Arkiv > 2015 > Juli
Brasileirão 12. runde
Sejren betyder at Flamengo rykker op i tabellen, og er nu på 13 pladsen med 13 point efter 12 kampe. Næste kamp for de rød-sorte er på søndag, hvor Guerreros tidligere klub Corinthians kommer på besøg.
Kampen:
Flamengo lod sig ikke plage af regnvejret, og satte fra start et godt pres på hjemmeholdet. Efter to minutter fik de rød-sorte, der i dagens anledning var hvide, en stor chance. Sheik sendte bolden ind i feltet, men hverken Canteros eller Guerrero nåede at få hovedet på. Inter prøvede at svare igen, men Williams langskud efter 5 minutter fik ikke tilskuerne op ad stolene. Flamengo kontrollerede spillet, og efter ti minutter lykkedes det at bringe sig i front. Jorge spillede bolden ind i feltet. Den ramte en forsvarer på vejen og endte hos Canteros, der sendte bolden ind til Guerrero, som bragte Flamengo i front med 1-0. Den langsomme gengivelse viste dog at Canteros var off-side, men hverken dommer eller linjevogter lod til at have set det.
Herefter havde Flamengo ingen problemer med at kontrollere kampen, og først efter 23 minutter fik Inter igen en lille chance, da Valdívia skød over mål. Med ti minutter tilbage af halvlegen forsøgte Valdívia sig igen uden det store held. Flamengo oppede sig lidt mod halvlegens slutning, hvor Caceres headede forbi Muriels mål.
2. Halvlegs første chance tilfaldt hjemmeholdet, da Geferson brændte en oplagt mulighed for at udligne. Herefter var det Flamengo der førte taktstokken, og de rød-sorte kunne nemt have bragt sig yderligere i front. Efter 54 minutter tryllede Canteros i feltet, men Muriel stod en god kamp og holdt argentineren fra at score. Fire minutter senere var Muriel igen på sin plads da Emerson Sheik forsøgte sig. Efter 65 minutter gav Inter efter for Flamengos pres, da Guerrero spillede Everton fri, og derved var Flamengo i front med 2-0. Flamengo fortsatte presset og var flere gange tæt på at udbygge føringen. I kampens døende minutter kom Inter dog til fadet, da Ernando i overtiden reducerede til kampens resultat 2-1.
INTERNACIONAL 1 x 2 FLAMENGO
Sted:  Estádio Beira-Rio, Porto Alegre (RS)
Dato: 8 juli 2015
Tid: 22.00  lokal tid, 03.00 dansk tid
Dommer: Wilton Pereira Sampaio (Fifa-GO)
Linjevogtere: Fábio Pereira (Fifa-TO) og Bruno Raphael Pires (Asp. Fifa-GO)
Gule kort: Nico Freitas og Rafael Moura (Internacional); Jorge og Marcelo (Flamengo)