Brasileirão 20.runde - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 20.runde

Arkiv > 2016 > August
Nederlaget var bestemt ikke ufortjent, og Sport Recife var langt henad vejen det bedste hold på banen. I første halvleg havde Flamengo svært ved at finde sig selv og præsenterede en rodet gang fodbold, som lå langt fra de flotte resultater, som klubben har præsteret den sidste måneds tid. De sidste 45 minutter var langt bedre end de første, men kreativiteten manglede, og selvom der var debut til ex-landsholdsspilleren Leandro Damião, fandt Flamengo aldrig melodien og må nu tage hjem til Rio og forberede sig til næste runde, hvor en svær kamp mod Grêmio venter.

Kampen:
Begge hold lagde stille og roligt ud for at se hinanden an. Efter fem minutters spil var det Sport, der først forsøgte sig, da stopperen Matheus Farraz forsøgte sig med et skud fra distancen. Sports venstre wing, Wallace, fik en god chance minuttet senere, mens Flamengo stadig prøvede at finde en rytme i deres spil. Og der skulle gå hele ti minutter, før gæsterne fik produceret noget, der lignede en chance, men hverken Paulo Guerrero eller Marcelo Cirino var skarpe nok til at få bolden i nettet. Sport kløede på, og efter 24 minutter lykkedes det for nordøstbrasilianerne at score, da Flamengos forsvar blev udspillet. Rogério viste sine kvaliteter som dribler og gik med lethed forbi Réver og Márcio Araújo og fik derved spillede Edmilson fri, som med lethed bragte løverne fra Recife foran. Målet fik Sport til at trække sig en smule tilbage og overlod mere af spillet til Flamengo. Den øgede boldbesiddelse betød imidlertid ikke, at Flamengo blev skarpere. Tværtimod var det Sport, som var tættere på at udbygge deres føring, da Everton Felipe testede Alex Muralha i Flamengos mål. Det var først mod halvlegens afslutning, at Flamengo viste tænder. Mancuello fik en god dobbeltchance, men den første blev taget af forsvaret, og den anden gik på stolpen af Magrãos mål.
Efter pausen så Flamengo ud til at have fundet melodien og virkede tændte og aggressive. Defensive Márcio Araujo havde overladt sin plads til Alan Patrick, der skulle fungere som direkte link mellem midtbanen og angrebet. Efter en del boldbytteri mellem de to hold overtog Flamengo styringen, og efter en god times spil var det ved at give bonus, men Magrão var på sin plads og holdt Sport inde i kampen. Hjemmeholdet svarede hurtigt igen, da målscorer Edmilson kunne have lukket kampen, men Alex Muralha var hurtig og hev en klasseredning op af hatten. Med et kvarter tilbage valgte Zé Ricardo at give debut til tidligere landsholdsspiller Leandro Damião, der kom på banen i stedet for Marcelo Cirino, som udgik til buhråb fra de tilrejsende fans. Sports træner, Oswaldo Oliveira, svarede igen og satte den defensive midtbanespiller Rodrigo Mancha på banen. Flamengo pressede på for at udligne, og da Rogério blev fældet efter 80 minutter, lod Flamengo ikke bolden gå ud men spillede videre, hvilket gjorde Sport rasende, da de synes, at Flamengo ikke viste fair play. De sidste fem minutter satsede Flamengo hele butikken, og i overtiden var de så tæt på, som de kunne komme, da Guerrero fik spillet indskiftede Leandro Damião fri, men endnu engang var Magrão på plads og fik reddet alle tre point til hjemmeholdet.
SPORT-PE 1 x 0 FLAMENGO
Sted: Arena Pernambuco, Recife
Dato: 13. august 2016
Tidspunkt: 16.00 lokal tid - 21.00 dansk tid
Dommer: Rodolpho Toski Marques
Linjevogtere: Ivan Carlos Bohn og Luciano Roggenbaum
Gule kort: Rodney Wallace, Ronaldo Alves (Spo); Everton, Willian Arão, Paolo Guerrero (Fla)
Mål: SPORT: Edmilson efter 24 minutter

SPORT: Magrão, Samuel Xavier, Matheus Ferraz, Ronaldo Alves og Rodney Wallace; Paulo Roberto, Rithely, Everton Felipe (Apodi), Diego Souza (Edmilson) og Gabriel Xavier (Rodrigo Mancha); Rogério
Træner: Oswaldo de Oliveira

FLAMENGO: Alex Muralha, Pará, Réver, Rafael Vaz og Chiquinho (Adryan); Márcio Araújo (Alan Patrick), Willian Arão, Mancuello og Everton; Marcelo Cirino (Leandro Damião) og Paolo Guerrero
Træner: Zé Ricardo

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu