Brasileirao 11 rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirao 11 rodada

Arkiv > 2015 > Juli
Brasileirão 11. runde
Kampen:
De 17.986 tilskuere fik hurtigt noget at glæde sig over, da hjemmeholdet startede yderst offensivt ud. Marcelo Cirino var første mand, der forsøgte sig, da han efter kun tre minutters spil havde en stor chance for at bringe Flamengo i front. Tre minutter senere var det igen Cirino, der med et flot hovedstød sendte bolden på træværket. Riposten endte hos Sheik, der nok stadig ærgrer sig over sin upræcise afslutning.
Figueirense var dog hurtige til at komme sig over forskrækkelsen og var derefter klar til at byde hjemmeholdet op til dans. Det resulterede i, at spillet blev hurtigere, og at Figueirense blev bedre til at komme forbi Flamengos midtbane. Det var dog stadig hjemmeholdet, der kom til chancer, og efter 12 minutter var det de rød-sortes venstreback Jorge, der var ved at overliste Alex i Figueirenses mål.
Flamengo fortsatte som det bedste hold på banen, og med køligt overblik søgte de hullerne i Figueirenses forsvar. Efter 18 minutter var der fare på færde igen. Et hjørnespark landede hos Jorge, som skød på mål, og Alex måtte hive en pragtredning ud af ærmet for at holde nullet. Figueirense kom langsomt mere ind i kampen og fik en gylden mulighed efter 28 minutter, da Rafael Bastos forsøgte at overliste Cesar i Flamengos mål. Det sidste kvarter af halvlegen bød ikke på de store chancer. Flamengo sad på spillet, og Marcelo Cirino var den eneste, der kom tæt på en scoring, uden det dog var rigtig farligt.
Anden halvleg var anderledes end første og bød på hele tre mål. Allerede efter 47 minutters spil kom der hul på bylden, da Alan Patrick opsnappede en returbold og sendte bolden i nettet. 1-0 til Flamengo.
Målet fik Figueirense til at finde et hidtil uset gear, som ret hurtigt viste sig at give pote. Efter en times spil begik Wallace et klodset frispark på kanten af feltet, som Ricardinho udnyttede ved at sende bolden i kassen til 1-1. Målet rystede Flamengo, og både Marcelo Cirino og Emerson måtte indkassere kort for brok. 
Til trods for chokket fik Flamengo alligevel reetableret deres spil, hvilket fik Figueirense til at gå tilbage til deres defensive udgangsposition. Det fik Flamengo længere frem på banen, da de gik efter målet og de tre point. Flamengos offensiv viste sig dog at give bagslag, da det gav huller bagtil. Dette udnyttede Fabinho, da han efter 93 minutter sendte bolden i nettet til slutresultatet 2-1 til Figueirense.
FLAMENGO 1 X 2 FIGUEIRENSE
Sted: Maracanã, Rio de Janeiro
Dato: 5. juli 2015
Tidspunkt: 18.30 lokal tid - 23.30 dansk tid
Tilskuere: 17.986 (betalende)
Dommer: Jailson Macedo Freitas
Linjevogtere: Alessandro Rocha de Matos og Eduardo Goncalves da Cruz
Advarsler: Alan Patrick, Emerson, Marcelo Cirino (Fla); Cereceda, Dudu (Fig)
Mål:
FLAMENGO: Alan Patrick efter 47 minutter.
FIGUEIRENSE: Ricardinho efter 61minutter og Fabinho efter 93 minutter
FLAMENGO: Cesar, Ayrton, Wallace, Marcelo og Jorge; Jonas, Héctor Canteros, Alan Patrick (Paulinho) og Everton; Marcelo Cirino (Eduardo da Silva) og Emerson Sheik
Træner: Cristóvão Borges
FIGUEIRENSE: Alex, Leandro Silva, Marquinhos, Thiago Heleno og Marquinhos Pedroso; Paulo Roberto, Fabinho, Ricardinho og Rafael Bastos (Yago); Thiago Santana (Dudu) og Elias (Everaldo)
Træner: Argel Fucks
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu