Brasileirão 14 rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 14 rodada

Arkiv > 2015 > Juli
Selve kampen var relativ jævnbyrdig, med overvægt til Flamengo. Grêmio virkede ude af balance og mange af spillerne præsterede under deres vanlige niveau, hvilket Cristovão Borges ikke var sen til at udnytte.
Næste runde skal Flamengo en tur til Serra Dourda, hvor de møder Goiás, mens Grêmio hjemme møder sæsonens overraskelse fra Sport Recife.
Kampen:

Med størstedelen af de 44.000 tilskuere i ryggen var det Flamengo, der blæste til angreb på Grêmios forsvar. Det gav en pæn chance til hjemmeholdet efter 5 minutters spil, da Marcelo Cirino fik spillet Hector Canteros fri. Chancen blev dog ikke til noget, da Grêmios landsholdsaktuelle målmand Marcelo Grohe greb sikkert ind.
Presset fra Flamengo holdt Grêmios angribere i skak, og de stribede fra Sydbrasilien havde svært ved at etablere deres fremadrettede spil. Efter et kvarter var det igen Flamengos tur til at sætte Grêmio under pres, da Canteros fik afsluttet på kanten af feltet.  Grêmios første forsøg kom efter 16 minutter, da Galhardo efter en god aktion fik spillet Douglas fri. Douglas fik dog ikke meget ud af muligheden, da Wallace & co. stod, hvor de skulle.  Selvom Flamengo fortsatte deres offensiv, begyndte Grêimo at slå fra sig, hvilket var millimeter fra at give bonus, da Luan efter 21 minutter ramte overliggeren. At Grêmio kom med i kampen gjorde det hele mere underholdende og gav gode chancer i begge ender, hvor bl.a. Guerrero fik en mulighed med et hovedstød, mens det hos Grêmio var Guiliano, der stod for det fremadrettede spil.
Borges valgte derefter at ændre Flamengos taktik og lod Marcelo Cirino bytte plads med Emerson Sheik. Ændringen så ud til at virke, og med 5 minutter tilbage af halvlegen gik Maracanã amok. Et frispark i Grêmios venstreside blev sendt ind i feltet. Marcelo kom højest og headede på kassen. Grohe fik reddet, men bolden endte hos Guerrero, der sendte den i nettet. 1-0 til Flamengo.
Føringen fik ikke Flamengo til at skrue ned for tempoet, men selvom der var fart over feltet, kom ingen af holdene til oplagte målchancer.
Grêmio kom ud til anden halvleg med blod på tanden og lagde pres på Borges tropper. Og Grêmios offensiv var tæt på at give bonus, da Pedro Rocha driblede forbi Cesar i Flamengos mål, men da vinklen blev for spids, fik han ikke afsluttet ordenligt. Grêmios aggressive spil fik Flamengo til at trække sig en smule tilbage og vente på fejl i Grêmios opspil. Dette var tæt på at lykkedes, da Everton efter 54 min. fik Grohe til at hive en pragtredning op af hatten. Herefter bølgede spillet frem og tilbage, og Grêmio kom til et par gode chancer men manglede den sidste skarphed, der kunne bringe dem tilbage i kampen. Halvlegens største chance tilfaldt hjemmeholdet, da Sheik opsnappede en løs bold foran Grohe og sendte den mod et tomt mål. Desværre for Sheik og Flamengo nåede Rhodolfo tilbage og fik reddet på stregen. I kampen sidste fase var Flamengo det altdominerende hold, og Wallace var tæt på at lukke og slukke, da han med 10 minutter tilbage headede bolden på stolpen.  Selvom det ikke blev til flere mål, var det Flamengo, der satte præg på resten af halvlegen, og de rød-sorte lod ikke Grêmio komme til fadet. Dermed kunne Flamengo glæde sig over resultatet og over at have spillet deres bedste kamp i ligaen denne sæson.
FLAMENGO 1 X 0 GRÊMIO
Sted: Estádio do Maracanã, Rio de Janeiro (RJ)
Dato: 18 juli 2015
Tid: 18.30 lokal tid. 23.30 dansk tid
Dommer: Ricardo Marques Ribeiro (Fifa-MG)
Linjevogtere: Márcio Eustaquio Santiago (MG) e Guilherme Dias Camilo (Fifa-MG)
Tilskuere: 44.318 (betalende)
Gule kort: Emerson Sheik (Flamengo); Pedro Rocha, Marcelo Hermes, Geromel, Marcelo Grohe og Maicon (Grêmio)
Mål: Paolo Guerrero efter 40 minutter
FLAMENGO: Cesar, Ayrton, Marcelo, Wallace og Jorge; Márcio Araújo, Héctor Canteros og Everton (Gabriel); Marcelo Cirino (Arthur Maia), Emerson Sheik og Paolo Guerrero
Træner: Cristóvão Borges
GRÊMIO: Marcelo Grohe; Galhardo, Geromel, Rhodolfo og Marcelo Hermes; Walace (Braian Rodriguez), Maicon, Giuliano og Douglas (Fernandinho); Luan og Pedro Rocha (Vitinho)
Træner: Roger Machado

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu