Brasileirão 32 rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 32 rodada

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > November

Kampen
Begge hold lagde stille og roligt ud og benyttede de første par minutter til at se hinanden an. Først efter seks minutter var der antræk til noget farligt. Leo Moura sendte et hjørnespark ind i feltet, men Samir var for upræcis, og bolden røg langt over Danilos mål. Efter små ti minutter var det så Chapecoenses tur, da Fabinho Alves forsøgte sig med en forkølet afslutning. Et par minutter senere var gæsterne tæt på at overraske. Leandro modtog bolden, trak ind i feltet og afsluttede, men Paulo Victor reagerede hurtigt og fik reddet bolden. Herefter steg underholdningsværdien gevaldigt. Knapt havde Chapecoense haft deres chance, før Flamengo var tæt på at bringe sig i front. Gabriel modtog bolden i feltet, driblede udenom Danilo i målet og fik afsluttet fra en spids vinkel. Douglas Grolli nåede dog tilbage og fik reddet skuddet fra Gabriel. Riposten røg ud til Nixon, som afsluttede, men endnu engang fik Grolli reddet og sendte bolden ud til hjørnespark. Flamengo satte nu tempoet op og begyndte at lægge pres på Chapecoense. Det resulterede i nogle gode chancer til Flamengo, hvor bl.a. Nixon på et skud udefra var tæt på at overrumple Danilo. Efter 20 minutter trak Márcio Araújo ind i feltet og sendte bolden på tværs. Bolden ramte Rafael Lima på armen, og dommeren kunne korrekt fløjte for straffespark. Leo Moura tog sig af sparket, men selvom han placerede bolden i venstre side af målet, var Danilo hurtig og fik reddet skuddet.

Det kiksede straffespark og de brændte chancer frustrerede Flamengo, og holdet gearede en smule ned uden dog at miste kontrollen.  Samtidig måtte holdet udskifte både Leo Moura og Gabriel, der begge havde muskelsmerter. Gabriels afløser blev Eduardo da Silva, som efter 40 minutter fik spillet Nixon fri. Men Danilo i Chapecoenses mål var efterhånden spillet varm og havde ingen problemer med at holde buret rent.
Efter pausen vendte Flamengo tilbage langt mere aggressive end i første halvleg. Som det bedste hold på banen gik de rød-sorte helhjertet efter sejren, mens Chapecoense virkede mere interesserede i at tage hjem med det ene point. Presset fra Flamengo blev større, og Chapecoense havde problemer med at holde hjemmeholdet fra fadet. Efter 55 minutter gik den heller ikke længere.

Leo sender bolden ind i feltet, hvor den bliver headet væk. Uden for feltet opsnapper Anderson Pico bolden, tager et træk og bomber den i kassen uden chance for Danilo. Mens Chapecoense jagtede det udlignende mål, blev de hårdt straffet af Flamengo. Efter en times spil var det Nixons tur til at juble, da han header Flamengo i front med 2-0 på et smukt forarbejde fra Anderson Pico.
Målet tog pusten fra Chapecoense, som nu trak sig tilbage for ikke at indkassere flere mål. Men Flamengo var ikke interesserede at lade det blive ved de to mål, hvilket passede de 25.941 betalende tilskuere fint. Nixon blev dagens mand, da han efter 70 minutter bankede det sidste søm i Chapecoenses kiste. Leo løber til baglinjen og sender bolden ind i feltet. Som et lyn fra en klar himmel sender Nixon bolden i nettet til stillingen 3-0. Resten af kampen fortsatte med pres fra hjemmeholdet, der dog ikke fik scoret yderligere.
Hermed kan Flamengo glæde sig over sejren samt at have holdt nullet fem hjemmekampe i træk.

FLAMENGO 3 X 0 CHAPECOENSE

Sted: Maracanã, Rio de Janeiro
Dato: Søndag d. 2/11 2014
Tid: 19.30 brasiliansk tid - 22.30 dansk tid
Tilskuertal: 25.941 betalende tilskuere
Dommer: Wilton Pereira Sampaio
Linjevogtere: Cleriston Clay Barreto Rios og Jesmar Benedito de Paula
Gule kort: Léo og Amaral (Flamengo); Rodrigo Biro (Chapecoense)
Mål: (Flamengo) Anderson Pico efter 55 minutter og  Nixon efter henholdsvis 60 og 70 minutter.

FLAMENGO

Paulo Victor; Léo Moura (Léo), Samir, Wallace og Anderson Pico; Amaral, Luiz Antônio (Matheus), Márcio Araújo, Canteros og Gabriel (Eduardo da Silva); Nixon
Træner: Vanderlei Luxemburgo

CHAPECOENSE

Danilo; Fabiano, Rafael Lima, Douglas Grolli og Rodrigo Biro; Bruno Silva, Diones og Ricardo Conceição (Yuri); Tiago Luís (Bruno Rangel), Fabinho Alves (Wanderson) og Leandro
Træner: Jorginho

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu