Brasileirão 12. runde - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 12. runde

Arkiv > 2016 > Juni
Selvom Flamengo i aftes tog en stor skalp, venter der en større på søndag, når de på udebane skal møde Corinthians, der ligger på 2. pladsen, kun to point foran Flamengo. Med den tætte topstrid er der lagt i kakkelovnen til en vaskeægte storkamp søndag eftermiddag.

Kampen:
Træner Zé Ricardo havde i aftenens anledning byttet ud på en enkelt plads i forhold til kampen mod Fluminense. Pará måtte til aften sidde på bænken og overlod pladsen på midtbanen til 24-årige Rondinei, som blev hentet til Flamengo fra Figueirense tidligere på året.

De to hold gik begge til hinanden på den regnvåde bane, og de 21.000 tilskuere på det propfyldte stadion i Cariacica i Espirito Santo kunne se et angrebslystent Flamengo, som efter fem minutter kom til deres første chance, uden det dog blev rigtig farligt. Internacional prøvede men havde svært ved at spille sig gennem Flamengos forsvar og var bedst ved kontraangreb. Inter kunne ikke sætte deres offensiv i scene, og at deres angrebs-es Eduardo Sasha var pakket godt ind af Jorge og Rafael Vaz i Flamengos forsvar. Efter et kvarter fik Flamengo godt gang i deres spil og begyndte at banke på i Inters straffesparksfelt, og da uret rundede 18 ½ minut gav Inter efter, da Ederson headede bolden i mål efter oplæg af Guerrero.
Flamengo ændrede ikke indstilling, selvom de var foran, men blev ved med at presse Inter højt på banen for at udbygge føringen. Inter virkede rådvilde og kunne ikke få gang i deres kombinationsspil. Første seriøse chance kom efter 27 minutter på et fladt indlæg foran Alex Muralhas mål. Selvom der ikke blev scoret flere mål i halvlegen, var Flamengo dog tæt på at komme på 2-0, da Muriel af to gange fik reddet Marcelo Cirinos afslutning. 
Samtidig var det også småt med chnacer, men det gik bestemt ikke ud over underholdningen. Og selvom Inter havde en boldbesiddelse på 58%, havde Flamengo ikke svært ved at styre begivenhederne. Først mod halvlegens slutning var der igen ved at komme spænding om resultatet, da først Guerrero headede over mål, og William Arão kort efter gjorde det samme.
Anden halvleg fortsatte i samme stil. Flamengo var bedst organiseret men havde svært ved komme til kampafgørende afslutninger. Hos Internacional havde træner Argel Fucks indset, at det var på kontraangreb, de skulle hente point, og den sædvanlige pragmatiske spillestil var svær at finde. Efter meget spil frem og tilbage på banen havde Internacional et særdeles hæderligt forsøg, da Eduardo Sasha efter en times spil sendte et giftigt indlæg ind i Flamengos felt. Muralha gik fejl af bolden, og til Flamengos held gjorde Vitinho det samme, da han skød forbi. Flamengo lod sig imidlertid ikke gå på af Inters forsøg og blev ved med at søge den scoring, som kunne lukke og slukke kampen. Det kom også til et par særdeles kvalificerede forsøg, da William Arão og Guerrero satte Inters målmand på svære opgaver. Flamengo gav ikke op og blev ved med at angribe, mens Inter udnyttede Flamengos fejl og satsede på hurtige kontraangreb. Ingen af tingene lykkedes, og især Inter virkede tandløse. Dermed kunne de rød-sorte hæve armene og glæde sig over de tre vundne point i en fin og underholdende kamp.
FLAMENGO 1 X 0 INTERNACIONAL
Sted: Estádio Kleber Andrade i Cariacica
Dato: 29. juni 2016
Tid: 19.30 lokal tid - 00.30 dansk tid
Dommer: Ricardo Marques Ribeiro
Linjevogtere: Pablo Almeida da Costa og Celso Luiz da Silva
Tilskuere: 21.000
Gule kort: Réver (Flamengo); Fernando Bob (Internacional)
Mål: Flamengo: Ederson efter 18 minutter
 
FLAMENGO: Alex Muralha, Rodinei (Pará), Réver, Rafael Vaz og Jorge; Márcio Araújo, Willian Arão, Alan Patrick og Ederson (Everton); Marcelo Cirino (Thiago Santos) og Paolo Guerrero
Træner: Zé Ricardo
 
INTERNACIONAL: Muriel; William, Leandro Almeida, Ernando og Artur; Fernando Bob, Rodrigo Dourado, Anderson (Mike) og Seijas (Alex); Vitinho og Sasha (Valdívia)
Técnico: Argel Fucks
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu