Brasileirão 33.runde - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 33.runde

Arkiv > 2016 > November
 
Kampen:
 
Der stod mesterskab i øjnene på begge hold, hvilket kunne ses fra første fløjt. De to hold gik til opgaven, som var det en finale, og efter tre minutter havde begge hold været på besøg i modstanderens straffesparksfelt og begge fået et hjørnespark.
 

Det var Flamengo, der først viste tænder, da Fernandinho forsøgte sig med et skud, som Victor sendte til hjørne. Hjørnesparket sendte Diego ind i feltet, hvor Gabriel sendte bolden tæt over mål. Kort efter var det Atlético, der fik fansene op af stolene, da Fred med et fremragende skud sendte Muralha på overarbejde. Det var dog Flamengo, der havde teten, men Atletico var godt forberedt og havde ikke problemer med at stå mod de rød-sortes angreb. Flamengos forløsning udeblev dog ikke, og da Diego efter et flot opspil bragte Flamengo i front, begyndte kampen rigtig at leve. Målet tog lidt pusten fra Atlético, der nu prøvede at få styr på deres spil, hvilket gav en del gode kontrachancer til Flamengo. Specielt Diego og Fernandinho var farlige, men Victor i Atléticos mål stod en brandkamp og holdt Flamengo yderligere fra fadet. Halvlegens sidste chance tilfaldt også Flamengo, da Guerreo headede på mål, men Victor hev endnu en mirakelredning op af hatten.
Hvis første halvleg var god, var anden halvleg fremragende. Atlético havde fået en peptalk i pausen, og hvis Victor havde været på arbejde de første 45 minutter, var det nu Muralhas tur til at trylle i målet.
Knapt var halvlegen fløjtet i gang, før Atlético fik muligheden for at udligne, da Otero sendte et frispark ind mod Muralha, som måtte ud til højre stolpe for at redde bolden. To minutter senere var det Atleticos stjerner Fred og Robinho, der stod for underholdningen, da de sammen med Júnior Urso var tæt på at gøre det til 1-1.
Som kampen skred frem kom Atlético tættere og tættere på en scoring, og endnu engang var det Fred og Robinho, der tryllede. Fred satte Robinho i scene, men selvom Robinho var alene med Muralha, lykkedes det ikke, da Jorge kom Flamengo-keeperen til undsætning. Flamengo lod sig ikke kue og svarede igen, da Diego efter en time var tæt på 2-0. At kampen ikke skulle ende 1-0 blev endnu engang bekræftet, da Fred efter 67 minutter sendte bolden i nettet bag Muralha. Dog var linjevogterens flag oppe, og målet blev korrekt dømt off-side. Off-side-målet animerede Atlético, og med fansene i ryggen gjorde de alt, hvad de kunne for at udligne, hvilket lykkedes, da Atlético efter 79 minuter fik tilkendt et straffespark, som Robinho eksekverede til stillingen 1-1.
Kampens sidste ti minutter blev en nervepirrende affære, hvor underholdningen ingen ende ville tage. Med kun 4 minutter tilbage lykkedes det for Atlético-MG at vende kampen og komme foran med 2-1. Robinho fik spillet Lucas Pratto fri, og den 28-årige argentiner kvitterede med sit 4. sæsonmål for klubben. Herefter troede de fleste, at kampen var ovre, og at Flamengo endnu engang måtte se en føring vendt til et nederlag. Men Diego og Guerrero ville det anderledes.  I kampens døende minutter sendte Diego et skud mod mål, som blev blokeret af Atléticos forsvar. Bolden endte hos Guerrero, der midt i dangerzone sendte bolden i nettet til slutresultatet 2-2.

ATLÉTICO-MG 2 X 2 FLAMENGO
Sted: Mineirão i Belo Horizonte
Dato: 29. oktober 2016
Tid: kl. 16.30 lokal tid
Dommer: Braulio da Silva Machado
Linjevogtere: Neuza Ines Back og Alex dos Santos
Gult kort: Muralha (Flamengo)
Mål:
FLAMENGO: Diego efter 32 minutter; Guerrero efter 89 minutter
ATLÉTICO: Roninho efter 81 minutter og Pratto efter 86 minutte

ATLÉTICO: Victor, Carlos César, Gabriel, Erazo og Fábio Santos; Leandro Donizete (Lucas Pratto), Júnior Urso, Juan Cazares (Luan) og Otero (Clayton); Robinho og Fred
Træner: Marcelo Oliveira

FLAMENGO: Alex Muralha, Pará, Réver, Rafael Vaz og Jorge; Márcio Araújo, Willian Arão (Leandro Damião) og Diego; Gabriel (Emerson Sheik), Fernandinho (Alan Patrick) og Paolo Guerrero
Træner: Zé Ricardo

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu