Brasileirão 22 rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 22 rodada

Arkiv > 2015 > September
Kampen:
Med publikum i ryggen startede Flamengo som fyr og flamme, og Alan Patrick kunne efter 1½ minut sende et frispark tæt forbi mål. Avaí ville også være med, og efter 5 minutter var de også tæt på at overraske. Wallace fik ikke clearet ordentligt, og Camacho headede bolden tæt forbi Paulo Victors mål. Selvom Avaí var langt fremme på banen, tog Flamengo den med ro, og de fire forsvarere Ayrton, Samir, Wallace og Pablo Armero havde ingen problemer med holde de hvidklædte sydbrasilianere fra fadet. Avaí gav dog ikke op og kunne til deres ærgrelse se Eduardo Neto sende et frispark på overlæggeren efter små tyve minutter. To minutter senere forsøgte de sig igen, men endnu engang var træværket i vejen, da Neto sendte et tørt hug på venstre stolpe. Flamengo virkede nu varme og begyndte at bide mere fra sig. Første advarsel kom fra Kayke, som efter 24 minutter forsøgte sig med et ufarligt langskud. Herefter var det Flamengo, der styrede begivenhederne, og efter en halv time kunne Alan Patrick bringe Flamengo foran efter godt forarbejde af Everton og Canteros. 1-0 til Flamengo.

Målet fik Avaí til at virke handlingslammede, og de rød-sorte havde ingen problemer med at holde nullet, så de kunne gå til pause med en komfortabel føring.
I stedet for at pakke sig for at holde føringen gik Flamengo ud til 2. halvleg med overskud, hvilket kunne ses på spillet. Og den offensive indstilling gav bonus, da Kayke efter 54 minutter bragte de rød-sorte på vinderkurs med 2-0. Alan Patrick modtager bolden på kanten af feltet og sender den fladt ind til Kayke, som uden problemer sender bolden i nettet. 2-0 til Flamengo. Føringen tog pusten fra Avaí, der virkede frustrerede og opgivende. Flamengo derimod fortsatte deres spil og havde kampen under kontrol. Avai havde dog også nogle enkelte gode chancer. Den første kom efter 68 minutter, da Eduartdo Netos hovedstød var tæt på at gå forbi Paulo Victor. Kort efter var Paulo Victor igen på arbejde, da Nino Paraíba sendte et projektil mod mål. I stedet for at parkere bussen foran mål fandt Flamengo et ekstra gear, da Paulinho kom på banen i stedet for Armero. Den offensive udskiftning gav lidt mere plads til Avaí, og efter 74 minutter var de tæt på at reducere.
Paulo Victor måtte vise sit værd, da både Léo Gamalho og Renan forsøgte sig. Selvom Avaí var tæt på en scoring, var det Kayke, der fuldførte opgaven og bankede det sidste søm i Avaís ligkiste. Med et kvarter tilbage modtog Kayke bolden i feltet, og efter at have driblet forbi Vagner i Avaís mål kunne han nemt sende bolden i nettet. 3-0 til Flamengo.
Herefter var der fest og glade dage på lægterne, og Kayke blev tiljublet af de mange fans. Flamengo satte nu autopiloten til, og kun en enkelt gang havde Avaí noget at byde på, da Léo Gamalho forsøgte sig. Men Paulo Victor var på sin plads og hev en klasseredning op af hatten, og dermed kunne Flamengo tage tilbage til Rio med 3-0 i bagagen.
FLAMENGO 3 X 0 AVAÍ
Sted: Arena das Dunas, Natal
Dato: 2. september 2015
Tid: 21.00 lokal tid - 03.00 dansk tid
Dommer: Thiago Duarte Peixoto
Linjevogtere: Bruno Boschilia og Herman Brumel Vani
Gule kort: Samir (Fla); Adriano, Antonio Carlos, Nino Paraíba, Eduardo Neto (Avaí)
Mål: Alan Patrick efter 30 minutter; Kayke efter 54 minutter og 75 minutter
FLAMENGO: Paulo Victor, Ayrton, Samir, Wallace og Pablo Armero (Paulinho); Márcio Araújo, Canteros, Alan Patrick (Jonas) og Everton; Emerson Sheik (Marcelo Cirino) og Kayke
Træner: Oswaldo de Oliveira
AVAÍ: Vagner, Nino Paraíba, Antonio Carlos, Emerson og Romário; Adriano (Roberto), Eduardo Neto, Camacho (Renan Oliveira) og Anderson Lopes (Pablo); Rômulo og Léo Gamalho
Træner: Gilson Kleina

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu