Brasileirão 23 rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 23 rodada

Arkiv > 2015 > September
Næste runde skal Flamengo igen på en stor opgave når Cruzerio kommer på besøg. De ”blå ræve” har haft en blandet sæson, og er pt. på 13 pladsen i ligaen.
Kampen:
Flamengo virkede tændte og satte straks Fluminense under pres, hvilket gav de rød-sorte en oplagt mulighed efter kun to minutters spil. Det offensiven fra Flamengo skulle hurtigt vise sig at være en god investering, og efter ni minutter kunne størstedelen af tilskuerne tiljuble deres hold, da Emerson sheik bragte Flamengo i front med 1-0. Et hjørnespark blev sendt ind i feltet hvor Wallace kom højest og sendte bolden i fødderne på Sheik, der uden problemer sendte bolden i nettet. Den langsomme gengivelse viste dog at Wallace havde hånd på bolden, men dommerens fløjte forblev tavs.
Selvom målet burde havde været underkendt, var føringen fuldt fortjent, og Flamengo fortsatte det offensive spil, hvilket kan bonus efter 14 minutter. Pará satte den tidligere AaB’er Kayke i scene, og den 27 årige angriber sendte uden problemer bolden i nettet bag Diego Cavalieri. 2-0 til Flamengo. Fluminense prøvede at bide fra sig, men havde store problemer med at etablere en offensiv der kunne trænge gennem Flamengos forsvarskæde. Det var ikke kun i offensiven Fluminense havde svært, også bagude havde de problemer med dæmme op for Flamengos kontraangreb. Det gav bl.a. chancer til Kayke der missede to 100% chancer forn Cavalieris mål. Som tiden gik begyndte Flamengo at slække lidt på tempoet hvilket gav kampen et lidt kedeligt anstrøg, da Fluminense ikke havde meget at byde på. Eneste store chance kom i halvlegens overtid da Sheik og Everton var tæt på at bringe Flamengo på 3-0.
Fluminense kom bedre fra start i 2. halvleg, men udnyttede ikke at de pludselig havde mere af spillet end Flamengo, som ikke virkede påvirkede af Fluminenses boldovertag. Det var også Flamengo der fik halvlegens første chance, da Kayke sendte et hovedstød over Cavalieris mål.
Efter 57 minutter fik Fluminense chancen for at komme tilbage i kampen, da Fluminense fik tilkendt et straffespark som Jean sendte i nettet. Reduceringen satte gang i Fluminense som prøvede at komme længere frem på banen. Det var dog Flamengo der havde den bedste offensiv, og efter 68 minutter kunne Paulinho heade bolden i mål på et flot oplæg af Kayke. 3-1 målet tog pusten fra Fluminense som ikke magtede at sætte deres angribere i scene. Det var derimod Flamengo der satte dagsordenen, og Kayke var tæt på at bringe de rød-sorte på 4-1. Det blev dog ved 3-1, og selvom Flamengo fik en mand udvist mod kampens slutning, blev Fluminense aldrig farlige. Dermed kunne Flamengo glæde sig over deres 4. sejr i træk, og kan nu drømme sødt om top, 4 og de magiske pladser i Copa Libertadores.
FLUMINENSE 1 X 3 FLAMENGO
Sted: Estádio do Maracanã, i Rio de Janeiro (RJ)
Dato:Søndag d. 6. september 2015
Tid: 16.00 lokal tid. 21.00 dansk tid
Dommer: Ricardo Marques Ribeiro (MG)
Linjevogtere: Guilherme Dias Camilo (MG) og Marcio Eustaquio Santiago (MG)
Gule kort: Douglas, Osvaldo, Wellington Paulista, Marcos Júnior og Pierre (Fluminense); Wallace, Samir, Márcio Araújo og Canteros (Flamengo)
Røde kort: Everton (Flamengo)
Mål:
FLUMINENSE: Jean efter 57 minutter
FLAMENGO: Emerson efter 9 minutter; Kayke efter 14 minutter og Paulinho efter 68 minutter FLUMINENSE: Diego Cavalieri, Wellington Silva, Gum, Henrique og Gustavo Scarpa; Pierre (Marcos Júnior), Jean, Douglas og Cícero; Osvaldo (Gerson) og Michael (Wellington Paulista)
Træner: Enderson Moreira
FLAMENGO: Paulo Victor, Pará, Wallace (César Martins), Samir og Armero (Paulinho); Márcio Araújo (Jonas), Canteros, Alan Patrick og Everton; Kayke og Emerson Sheik
Træner: Oswaldo de Oliveira
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu