Brasileirão 21.runde - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 21.runde

Arkiv > 2016 > August
Mange havde forventet en hård og fysisk kamp mellem de to hold, der begge havde brug for point for at holde sig til i toppen. Første halvleg tilhørte Flamengo, og selvom Grêmio forsøgte sig med fremadrettet spil, lykkedes det ikke sydbrasilianerne at tage modet fra et stærkt spillende hjemmehold. Efter de første 45 minutter var spillet, var det da også Flamengo, der gik glade til pause, da den tidligere landsholdsspiller Leandro Damião havde bragt hjemmeholdet i front.
2. halvleg var betydeligt mere jævnbyrdig, men stadig med Flamengo som det dominerende hold. Grêmio forsøgte sig med en mere offensiv plan men måtte dog indse, at Flamengo var det bedste hold på banen. For hjemmeholdet blev succesen fuldendt, da klubbens nyindkøbte Diego Ribas, der tidligere har spillet for klubber som Werder Bremen og Juventus, scorede det kampafgørende mål. At Grêmio så fik et lille plaster på såret med det enkelte mål, rykkede ikke ved at Flamengo nu for alvor kan spise kirsebær med de store og er en seriøs bejler til mesterskabet.
FLAMENGO 2 X 1 GRÊMIO

Sted: Estádio Mané Garrincha, Brasília
Dato: 21/8 - 2016
Tidspunkt: 11.00 lokal tid, 16.00 dansk tid
Dommer: Raphael Claus
Linjevogtere: Rogério Pablos Zanardo og Danilo Ricardo Simon Manis
Betalende tilskuere: 22.552
Gule kort: Mancuello (Flamengo); Pedro Geromel (Grêmio)

Mål
FLAMENGO: Leandro Damião efter 29 minutter og Diego efter 69 minutter
GRÊMIO: Henrique Almeida efter 71 minutter

FLAMENGO: Alex Muralha, Pará, Réver, Rafael Vaz og Jorge; Márcio Araújo, Gustavo Cuéllar, Diego (Mancuello), Gabriel (Alan Patrick) og Everton; Leandro Damião (Felipe Vizeu)
Træner: Zé Ricardo

GRÊMIO: Marcelo Grohe, Wallace Oliveira (Lincoln), Pedro Geromel, Wallace Reis og Marcelo Oliveira; Maicon, Ramiro, Pedro Rocha, Douglas og Everton (Guilherme); Miller Bolaños
Træner: Roger Machado

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu