Brasileirão 33 rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 33 rodada

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > November

Kampen.
Selvom Flamengo var 1900 kilometer hjemmefra, spillede de som et hjemmebanehold, og var fra kampens start de bedste på banen. Den offensive tilgang til spillet var tæt på at give bonus efter kun fire minutter, da João Paule sendte en bold ind i Sports felt. Fire minutter senere lykkedes det, da Márcio Araújo udnyttede et indlæg, og fortjent sendte bolden i nettet. 1-0 til Flamengo.
Hjemmeholdet virkede rystede, og havde svært ved at få spillet til at hænge sammen. Første chance til Sport kom efter 12 minutter, da Joelinton headede et frispark forbi Paulo Victors mål. Samme Joelinton fik endnu en chance efter 20 minutters spil, men var ikke effektiv nok. Bedst som Sport var ved at komme med i kampen, udbyggede Flamengo føringen. João Paulo sendte en tværaflevering ind til Nixon, der uden problemer headede bolden i mål til 2-0.

Målet virkede som em spand kold vand på Sports spillere, der var ineffektive og havde store problemer med at bryde gennem Flamengos forsvar. Efter en halv times spil blev Nixon skadet, og Luxemburgo skiftede ham ud til fordel for midtbanespilleren Muralha.  Herefter kunne Flamengo sætte autopiloten til og gå til pause med en føring på 2-0.
Pausen bekom Sport godt, og hjemmeholdet var bedre og mere motiverede i anden halvleg. Efter et par minutters spil begyndte Sport at vise tænder. Joelinton modtog bolden i feltet, vendte sig og sendte bolden tæt forbi mål. Sport blev ved med at presse, og spillede med det overskud som de manglede de første 45 minutter. Efter en times spil var det igen hjemmeholdet, der pressede på for at komme på måltavlen. Men Regis afslutning var for svag, og var ikke noget problem for Paulo Victor. Stille og roligt overtog Sport kampen, og kom til et par særdeles gode afslutninger.

Både Renê og Patric fik chancen, men ind ville bolden ikke. Flamengos bedste forsøg kom efter 70 minutter, da Elton headede et hjørnespark over mål. Sport var efterhånden trætte og kampen virkede efterhånden afgjort. Sport satsede nu på kontraangreb, hvilket skulle vise sig at være en god idé. Med to minutter tilbage fik Sport tilkæmpet sig et frispark, og Danilo fik reduceret.  Målet motiverede Sport der nu satsede hele butikken og gik efter det ene point. Langt inde i kampens overtid lykkedes projektet. Patric sendte bolden ind i Flamengos felt. Her kunne Mike fra en offside position sende bolden i nettet til slutresultatet 2-2.

Sted: Arena Pernambuco, i São Lourenço da Mata (PE)
Dato: Søndag d. 9. November 2014.
Tid: 17.00 brasiliansk tid. 20.00 dansk tid.
Dommer: Elmo Alves Resende Cunha (GO)
Linjevogtere: Joao Patricio de Araujo (GO) og Thiago Gomes Brigido (CE)
Gule kort: Wendel, Felipe Azevedo og Ewerton Páscoa (Sport); Léo, Samir og Cáceres (Flamengo)
Mål
SPORT: Danilo efter 88 min.  Mike efter 91 min.
FLAMENGO: Márcio Araújo efter 8 minutter, og Nixon efter 24 minutter.

SPORT: Magrão; Patric, Durval, Ewerton Páscoa og Renê (Danilo); Wendel (Régis), Rithely og Rodrigo Mancha; Ibson (Mike); Felipe Azevedo og Joelinton
Træner: Eduardo Baptista

FLAMENGO: Paulo Victor; Léo, Samir, Wallace (Marcelo) og João Paulo; Cáceres (Igor Sartori), Márcio Araújo og Canteros; Everton; Nixon (Muralha) og Élton
Træner: Vanderlei Luxemburgo

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu