Brasileirão 7 rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 7 rodada

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > Maj 2014

Kampen:
Første halvleg var en lettere rodet affære, hvor begge hold kæmpede om spillet, hvilket gik ud over spillets kvalitet. Selv med tre angribere kunne Santos ikke bryde gennem Flamengos bagkæde med Wallace og Chicão som de bærende kræfter. Det blev heller ikke til mange afslutninger, for de hvidklædte spillere formåede heller ikke at opbygge spillet på midten. Selvom Santos spillede under niveau, formåede Flamengo heller ikke at udnytte de fejl, som modstanderen begik. Flamengo kom dog til chancer, og den første tilfaldt Everton, der modtog bolden fra Negueba, men Everton headede over mål. Flamengo prøvede at presse Santos, men truslen blev aldrig rigtig alvorlig. Luiz Antônio forsøgte sig med et skud, men bolden snittede David Braz og ramte træværket.

Efter en halv times spil blev Flamengo snydt for et straffespark. Léo Moura modtager på flotteste vis bolden, tæmmer den med brystet men bliver hevet i trøjen af Vitor Andrade. Moura falder, men dommerens fløjte forbliver tavs. Resten af halvlegen blev Flamengo bedre og endte med at dominere spillet, uden at det dog udløste mål. Så spillerne måtte gå til pause uden at have scoret.
Pausen bekom Santos bedst, og det var også dem, der fik de første chancer ved hhv. Geuvânio, Lucas Lima og Renato. Efter 67 minutter forsøgte Vitor Andrade sig udefra, men bolden gik tæt forbi den ene stolpe, hvilket fik de kun 7.193 tilskuere en smule op ad stolene.
Som halvlegen skred frem, blev spillet bedre, og kvaliteten steg periodevis. Selvom Flamengo havde startet halvlegen skidt, fik de efterhånden etableret en del gode kontraangreb og fik sat Aranha på arbejde i Santos’ mål. Med tyve minutter tilbage gik gassen dog en kende af ballonen, og fejlafleveringer var endnu engang varemærket for de to hold.

Santos prøvede heller ikke at gøre det nemmere for sig selv, da Gevânio fældede João Paulo bagfra og derfor fik det røde kort. Med ti mand på banen virkede det som om Santos opgav muligheden for at hente alle tre point. Flamengo indledte en offensiv, men da spilleniveauet ikke blev hævet, var de rød-sorte aldrig rigtig farlige. Kampens største chance tilfaldt Paulinho, som vil ærgre sig ugen ud: Den ellers træfsikre Paulinho modtog et indlæg og skulle bare sætte foden på et meter fra mål. Men i stedet for at sende bolden i nettet måtte Flamengos nummer 26 se bolden gå forbi og derefter høre dommeren fløjte af.

SANTOS 0 X 0 FLAMENGO
Sted: Estádio do Morumbi, São Paulo
Dato: 25. maj  2014
Tid: 16.00 lokal tid, 21.00 dansk tid
Dommer: Jailson Macedo Freitas
Linjevogtere: Alessandro A. Rocha de Matos og Adson Marcio Lopes Leal
Gule kort: Jubal og David Braz (Santos); Samir, Luiz Antônio og Amaral (Flamengo)
Røde kort: Geuvânio (Santos)
SANTOS: Aranha, Cicinho (Bruno Peres), David Braz, Jubal og Zé Carlos; Renato, Arouca og Lucas Lima; Vitor Andrade (Diego Cardoso), Geuvânio og Stéfano Yuri (Jorge Eduardo)
Træner: Oswaldo de Oliveira
FLAMENGO: Paulo Victor, Wallace, Chicão og Samir (João Paulo); Léo Moura, Amaral, Luiz Antonio, Marcio Araújo og Éverton (Arthur); Paulinho og Negueba (Igor)
Træner: Ney Franco

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu