Brasileirão 36 rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 36 rodada

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > November

Kampen.
Med tilskuerne i ryggen lagde Flamengo hårdt ud, og satte sig hurtigt på kampen. Der gik heller ikke lang tid før Flamengo testede Edson i Criciúmas mål, da Canteros forsøgte sig med et langskud. Kort efter var der endnu engang fare på færde, da de rød-sorte efter et hjørnespark, var tæt på at score. Der skulle næsten gå et kvarter før Criciúma rørte på sig. Cleber Santana sendte et frispark mod mål, og Paulo Victor måtte stramme sig an for at redde bolden.

Herefter gik begge hold ned i tempo, og spillet foregik for det meste af tiden på banens midte, hvilket betød, at de to målmænd ikke havde meget at se til.  Dog lykkedes det Flamengo at åbne ballet da Canteros satte Elton i scene. Elton tøvede ikke, og bragte Flamengo på vinderkurs. Målet gav ny energi til Flamengo der var tæt på endnu et mål efter 43 minutters spil.
Criciúma måtte have set kendsgerningerne i øjnene, og var langt bedre efter pausen. Hvis holdet skulle redde sig i den bedste række krævede det en sejr, hvilket havde vækket spillerne fra Criciúma. Første chance var da også til tigrene. Cleber Santana sendte et frispark tæt forbi mål og viste, at bundholdet ikke havde tænkt sig at give op uden kamp. Flamengo virkede ukoncentrerede, og kendte tydeligvis ikke deres besøgstid.

Selvom de rød-sorte fik flere chancer, lykkedes det dem ikke at lukke kampen. Den største kom til Everton efter en times spil. Den offensive midtbanespiller var dog for upræcis og sendte bolden til venstre for målet. Med 25 minutter igen blev Flamengo straffet. Roger driblede sig gennem en hel banelængde og sendte bolden på tværs til en fri Cleber Santana, som udlignede til 1-1.

Målet vækkede Flamengo, og resten af kampen blev en underholdende affære. Flamengo virkede som et hold der ikke ville tabe ansigt, og Cricúma gik efter sejren, og den spinkle chance for endnu en sæson i den bedste liga.  Med et kvarter igen fik Chicão chancen, men Edson var på pletten og holdt liv i Criciúmas chance. Herefter satsede Criciúma alt, og var tæt på at overraske. Først fik Roger chancen, og kort efter var det Luccas tur. Til Flamengos held viste Paulo Victor sit værd og viste hvorfor han var banens bedste. I kampens døende minutter blev Criciúma mere desperate, men var tæt på at overraske. Men efter 94 minutter kunne dommer Francisco Carlos do Nascimento fløjte af, og begge hold kunne derved dele point i porten.

FLAMENGO-RJ 1 X 1 CRICIÚMA-SC

Sted: Estádio Castelão, i São Luís (MA)
Dato: Søndag d.23/11 2014
Tid: 17.00 lokal tid. 20.00 dansk tid
Dommer: Francisco Carlos do Nascimento (Fifa-AL)
Linjevogtere: Fábio Pereira (Fifa-TO) og Sergio Campelo Gomes (MA)
Gule kort: Wallace (Flamengo); Fabio Ferreira, Giovanni, Lucca og Barreto (Criciúma)
Mål: FLAMENGO: Elton efter 37 minutter; CRICIÚMA: Cleber Santana efter 65 minutter

FLAMENGO: Paulo Victor, Leonardo Moura, Chicão, Wallace og Anderson Pico (João Paulo); Víctor Cáceres, Márcio Araújo, Héctor Canteros (Lucas Mugni) og Everton; Gabriel (Elton) og Nixon
Træner: Vanderlei Luxemburgo

CRICIÚMA: Edson, Rafael Pereira, Iago Maidana, Fábio Ferreira e Giovanni; João Vitor, Barreto (Maicon Silva), Cleber Santana (Andrew) og Dodi; Lucca og Bruno Lopes (Roger)
Træner: Luizinho Vieira

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu