Brasileirão 23 rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 23 rodada

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > September 2014

Selvom Flamengo er seks point efter Fluminense, så det i kampen umiddelbart ikke ud til, at de var bagefter i tabellen. Med langt størstedelen af de 41.666 tilskuere i ryggen og et hold, der i dagens anledning burde matche Fluminense, så det umiddelbart lyst ud for Flamengo. Fra kampens start var det også de rød-sorte, der fandt melodien, og allerede efter et par minutter fik Everton chancen. Diego Cavalieri i Flumineses mål fik dog sat skik på tingene og holdt nullet for de trefarvede. Fluminese prøvede ihærdigt at bide fra sig, men selvom deres driblestærke midtbane prøvede at komme fremad, lykkedes det Flamengos defensiv at holde Fred og Co. fra fadet, da Fluminenses spil var for langsom og let at læse. Flamengo var bedst på de fleste pladser, og efter 26 minutters spil fik de hul på bylden, da Eduardo da Silva på fornemste vis bragte hjemmeholdet foran. Everton sender bolden ind i feltet til Silva, der snubler over en forsvarer, rejser sig og scorer, mens han hives til jorden. Et flot mål af Silva, som sammen med målmand Paulo Victor, var de bedste spillere for Flamengo. Målet var dog ikke uden omkostninger, da Eduardo da Silva senere lod sig udskifte med smerter i låret.

Med føringen fortsatte Flamengo efter samme opskrift, hvilket virkede langt hen ad vejen. ”Farlige” Fred blev holdt godt i skak af Chicão og Wallace, og Conca kunne heller ikke bryde igennem Flamengos forsvar. Cicero var eneste spiller, der for alvor prøvede at sætte skub i tingene ved at sende høje bolde ind i Flamengos felt, og det gav bonus efter 44 minutter. Det var dog ikke Cicero men den anonyme Conca, der fik sat Fred i scene. Med en høj bold til Fred kunne den udskældte angriber sætte hovedet på og udligne for Fluminense.
Anden halvleg bød trods regn og en brasiliansk kulde på ”kun” 20 grader på action fra første fløjt. Efter et minut fik João Paulo spillet Alecsandro, som sendte bolden på træværket. Kort efter var det Fluminenses tur. Endnu engang var det Conca, der serverede bolden til Fred, som sendte bolden mod mål. Til Flamengos held fik Paulo Victor hevet en klasseredning op af lommen og holdt kampen i live. Luxemburgo forsøgte sig med en offensiv udskiftning og satte Gabriel på banen i stedet for Luiz Antõnio. Dispositionen var tæt på at give bonus, da Gabriel efter 62 minutter var tæt på at snyde Cavalieri i Fluminenses mål.
Herefter skiftedes holdene til at producere chancer, som dog alle løb ud i sandet. Første mand var Fred, som headede bolden til målspark. Tolv minutter senere var det Lucas Mugnis tur til at sende et frispark mod mål. Resten af kampen var ikke af højeste kvalitet, og pusten gik langsomt ud af Fluminense. Flamengo prøvede at udnytte situationen, men Cavalieri viste klasse og var hovedårsagen til, at Flamengo ikke fik scoret i kampens døende minutter.

FLAMENGO 1 X 1 FLUMINENSE

Sted: Maracanã, Rio de Janeiro
Dato: søndag d. 21. september 2014
Tid: 16.00 (brasiliansk tid) - 21.00 (dansk tid)
Dommer: Dewson Fernando Freitas da Silva
Linjevogtere: Marcelo Bertanha Barison (RS) og Jose Antônio Chaves Franco Filho
Tilskuere: 37.918 betalende (41.666 total)
Gule kort: Márcio Araújo (Fla); Conca, Valencia, Jean, Rafinha, Carlinhos (Flu)
Mål:
FLAMENGO: Eduardo da Silva, efter 26 minutter
FLUMINENSE: Fred, efter 44 minutter
FLAMENGO: Paulo Victor, Leonardo Moura, Chicão, Wallace og João Paulo; Victor Cáceres, Márcio Araújo, Luiz Antonio (Gabriel) og Everton; Eduardo da Silva (Lucas Mugni) og Alecsandro (Elton)
Træner: Vanderlei Luxemburgo
FLUMINENSE: Diego Cavalieri, Bruno, Elivélton, Henrique (Marlon) og Carlinhos; Valencia (Rafinha), Jean, Cícero, Wágner (Gustavo Scarpa) og Darío Conca; Fred
Træner: Cristóvão Borges

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu