Brasileirão 21 rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 21 rodada

Arkiv > 2015 > August
Kampen:
Efter et par minutter hvor holdende så hinanden an, begyndte Flamengo at sætte dagsordenen for kampen, og allerede efter 4 minutter var bolden i nettet. Pará fik bolden på højrekanten og løb til baglinjen, hvor han sendte bolden ind i feltet. Her havde Everton listet sig med frem, og headede resolut bolden i mål bag en forsvarsløs Danilo Fernandes. 1-0 til Flamengo.

Føringen fik ikke Flamengo til at geare ned, og Sport havde stor problemer med at få gang i deres spil. Selvom Sport aldrig blev rigtig farlige havde de to gode chancer, da Wendel efter et kvarter testede Paulo Victor i Flamengos mål. På det efterfølgende hjørnespark fik Matheus Ferraz en god mulighed for at bringe lighed i regnskabet, men træværket stod i vejen for Sport.
Efter 23 minutter gjorde Sport det værre for sig selv, da Samuel Xavier blev smidt ud efter at have stemplet Alan Patrick på knæet. Det røde kort fik Sports spillere ud af busken, da de mente udvisningen var overdrevet, og appellerede for frispark på Hernane. Utilfredsheden gik ikke over og Sports spillere følte sig forfordelt af dommeren. Flamengo fortsatte derudad og Everton var tæt på at blive dobbelt målscorer da han efter 32 minutter headede bolden i favnen på målmand Danilo.
Efter 38 minutter var det Sheiks tur til at svinge taktstokken og vise godt spil. Det blev dog ikke til flere scoringer og Flamengo kunne gå til pause med en fortjent 1-0 føring.
Sport havde benyttet pausen til at udskifte den tidligere Flamengo topscorer Hernane med André, i håbet om at komme tilbage i kampen. Det lykkedes dog langt fra, og Flamengo fortsatte deres offensive spil fra halvlegens start. Første chance fik den tidligere AaB’er Kayke, da han sendte Evertons indlæg forbi et tomt mål.
Flamengo sad tungt på spillet, og Sport var tydeligt mærket af at være en mand i undertal, og havde svært ved at organisere sig, og derved presse Flamengo. Først efter 65 minutters spil havde Sport en reel chance, da Ferrugem forsøgte sig fra distancen. Herefter gik kampen ned i tempo, og Flamengo koncentrerede sig mere om at forsvare den snævre føring, i stedet for at udbygge den. Det blev dog til et par løse chancer, da César Martins havde listet sig med op headede Emersons indlæg forbi mål. Med ni minutter tilbage blev utilfredsheden hos hjemmeholdet endnu større da de forgæves appellerede for straffespark. Kampens sidste chance tilfaldt Flamengo, da Paulinho var tæt på at lukke og slukke. Men Danilo Fernandes var på sin plads og holdt Paulinho fra fadet.
I kampens sidste minutter blev Sport desperate og forsøgte sig med halvhjertede angreb. De blev dog ikke til noget og Flamengo kunne gå fra banen med en fortjent 1-0 sejr.

SPORT-PE 0 X 1 FLAMENGO-RJ

Sted: Arena Pernambuco, São Lourenço da Mata (PE)
Dato: Søndag d. 30. august 2015
Tidspunkt: 16.00 lokal tid. 21.00 dansk tid.
Dommer: Bráulio da Silva Machado (SC)
Lnjevogtere: Marcelo Carvalho Van Gasse (Fifa-SP) og Carlos Berkenbrock (SC)
Gule kort: Diego Souza (Sport); Canteros, Kayke, César Martins, Pará og Emerson Sheik (Flamengo)
Røde kort: Samuel Xavier (Sport)

Mål:
FLAMENGO: Everton på hovedstød efter 4 minutters spil.

SPORT: Magrão, Samuel Xavier, Matheus Ferraz, Durval og Renê; Rithely, Wendel, Marlone (Ferrugem) og Diego Souza (Élber): Maikon Leite og Hernane Brocador (André)
Træner: Eduardo Baptista

FLAMENGO: Paulo Victor, Pará, César Martins, Samir og Jorge; Márcio Araújo, Héctor Canteros, Alan Patrick og Everton (Luiz Antonio); Emerson Sheik (Paulinho) og Kayke (Marcelo Cirino)
Træner: Oswaldo de Oliveira

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu