Brasileirão 11 rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 11 rodada

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > Juli

På banen var hjemmeholdet klart det bedste hold. De udnyttede Flamengos fejl og kunne gå fra banen med en sikker 4-0 sejr, hvilket var fuldt fortjent. Med sejren er Inter tilbage i top fem med 19 point, hvorimod Flamengo stadig er nummer sjok efter tredje nederlag i træk – og med hele otte kampe uden sejr. Nederlaget fik flere fans til at opsøge holdet efter kampen, hvilket gik ud over forsvarsspilleren André Santos, der forlod stadion før resten af klubben og blev angrebet af vrede fans, før han slap væk.

Kampen:
Internacional har ikke spillet på hjemmebanen i over to måneder og virkede måske derfor ekstra tændte. Dertil var de godt organiserede på banen, hvilket gav problemer for Flamengos opspil lige fra start. Første chance var da også til hjemmeholdet, som efter fire minutters spil kunne se Rafael Moura afslutte uden bolden gik i nettet. Selvom Flamengos bagkæde er rutineret, virkede forsvaret ustabilt, hvilket Internacional var hurtige til at udnytte. Efter 13 minutter var der igen fare på færde i Flamengos forsvar. Aránguiz snød Chicão og sendte bolden ind i feltet. Felipe kom dårligt ud af sit mål, hvilket gav en kæmpechance til Rafael Moura, som headede tæt forbi mål.

Flamengo havde sværere og sværere med at kreere offensivt spil, og det virkede som et spørgsmål om tid, før de rød-sorte fik et mål mod sig. Målet udeblev da heller ikke, og efter et frispark blev Flamengos forsvar udspillet, og Rafael bragte Internacional foran med 1-0. Internacional blev ved med at presse, og først efter 28 minutter lykkedes det Flamengo at afslutte, hvilket også var holdets eneste chance i halvlegen. Internacional pressede videre og var især farlige på dødbolde. Efter 38 minutter var D’Alessandro tæt på at gøre det til 2-0 men sendte bolden i sidenettet. Flamengos forsvar sejlede, og tre minutter inde i overtiden gik det galt. Chicão kom for sent til en tackling i feltet, hvorefter dommeren kvitterede med et rødt kort og straffespark. D’Alessandro var sikkerheden selv og kunne hermed fordoble Internacionals målscore.
Med en mand i undertal og nede med to mål så det sort ud for Flamengo, og det skulle vise sig at blive værre.
Anden halvleg fortsatte, hvor den første slap med et kæmpepres fra hjemmeholdet. Det varede heller ikke længe, før hjemmeholdet igen var tæt på, men Rafael Moura misbrugte og headede tæt forbi mål.  Der gik dog kun 12 minutter af anden halvleg, før Felipe igen måtte hive bolden ud af netmaskerne. D’Alessandro tog sig en flot dribletur i højre side og sendte bolden ind til Fabrício, der med en fantastisk helflugter gjorde det til 3-0.
Herefter var der nærmest kun et hold på banen. Flamengo faldt helt fra hinanden og kunne hverken gøre fra eller til mod et sprudlende og godt spillende Internacional. Efter 67 minutter fik Inter endnu engang chancen for at bringe sig yderligere foran. Rafael Moura gjorde, som det passede ham i Flamengos forsvar og kunne med hælen aflevere til Wellington Silva, som gik flot forbi Felipe og serverede bolden til Alan Patrick. Patrick fik afsluttet men måtte se Leo Moura redde bolden på stregen.
Efter 74 minutter valgte Internacionals træner Abel Braga at sætte Alex på banen i stedet for Luque, som ikke havde gjort det store væsen af sig. Alex var hurtig til at kvittere for tilliden, og på et flot opspil fra Fabrício kunne han efter 77 minutter bringe sit hold foran med 4-0. Inter virkede tændte og var tæt på at bringe sig yderligere i front. Med 4 minutter tilbage sendte Alex bolden ind til Alan Patrick, som dog headede forbi Felipe og målet.
Sejren til Inter var fuldt fortjent, og Flamengo må bare se, om de kan ryste ydmygelsen af sig, inden de på søndag møder naboerne og rivalerne fra Botafogo.

INTERNACIONAL 4 X 0 FLAMENGO
Sted: Estádio Beira-Rio i Porto Alegre
Tid: Søndag d. 20 juli 2014 klokken 16.00 (brasiliansk tid)
Dommer: Sandro Meira Ricci
Linjevogtere: Emerson Augusto de Carvalho og Marcelo Carvalho Van Gasse
Gule kort: Amaral (Flamengo)
Røde kort: Chicão (Flamengo)
Mål:
INTERNACIONAL: Rafael Moura efter15 minutter; D’Alessandro efter 45 (+3) minutter; Fabrício efter 52 minutter; Alex efter 77 minutter
INTERNACIONAL: Dida; Wellington Silva (Cláudio Winck), Paulão, Juan og Fabrício; Willians, Aránguiz (Luque/Alex), Wellington, D’Alessandro og Alan Patrick; Rafael Moura
Træner: Abel Braga
FLAMENGO: Felipe; Léo Moura, Wallace, Chicão og André Santos; Recife, Amaral (Negueba), Márcio Araújo og Lucas Mugni; Nixon (Fernando) og Alecsandro (Luiz Antonio)
Træner: Ney Franco

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu