Guti og Douglas Silva (JEC); Jonas og Canteros (Flamengo)
Mål: Emerson Sheik efter 54 minutter
JOINVILLE: Agenor; Dankler, Guti (Marcelinho Paraíba), Douglas Silva og Diego (Fabrício); Anselmo, Danrlei (Niltinho), Mario Sérgio, William Popp og Lucas Crispim; Kempes
Træner: Adílson Batista
FLAMENGO: Cesar, Ayrton, Wallace, Samir (Marcelo) og Jorge; Jonas (Márcio Araújo), Héctor Canteros, Gabriel og Everton; Marcelo Cirino (Paulinho) og Emerson Sheik
Træner: Cristóvão Borges
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu