Brasileirão 13 rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 13 rodada

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > August 2014

Kampen:
Hjulpet frem af tilhængerne var Chapecoense det mest tændte hold, og knapt var kampen fløjtet i gang, før det første frispark var dømt. Den aggressive indstilling førte også til enkelte gode angreb, og allerede efter 4 minutter kunne Fabinho sende bolden ind i Flamengos felt. Dog var der ingen modtager på bolden og derved ingen målchance. Minuttet senere var Fabinho afslutteren, og Paulo Victor i målet fik med besvær sendt bolden ud til hjørne. Chapecoenses angreb var ikke imponerende men formåede dog at komme gennem Flamengos sløve forsvar, hvilket skabte forvirring i Flamengos bageste rækker. Chapocoenses optimistiske offensiv fortsatte, og knapt havde uret rundet otte minutter, før heldet var med hjemmeholdet, og bolden lå i nettet: Efter syv minutters spil fik Chapecoense tilkendt et frispark. Neném sparkede og tog et sovende Flamengo-forsvar på sengen. Bolden overrumplede alle og gik til Flamengos store ærgrelse i mål. Hele forsvarskæden samt Paulo Victor i målet så ikke godt ud i situationen, og der var gensidige skænderier efter scoringen.

Målet fik Flamengo ud af busken, og holdet begyndte at røre på sig i offensiven, men Chapecoense var forberedt og organiseredes sig godt mod Flamengos offensiv. Selvom Flamengo prøvede, var det hjemmeholdet, der kom til chancer, og efter 11 minutter var det Bruno Rangels tur til at forsøge sig. Der skulle gå hele 21 minutter, før Flamengo kom til deres første chance. En tilfældig bold landede hos Lucas Mugni, men argentinerens skud snittede Rafael Lima og gik ud til hjørne. Herefter gik spillet i stå, og begge hold slappede af i deres offensiv. Først efter 31 minutter var der igen action, da Paulo Victor klarede ærterne efter et skud fra Dedé.
Flamengo var langt fra i stand til at sætte deres angribere i scene, og Alecsandro virkede meget alene. I stedet for at spille AlecGol forsøgte Flamengo sig med langskud, hvor Everton efter 42 minutter havde den bedste chance. Halvlegens sidste chance tilfaldt Chapecoense. Denne gang var det Neuton, der testede Paulo Victor i Flamengos mål.

Pausen brugte Flamengo til at foretage udskiftninger. João Paulo gik ud til fordel for Márcio Araujo, og Everton blev flyttet ud på højre. Til Flamengos ærgrelse gav udskiftningerne ikke det store udbytte, og Chapocoense prøvede at etablere modangreb med hhv. Bruno Rangel og Fabinho Alves.  Første store chance i halvlegen tilfaldt også hjemmeholdet, og ligesom ved 1-0 målet var det ved en dødbold, da Wanderson var tæt på at heade bolden i nettet. Tre minutter senere var det Dedés tur til at sende et langskud af sted. Paulo Victor klarede dog skærene, og på den efterfølgende chance var det Bruno Rangel, der missede chancen. Flamengo fik chancen igen efter 62 minutter, da Alecsandro tog hånden til hjælp. Dommeren var uopmærksom og lod Alecsandro gå forbi Jailton og udfordre målmanden, der sørgede for retfærdigheden og reddede bolden.
Utilfreds med holdets indsats brugte Luxemburgo sin sidste udskiftninger, satte Negueba på banen og gav debut til Eduardo Silva.  Flamengo forsøgte herefter at komme tilbage i kampen og presse Chapocoense. Hjemmeholdet virkede klar på den defensive opgave og parkerede bussen foran mål det sidste kvarter. Den stærke defensiv virkede efter hensigten, og selvom Flamengo satsede hele butikken, lykkedes de ikke de rød-sorte at få det udlignende mål. Hermed endte kampen 1-0 til Chapocoense, hvilket ikke var ufortjent, da Flamengo kun var et spejlbillede af det hold, der i sidste uge slog Botafogo.

CHAPECOENSE 1 X 0 FLAMENGO
Sted: Arena Índio Condá i Chapecó
Dato: Søndag d. 3. august 2014
Tid: 16.00 (brasiliansk tid) - 21.00 (dansk tid)
Dommer: Raphael Claus
Linjevogtere: Rogério Pablos Zanardo og Márcio Luiz Augusto
Gule kort: Jailton, Abuda, Leandro, Neuton (Chapecoense); Muralha (Flamengo)
Mål: CHAPECOENSE: Neném efter 7 minutter
CHAPECOENSE: Danilo, Fabiano, Rafael Lima, Jailton og Neuton; Wanderson, Dedé, Abuda og Neném (Camilo); Fabinho Alves (Rychely) og Bruno Rangel (Leandro)
Træner: Celso Rodrigues
FLAMENGO: Paulo Victor, Luiz Antonio, Wallace, Marcelo og João Paulo (Márcio Araújo); Muralha, Héctor Canteros (Negueba), Lucas Mugni, Everton og Gabriel (Eduardo da Silva); Alecsandro
Træner: Vanderlei Luxemburgo

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu