Brasileirão 6 rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 6 rodada

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > Maj 2014

Kampen:
Fra kampens start blæste Flamengo til angreb, og allerede efter tre minutter kunne Elano sende en bold ind til Cáceres, der dog headede forbi Marcelo Lomba i Bahias mål. Kort efter var det Bahias tur til at forsøge sig, da Anderson Talisca forsøgte sig med et skud. Til de rød-sortes held havde Felipe kontrol over situationen og fik ro på gemytterne. Selvom Flamengo lagde ud som det angribende hold, bølgede spillet frem og tilbage, men efter ti minutter kom forløsningen for hjemmeholdet. Everton trak mod baglinjen og sendte bolden på tværs ind i feltet til Paulinho, der uden problemer headede bolden i mål – 1-0 til Flamengo.

Nede med et mål begyndte Bahia at presse mere på men kom ikke til mange afslutninger, da Flamengos forsvar var skudt frem og mødte de hvidtrøjede spillere højt oppe på banen. Dog begyndte Flamengos markeringer at vakle, og Bahia fik muligheder for at udligne. Efter 22 minutter sendte Talisca bolden ind i feltet, hvor Bianchucci forsøgte sig med et saksespark. Sparket var dog mere spektakulært end effektivt, og bolden gik langt forbi mål. Kort efter blev Alecsandro skubbet omkuld i Bahias straffesparksfelt af Titi. ”AlecGol” appellerede for straffespark, men dommeren vinkede afværgende, hvilket fik flere af Flamengos spillere til at protestere.

Da uret rundede en halv time gik tempoet ud af spillet, hvilket skyldes de mange fejlafleveringer, som begge hold mestrede. Først efter 42 minutters spil skete der igen noget, da Reilan sendte et farligt indlæg ind i Flamengos straffesparksfelt. Felipe var dog på sin plads og fik afværget faren. I halvlegens sidste minut var det igen Bahia, der forsøgte sig, men endnu engang var Felipe på sin plads og tog sig af Taliscas frispark.
Begge hold tog fat på anden halvleg uden ændringer, men Bahia kom ud fra pausen en del mere motiveret end hjemmeholdet. Inden der var gået fem minutter af halvlegen havde Bahia haft to gode og kvalificerede afslutninger, som Felipe dog fik klaret. Herefter skiftede Bahia til en mere offensiv opstilling. Ud gik Hélder og Branquinho til fordel for William Barbio og Guilherme Santos. Modsat Bahia valgte Ney Franco en mere defensiv udskiftning. Ud gik Flamengos offensive midtbanespiller Elano til fordel for den mere defensive Amaral.
Den defensive udskiftning virkede som en sovepille for Flamengo, der nu kun var interesseret i at køre den smalle sejr hjem. Med Flamengo-spillerne trukket helt tilbage havde Bahia svært ved at trænge gennem forsvaret og gav ikke problemer for Felipe. Midt i halvlegen skiftede Ney Franco ud igen og satte denne gang angriberen Arthur på banen i stede for Cáceres. Til trods for Arthurs entre kom Flamengo ikke længere frem på banen, og med 20 minutter tilbage kom Bahia frem til endnu en chance. Wallace, som normalt er en stabil forsvarer, kiksede og forærede næsten bolden til Talisca, som skød hårdt til bolden og derved satte Felipe på arbejde. Flamengos største chance i halvlegen tilfaldt indskiftede Arthur. Med et kvarter tilbage modtog Arthur bolden i feltet og skød direkte på målmand Marcelo Lomba. Straks efter var det Felipe, som reddede ærterne for de rød-sorte: Bianchucci var fri foran mål, men Felipe kom godt ud og fik gjort sig stor, så Bianchucci skød over mål.  I kampens sidste fase var det Bahia, der pressede på for at udligne, hvilket også skete et minut inde i overtiden. Bahia fik tilkendt et frispark uden for feltet, og Andreson Talisca kunne sende bolden i nettet bag Felipe, der bestemt ikke så køn ud i situationen. Hermed endte kampen med et resultat, som ingen af holdene kan være tilfredse med. Flamengo var foran og formåede ikke at holde nullet samt dominere spillet på banen. Bahia fik overtaget men udnyttede ikke deres chancer. Med 24 skud på mål til Bahia og kun tre til Flamengo viste det, at de rød-sorte skal til at hive en kanin op af hatten, hvis de ikke allerede nu skal smide sæsonen på gulvet.

FLAMENGO 1 X 1 BAHIA
Sted: Estádio Cláudio Moacyr, i Macaé (RJ)
Dato: 21 maj 2014
Tid: 19.30 (i Brasilien)
Dommer: Gilberto Castro Júnior (PE)
Linjevogtere: Clóvis Amaral da Silva og Elan Vieira de Souza (begge fra PE)
Gule kort: Alecsandro, Elano og Everton (Flamengo)
Mål: FLAMENGO: Paulinho, efter 10 minutter BAHIA: Anderson Talisca, efter 90+1 minutter
FLAMENGO: Felipe, Léo Moura, Wallace, Samir og André Santos; Víctor Cáceres (Arthur), Márcio Araújo, Elano (Amaral) og Everton; Paulinho (Negueba) og Alecsandro
Træner: Ney Franco
BAHIA: Lomba, Railan, Demerson, Titi og Pará(Henrique); Fahel, Rafael Miranda, Helder (William Barbio) og Branquinho (Guilherme Santos); Anderson Talisca og Maxi Biancucchi
Træner: Marquinhos Santos

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu