Brasileirão 10 rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 10 rodada

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > Juli

Kampen:
Begge hold var fra start ivrige efter at tage magten på banen, og da Atlético-PR var det bedst organiserede hold, fik de også mest ud deres taktik og kunne derved udnytte de rum Flamengo skabte på banen. Flamengos markeringsspil virkede samtidig lidt rustent, hvilket gav Atlético gode muligheder for at komme til chancer. Den første store chance kom dog først efter 18 minutter og var på en dødbold. Felipe fejllæste et hjørnespark og kom forkert ud af sit mål. Bolden endte hos Douglas Coutinho, som dog ikke var meget bedre end Felipe og derved brændte en kæmpechance, da han skød forbi mål. Minuttet senere var der imidlertid helt andre boller på suppen. Atlético fik etableret et hurtigt kontraangreb, og bolden endte hos Douglas Coutinho, der trak ind i feltet og derefter udplacerede Felipe i målet og bragte Atlético foran.

Herefter mistede kampen lidt af sin intensitet. Flamengo prøvede at komme til afslutninger, hvilke udeblev, da spillet var præget af fejl. Langsomt satte Atlético tempoet ned og virkede tilfredse med føringen. Men efter 34 minutter kom forløsningen for de rød-sorte – ligesom det første mål efter en dødbold. Lucas Mugni sendte et hjørnespark ind i feltet, hvor en udækket Samir headede bolden i nettet til 1-1 uden chance for Atléticos målmand Weverton. Udligningen virkede som en saltvandsindsprøjtning for Flamengo og de kun 6.692 tilskuere. Flamengo viste gode takter, og holdet var tæt på at komme tilbage, da Elano sendte et frispark i hovedet på André Santos, som headede bolden tæt forbi mål. I halvlegens døende minutter fik Atlético dog styr på tropperne, og holdene kunne gå til pause med stillingen 1-1.

Anden halvleg var en del bedre end første, og begge hold viste pænt spil, hvilket gav en mere afbalanceret og lige kamp. Første chance kom til gæsterne, da Otávio forsøgte sig, men bolden ramte en forsvarer og gik ud til hjørne. Flamengo svarede dog igen, da Léo Moura spillede Alecsandro fri. AlecGol afsluttede men måtte se bolden gå fra overlæggeren ned på stregen uden dog at gå ind. Chancerne gav holdene blod på tanden, og begge jagtede nu de tre point. Efter 59 minutter var Douglas Coutinho endnu engang tæt på, men denne gang var det Wallace, der fik ryddet op i egne rækker. Minuttet efter lykkedes det dog Atlético at gå hele vejen. Efter et godt opspil fik Ederson bolden i feltet. Han sendte den mellem benene på Samir, og inde foran mål kunne Cleberson sende bolden i nettet bag Felipe – 1-2 til Atlético-PR.
Bagud med 1-2 begyndte tilskuerne at vise deres utilfredshed, hvilket gik ud over Elano og André Santos. Og Flamengo havde svært ved at få spillet til at glide. Hos Atlético gik det bedre, og de hvidblusede virkede opsatte på at lukke kampen med endnu en scoring, hvilket næsten skete efter 72 minutter. Marcus Guilherme fik arbejdet sig ind i feltet men var ikke effektiv nok og afsluttede i sidenettet. Flamengo prøvede at svare igen, og efter et godt opspil endte bolden hos Luiz Antônio, der afsluttede. Weverton i Atléticos mål viste dog stor klasse og fik afværget.
Kampens sidste minutter var ikke den store oplevelse. Flamengo formåede ikke at presse Atlético, som uden problemer kørte sejren i hus og kunne vende hjem til det sydlige Brasilien med tre point på kontoen.
Flamengo må nu tilbage på træningsbanen og arbejde endnu hårdere for at komme væk fra bunden. Holdet har heldigvis købt forstærkninger, så nu må tiden vise om Canteros, som klubben hentede i Velez Sarsfield kan hjælpe holdet til en bedre placering.

FLAMENGO 1 X 2 ATLÉTICO-PR
Sted: Estádio Cláudio Moacyr, Macaé
Dato: Onsdag d. 16 juli 2014
Tid: 22.00 (brasiliansk tid) - 03.00 (dansk tid)
Dommer: Paulo Henrique de Godoy Bezerra
Linjevogtere: Nadine Schramm Camara Bastos og Eduardo Cordeiro Guimarães
Gule kort: Elano (Flamengo); Douglas Coutinho, João Paulo og Lucas Olaza (Atlético-PR)
Mål: FLAMENGO: Samir efter 34 minutter
ATLÉTICO-PR: Douglas Coutinho efter 19 minutter og Cleberson efter 60 minutter
FLAMENGO: Felipe, Chicão, Wallace og Samir (Nixon); Leonardo Moura, Recife, Elano (Luiz Antônio), Everton og André Santos; Paulinho (Lucas Mugni) og Alecsandro
Træner: Ney Franco
ATLÉTICO-PR: Weverton, Sueliton, Cleberson, Léo Pereira og Lucas Olaza; Derley (Paulinho Dias), Otávio, Bady (Marcelo Cirino) og Marcos Guilherme; Douglas Coutinho og Ederson (João Paulo)
Træner: Doriva

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu