Brasileirão 11.runde - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 11.runde

Arkiv > 2016 > Juni
Med tanken fuld af selvtillid var det i aftes Fluminenses tur til at komme i den rød-sorte vridemaskine. Derbyet mellem de to Rio-klubber, der til dagligt kaldes FlaFlu, blev spillet på Arena das Dunas i byen Natal godt 2.600 kilometer fra Rio, og da dommer Luiz Flavio de Oliveira fløjtede kampen af, var det med resultatet 2-1 til Fluminense.

Selvom mange forbinder Natal med badestrand og palmer, var der ikke meget bounty-idyl på stadion, da kampen forgik i silende regnvejr med sølle 21 grader. På banen var det Flamengo, der dominerede. Men trods overtaget blev de rød-sorte aldrig rigtig farlige. Fluminense, der så ud til at mangle Fred, der blev solgt til Atlético MG, satsede mere på kontraangreb, som heller ikke gav bonus. Dermed kunne de to hold gå til pause efter en våd og målløs affære.
2.halvleg bød på hele tre mål og var mere intens end de første 45 minutter. Efter 49 minutters spil gik det Fluminenses vej, da Willian Arão headede et hjørnespark i eget net. Målet kom som en spand kold vand i hovedet på Flamengo, og Arão, der de sidste uger har været de rød-sortes helt, var nu skurken. Hvis Flamengo skulle hente point i kampen, var de nødt til at komme længere frem på banen. Offensiven så længe ud til at virke, og da Paulo Guerrero efter en times spil bragte lighed i regnskabet, så det lige pludselig lyst ud for Flamengo, der fortsatte det offensive spil i håbet om at hente alle tre point.
 
Det offensive spil gav også chancer i den anden ende, men det var Flamengo, der var tættest på at score, indtil en personlig fejl fra Rafael Vaz vendte op og ned på det hele. En forholdsvis ufarlig bold lander hos Vaz, der vil trille den tilbage til Muralha i Flamengos mål. Tilbagelægningen er dog alt for svag, og Richarlison kan uden problemer snuppe bolden og sende den i nettet bag Muralha. Bagud med 2-1 og med et kvarter tilbage stod Flamengo med ryggen mod muren og prøvede ihærdigt få bolden i kassen og dermed sikre sig det ene point. Men trods en ihærdig indsats formåede Fluminense at holde Flamengo fra fadet og kunne dermed hente sæsonens 4. sejr.
Nederlaget betyder dermed, at Flamengo nu er på 6. pladsen med 17 point efter 11 kampe, hvorimod Fluminense henter første sejr i tre kampe og kravler op på 9. pladsen med 16 point. I næste runde skal Flamengo for alvor kæmpe, da modstanderen er Internacional som pt. ligger på 2. pladsen. Fluminense skal en tur til Mourumbi, hvor São Paulo venter.

FLAMENGO 2 X 1 FLUMINENSE
Sted: Arena das Dunas i Natal
Dato: 26. juni 2016
Tid: 16.00 lokal tid. 21.00 dansk tid
Betalende tilskuere: 25.946
Dommer: Luiz Flavio de Oliveira
Linjevogtere: Emerson Augusto de Carvalho og Rogerio Pablos Zanardo
Gule kort: Wellington Silva (Flu)
Mål:
FLAMENGO: Guerrero efter 57 minutter
FLUMINENSE: William Arão (selvmål) efter 3 minutter og Richarlison efter 75 minutter
FLAMENGO: Alex Muralha, Pará, Réver, Rafael Vaz og Jorge; Márcio Araújo (Mancuello), William Arão, Alan Patrick og Ederson (Emerson Sheik); Marcelo Cirino (Fernandinho) og Paulo Guerrero
Træner: Zé Ricardo
 
FLUMINENSE: Diego Cavalieri, Wellington Silva, Gum, Henrique og Giovanni; Edson, Douglas, Cícero og Gustavo Scarpa; Maranhão (Osvaldo) og Magno Alves (Richarlison)
Træner: Levir Culpi
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu