Brasileirão 9.runde - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão 9.runde

Arkiv > 2016 > Juni
Selvom resultatet ikke var optimal for nogen af holdene, var det dog São Paulo, der kunne være mest tilfredse da Flamengo var det bedste hold på banen. Flamengo spillede godt og kom til flere gode chancer. Offensiven fungerede tilfredsstillende, og de to hold stod godt til hinanden. Det var dog São Paulo, som var mest effektive og formåede at bringe sig foran 1-0 og igen 2-1. Flamengo fik dog hurtigt reduceret og havde flere chancer, der kunne have lukket kampen. 

Desuden fik de rød-sorte en stor fordel, da São Paulos dobbelte målscorer argentineren Jonathan Callierei efter 70 minutter fik det røde kort. Men selvom Flamengo nu var en mand i overtal og havde 60% af spillet, kunne de ikke få bolden i mål. Det blev kun til en masse chancer, og en godt spillende Denis i São Paulos mål holdt gæsterne inde i kampen. I kampens afslutning så det ud til at gå Flamengos vej, da de fik tilkendt et straffespark. Desværre for de rød-sorte var Alan Patrick ikke skarp nok, og han måtte se sit skud gå forbi den højre stolpe. Med det uafgjorte resultat er Flamengo nu på 6. pladsen med 14 point efter 9 kampe og ligger i et felt med São Paulo og Chapecoense, der har samme pointantal.
I næste runde (d. 23/6) skal Flamengo en tur til Nordøstbrasilien, hvor oprykkerne fra Santa Cruz venter.
Santa Cruz startede sæsonen flot men er gået i stå og er pt. på 13. pladsen med kun en enkelt sejr i de sidste 5 kampe. Derfor bør Flamengo være favoritter, men da de to hold mødtes tidligere på året, var det Santa Cruz, der trak det længste strå.
FLAMENGO 2 x 2 SÃO PAULO
 
Sted: Estádio Mané Garrincha i Brasília
Dato: 19. juni 2016
Tidspunkt: 16.00 lokal tid. 21.00 dansk tid
Dommer: Elmo Alves Resende Cunha
Linjevogtere: Alessandro Rocha de Matos og Guilherme Dias Camilo
Gule kort: Marcelo Cirino (Flamengo); Kelvin, Calleri og Caramelo (São Paulo)
Røde kort: Calleri (São Paulo)
 
Mål:
FLAMENGO: Rodrigo Caio (selvmål) efter 22 minutter og William Arão efter 58 minutter
SÃO PAULO: Calleri efter 11 og 51 minutter
 
FLAMENGO: Alex Muralha; Rodinei, Réver, Rafael Vaz og Jorge; Márcio Araújo, William Arão, Alan Patrick og Everton (Fernandinho); Marcelo Cirino (Gabriel) og Felipe Vizeu (Emerson Sheik)
Træner: Zé Ricardo

SÃO PAULO: Denis; Bruno (Alan Kardec), Maicon, Rodrigo Caio og Matheus Reis; João Schmidt, Artur, Kelvin (Mateus Caramelo), Paulo Henrique Ganso (Ytalo) og Michel Bastos; Calleri
Træner: Edgardo Bauza
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu