Brasileirão 32.runde - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 32.runde

Arkiv > 2016 > Oktober
De sidste fem kampe har kun givet 8 point på kontoen, hvorimod Palmeiras har hentet 13 og dermed støt og roligt har udbygget deres forspring. Flamengos første forhindring på vejen var en trist 0-0 mod São Paulo, hvilket nok var forventeligt, da de to hold har meget til fælles. De har begge haft besvær med at spille kontinuerligt og har begge skiftet træner undervejs, hvilket har bragt begge hold på slingrekurs i løbet af sæsonen. Så selvom resultatet ikke huede de sejrskrævende fans, var indsatsen godkendt, da resultatet blev set som en enlig svale.
Herefter fulgte en pligtsejr over nedrykningskandidaterne fra Santa Cruz og en noget kontroversiel 2-1 sejr over de evige rivaler fra Fluminense. Som det næsten hør og bør sig til en Fla-Flu-kamp, fik kampen et retsligt efterspil, da Fluminense gik i retten med resultatet, idet de havde følt sig forfordelt ved en offside kendelse. Kampresultatet blev midlertidig suspenderet, men da retten mente, at resultatet var gældende, beholdt Flamengo de tre point og åndede stadig Palmeiras i nakken, da de grønne fra São Paulo i samme runde satte point til. Nu skulle kampen om 1. pladsen intensiveres, og for Flamengo var modstanderen de nedrykningstruede giganter fra Internacional, som slet ikke har fundet fordoms spil og storhed i denne sæson. Men som det mange gange viser sig, er en såret løve yderst farlig, hvilket Internacional beviste, da de vendte et truende nederlag til en sejr hjemme i Porto Alegre. Nederlaget var en bitter pille at sluge for Zé Ricardos tropper, og nu skulle der trænes hårdt op til gårsdagens kamp mod mestrene fra Corinthians, der efter Tites afgang til landsholdet har mistet pusten og roder rundt på 6. pladsen.
Så der var rigtig meget på spil for begge hold i aftes, da de to tørnede sammen på Maracanã, der nu er genåbnet efter OL. At Flamengo var tilbage på Maracanã, kunne mærkes i hele byen, hvor fodbolden endelig var tilbage efter flere måneders fravær. De 65.745 tilskuere blev da også vidne til en underholdende affære, der endte 2-2. Dette betød, at Flamengo tabte yderligere terræn til Palmeiras, som troligt hentede 3 point mod Santa Cruz. Hos Flamengo var det holdets topangriber og tidligere Corinthians-spiller Paulo Guerrero, som sørgede for målene, mens det var Guilherme og Rodriguinho, der nettede for gæsterne. Blandt de mange tilskuere var også landstræner Tite, der så en kamp, som bølgede frem og tilbage og bød på hele tre mål i første halvleg, og et udehold, som styrede begivenhederne. Anden halvleg bød ligeledes på underholdende spil, da Flamengo formåede at svare igen overfor gæsterne.
Med det uafgjorte resultat kan Flamengo nu se frem mod en særdeles hård sæsonafslutning. Næste runde byder på endnu en klassiker, når modstanderen hedder Atlético MG, der har stjerner som Fred og Robinho i folden. Ydermere har de rød-sorte endnu en stor udfordring foran sig, når lokalrivalerne fra Botafogo skal besejres i den 34. runde. Så alt i alt ser det ikke længere så lyserødt ud for Flamengo, men hvis mesterskabet skal i hus, er der ikke tid til slinger i valsen for de rød-sorte.
FLAMENGO 2 X 2 CORINTHIANS
Sted: Estádio do Maracanã i Rio de Janeiro (RJ)
Dato: Søndag d.23 oktober 2016
Tid: 17.00 lokal tid. 21.00 dansk tid
Dommer: Anderson Daronco (Fifa-RS)
Linjevogtere: Rafael da Silva Alves (RS) og Elio Nepomuceno de Andrade Junior (RS)
Gule kort: FLAMENGO: Emerson Sheik, Réver.CORINTHIANS Guilherme, Giovanni Augusto, Rodriguinho, Walter
Røde kort: CORINTHIANS: Guilherme.
Tilskuere: 65.743
Mål:
FLAMENGO: Paolo Guerrero efter 14 minuter, og igen efter 58 minutter
CORINTHIANS :Guilherme efter 6 minutter og Rodriguinho efter 45 (+1) minuter
FLAMENGO: Alex Muralha; Pará, Réver, Rafael Vaz og Jorge(Chiquinho); Márcio Araújo, Willian Arão(Leandro Damião), Diego og Mancuello(Fernandinho); Emerson Sheik og Paolo Guerrero
Træner :Zé Ricardo
CORINTHIANS: Walter; Fagner, Vilson, Balbuena og Uendel; Willians, Giovanni Augusto(Camacho), Rodriguinho, Romero(Lucca) og Marquinhos Gabriel(Marlone); Guilherme
Træner: Oswaldo de Oliveira
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu