Brasileirão 3 rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 3 rodada

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > Maj 2014

Flamengos næste udfordring er på søndag, hvor modstanderen er rivalerne fra Fluminense. De to klubbers rivalisering har mere end 100 år på bagen, så der er lagt op til fodboldfest på Maracanã, når de to klubber tørner sammen til det, der til dagligt kaldes Fla-Flu.
Palmeiras næste opgave er i den brasilianske pokalturnering, hvor mestrene Sampaio Corrêa fra den brasilianske delstat Maranhão venter.

Kampen:
Selvom der kun er spillet tre runder af den brasilianske turnering, havde begge hold ryggen mod muren. Palmeiras skulle rejse sig efter sidste uges nederlag til Fluminense samt Kardecs afgang til rivalerne fra São Paulo. En handel der har fyldt meget i de brasilianske medier den sidste uge. Flamengo er ligeledes inde i en krise, da en stor del af holdets profiler enten er ude med skader eller karantæne. Ydermere har klubben ikke vundet sine sidste fem kampe og har endnu ikke scoret i turneringen.
Selv uden Elano, Leo Moura og Hernane var Flamengos opstilling særdeles offensiv – 4-2-3-1 overfor Palmeiras mere klassiske 4-4-2.  Selvom Jayme de Almeida havde blæst til angreb, var det Palmerias, der hurtigt kom til at sidde på flæsket. Knap var kampen gået i gang, før Wesley trykkede af og fik testet Felipe i målet.  I det hele taget var Palmeiras bedst organiseret og kunne uden de større problemer bryde Flamengos spil. Efter fem minutter var der igen fare på færde i Flamengos forsvar. Valdiva sendte bolden ind i Flamengos felt, hvor den rutinerede forsvarer André Santos kom først og rørte både bold og Palmeras angriber Wendel.

Dommerens fløjte var tavs, selvom Palmeiras spillere appellerede for straffespark. Flamengo kom ikke til nogen åbenlyse chancer, og kampen var præget af mange frispark på midtbanen, hvilket bevirkede, at der ikke kom flow i spillet hos nogen af holdene. Efter ti minutters spil kom der gang i sagerne. Palmeiras fik spillet sig igennem på venstresiden, men Henrique fik bolden under kontrol. Valdiva kunne heller ikke komme til skud og afleverede tilbage til Wesley, der et par meter uden for feltet kunne kanonere bolden i nettet til 0-1.  Glæden var dog kortvarig, og knap var bolden givet op før den var tilbage i netmaskerne. Denne gang bag Fernando Prass i Palmeiras mål.  Nixon løb til baglinjen og sendte bolden fladt ind til Alecsandro, der fikst lagde den tilbage til Paulinho, som udlignede til 1-1 uden chance for hverken Lúcio og Fernando Prass.  Målet satte en smule skub i Flamengo, men Palmeiras bed fra sig og var efter 19 minutters spil tæt på at overrumple Flamengo på et flot gennemspillet kontraangreb. Selvom Flamengo havde mest boldbesiddelse, var Palmeiras godt organiseret, og den 35-årige veteran Lúcio sørgede for at forsvaret fik ryddet op, når Flamengo kom på besøg. Efter en halv time slog Palmeiras til igen. Wendel kom til baglinjen og fik afleveret til Valdivia. Chileneren sendte kækt bolden videre til Henrique, der uden problemer bragte de hvidblusede foran med 1-2.
Kort efter måtte Palmeiras målmand Fernando Prass gå ud med smerter i skulderen og reserven Bruno overtage. Udskiftningen fik Flamengo til at forsøge sig udefra, men præcisionen manglede hos hjemmeholdet, og Flamengo måtte skuffet gå til pausen velvidende, at hvis denne stilling holdt, ville de være næstsidst i tabellen. Trods det triste resultat fik både Wallace og Alecsandro udtalt, at spillerne var ved godt mod, og kampen bestemt ikke var afgjort. Til anden halvleg havde Jayme de Almeida valgt at tage Nixon ud og sætte Lucas Mugni på banen, hvilket skulle vise sig at være en særdeles god disposition. Anden halvleg var Flamengo som forvandlet, og hjemmeholdet fandt hurtigt melodien, satte sig på spillet og var pludselig Palmeiras overlegne på alle pladser. Efter 49 minutters spil kunne hjemmeholdets tilskuere igen råbe Goooooooooooool, da den tidligere Palmeiras-spiller Márcio Araújo sendte bolden i nettet til 2-2. Herefter var Flamengo alle vegne, og Alecsandro vågnede op til dåd. Efter 59 minutter fik Lucas Mugni sendt en flot aflevering af sted til Alecsandro, som trykkede af. Bruno fik hænderne på, men riposten røg tilbage til ”AlecGol”, som scorede og bragte Flamengo i front med 3-2. Palmeiras prøvede at komme tilbage men formåede ikke at bryde Flamengos dominans. Hjemmeholdet virkede ikke tilfredse og jagtede endnu en scoring, som kom efter 72 minutter. Wallace viste pludselig talent som dribler og fik efter et flot soloridt spillet Alecsandro fri. AlecGol kvitterede med en scoring og bragte herved Flamengo i front med 4-2. Scoringen tog al luften ud af Palmeiras, og Flamengo kunne holde føringen til dommeren fløjtede af.
Med sejren rykker Flamengo på 9. pladsen med 4 point, mens Palmeiras rykker ned på 14. pladsen med tre point på kontoen.FLAMENGO 4 X 2 PALMEIRAS

Sted: Maracanã, Rio de Janeiro (RJ)
Dat
o: 4 maj 2014
Tid: 16.00 lokal tid. 21.00 dansk tid
Dommer: Paulo Godoy Bezerra (SC)
Linjevogtere: Carlos Berkenbrock (SC) og Cristhian Passos Sorence (GO)
Gule kort: André Santos, Negueba (Flamengo); Josimar, Juninho, Henrique (Palmeiras)
Mål: FLAMENGO: Paulinho, efter 12 minutter; Márcio Araújo, efter 49, og Alecsandro, efter 59 og 72 minutter
PALMEIRAS: Wesley,
efter 10, og Henrique, efter 31 minutter
FLAMENGO: Felipe, Luiz Antonio, Wallace, Samir
og André Santos; Víctor Cáceres, Márcio Araújo og Paulinho; Negueba (João Paulo), Alecsandro og Nixon (Lucas Mugni)
T
ræner: Jayme de Almeida
PALMEIRAS: Fernando Prass; Wendel (Mendieta), Lúcio, Marcelo Oliveira
og Juninho; Josimar, Wesley, Valdivia og Serginho (Marquinhos Gabriel); Leandro og Henrique
Træner: Gilson Kleina

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu