Brasileirão 15 rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 15 rodada

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > August 2014

Kampen:
Flamengo startede ud som et hold på hjemmebane der gerne ville imponere sine fans. Holdet kom hurtigt til chancer, og både Canteros og Alecsandro virkede tændte. De to var også tæt på at bringe Flamengo i front, men Vanderlei i Coritibas mål greb ind og sørgede for, at Canteros’ indlæg ikke endte hos Alecsandro. Spillet blev hurtigt udjævnet, og de to hold havde stort besvær med deres pasningsspil, da begge forsvar var aggressive med deres markeringer. Da ingen af holdene var farlige, blev spillet en kende monotomt og irriterende at se på. Først efter 12 minutter kom kampens første store chance. Flamengos offensive argentiner Canteros sendte en smuk aflevering ind til Everton, som gjorde sig fri af sine modstandere og sendte bolden tæt over mål. Efter 17 minutter kom forløsningen for Flamengo. En kæmpe fejl af Baraka resulterede i, at Everton opsnappede bolden, løb mod mål og lod venstrebenet lyne uden chance for Vanderlei i Coritibas mål. Målet var Flamengos første udebanemål i sæsonens 15 kampe.

Hele 21 minutter skulle der gå før Coritiba bed fra sig. Robinho sendte et hjørnespark ind til en udækket Germano, som sendte bolden i sidenettet. Føringen havde fået Flamengo til at trække sig tilbage, og Coritiba kunne dermed tage styringen. Det gav holdet en god mulighed efter 25 minutter, da Geraldo viste sit talent og snød Marcelo. Desværre for Geraldo var hans afslutning for svag, og Paulo Victor i Flamengos mål havde ingen problemer med at holde buret rent. Hjemmeholdet gav ikke op og blev ved med at udfordre Flamengo. Det fremadrettede spil gav imidlertid huller bagud, hvilket næsten gav bagslag. Efter 28 minutter var Everton igen på færde, da han fik spillet Alecsandro fri det lille felt. Minuttet senere var det Coritibas tur til at svare igen. Norberto sendte et lyn mod mål, men Paulo Victor beviste med en pragtredning hvorfor han er Luxemburgos førstevalg i målet.

Flamengos defensiv stod godt men var bestemt ikke fejlfri. Det udnyttede Robinho efter 39 minutter. Her kunne han spille Leandro Almeida fri foran mål som skød tæt forbi Paulo Victors mål. Coritibas næste chance kom efter 44 minutter. Geraldo sendte bolden ind i feltet, hvor Marcelo prøvede at heade bolden væk men i stedet var tæt på at lave selvmål.
Pausen benyttede de to trænere til at skifte ud. Coritiba satte Keirrison ind i angrebet i stedet for midtbanespilleren Baraka. Flamengos træner valgte at sætte den offensive midtbanespiller Lucas Mugni ind i stedet for angriberen Eduardo da Silva, som havde været meget anonym i kampens første halvdel. Coritiba var klart det mest offensive hold og jagtede det udlignende mål. Robinho forsøgte sig efter 53 minutter med et farligt indlæg, uden det dog gav gevinst. Flamengo fortsatte det defensive spil og lod gerne Coritiba komme til fadet. Coritibas eneste reelle chance i anden halvleg kom efter 62 minutter, men gav ikke pote for ”de hvide lår”.
Celso Roth var opsat på at vende sit holds ulykke og prøvede at ændre stillingen ved at skifte ud i offensiven. Desværre for Roth lykkedes taktikken ikke, og selvom Robinho fik en frisparkschance efter 67 minutter, lykkedes det ikke for Coritiba at score. De enkelte gange Flamengo var på besøg i Coritibas forsvar blev heller ikke udnyttet, og selv da de rød-sorte fik et hjørnespark, var der kun tre spillere i feltet for at modtage bolden. Efter 80 minutter kom folk op af sæderne, da Marcelo var tæt på at sende bolden i eget net. Han fejlbedømte bolden og fik ikke clearet Coritibas indlæg. Minuttet senere blev Coritibas vinderchancer forværrede, da Robinho modtog sit andet gule kort og derved måtte gå tidligt i bad.
Selvom Flamengo var i overtal benyttede de sig ikke af muligheden for at angribe.  Kampens sidste fem minutter spillede Flamengo bolden rundt i egne rækker, hvilket blev opmuntret af olé-råb fra deres fans. Hermed kunne de rød-sorte sikre sig sæsonens første tre udebanepoint.

CORITIBA 0 X 1 FLAMENGO
Sted:
Estádio Couto Pereira i Curitiba
Dato: Søndag d. 17/8 2014
Tid: 16.00 lokal tid - 21.00 dansk tid
Dommer: Ricardo Marques Ribeiro
Linjevogtere: Marcio Eustáquio Santiago og Guilherme Dias Camilo
Gule kort: Germano, Robinho (Coritiba); Everton, Canteros og Marcelo (Flamengo)
Røde kort: Robinho (Coritiba)
Mål: FLAMENGO: Everton efter 17 minutter

CORITIBA: Vanderlei; Reginaldo (Hélder), Luccas Claro, Leandro Almeida og Dener; Baraka(Keirrison), Germano, Norberto og Robinho; Geraldo(Zé Rafael) og Zé Love
Træner: Celso Roth

FLAMENGO: Paulo Victor, Léo Moura, Wallace, Marcelo og João Paulo; Recife (Amaral), Márcio Araújo, Canteros og Everton; Eduardo da Silva (Lucas Mugni) og Alecsandro (Arthur)
Træner: Vanderlei Luxemburgo

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu