Brasileirão rodada 27 - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão rodada 27

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > Oktober 2014

Flamengo kan dog ikke hvile på laurbærrene. Næste kamp spilles allerede søndag, hvor Flamengo hjemme tager mod ligaens duks fra Cruzeiro, som ligger isoleret i spidsen med hele 56 point.

Flamengo gik på banen med ryggen mod muren og var fra første fløjt aggressive og angrebslystne. Det varede da heller ikke længe, før tilskuerne fik noget at råbe over, da kampens dommer overså et straffespark. Leo Moura fik sendt en bold ind i Figueirenses felt, hvor França rørte bolden med hånden. Mora appellerede korrekt for straffespark, men dommerens fløjte forblev tavs. Flamengo nåede dog knapt at brokke sig, før bolden lå i nettet. Efter kun fire minutters spil fik João Paulo sendt en bold i panden på Eduardo da Silva, som fri foran mål bragte Flamengo i front. Målet virkede som en motivationsfaktor for Flamengo, der det næste stykke tid ikke havde problemer med drille Figueirenses forsvar.

Hjemmeholdets første chance kom først efter et lille kvarter, da Marco Antonio fik tilkendt et frispark fra en favorabel position. Marcão sendte en raket af sted mod Paulo victor, som lettere forskrækket så bolden flyve forbi mål. Den løse chance så ud til at virke opkvikkende på hjemmeholdet, der efter 17 minutters spil fik en god chance. Marcelo fik ikke clearet bolden i egne rækker og sendte bolden ud til Marco Antônio, som var tæt på at udligne. Lidt efter lidt kom hjemmeholdet mere ind i kampen og fik spredt lidt skræk i Flamengos forsvarskæde, men præcisionen manglede, og afslutningerne gik forbi. Flamengos modsvar hed Everton, som med sin hurtighed var god på kontraangreb. Men selvom Everton viste gode takter, var Figueirense god i deres forsvar og holdt skansen halvlegen ud.

Anden halvleg begyndte som en kopi af første. Flamengo startede som fyr og flamme og var tæt på at bringe sig yderligere i front, da Marcelo efter et par gode træk sendte bolden over mål. Herefter begyndte Figueirenses angreb et regulært skydetelt mod Flamengos mål. Imidlertid var det Flamengo og Eduardo da Silva, der selv var tæt på at ødelægge det hele, da da Silva efter 55 minutter modtog en bold i feltet men troede, at han var off-side og forspildte dermed en kæmpe chance. Figuirese fortsatte deres angreb, og efter 56 minutter bragte de lighed i regnskabet. Marcão viste sine evner og fik spillet Mazola fri, som ikke havde problemer med at udplacere Paulo Victor i Flamengos mål til stillingen 1-1.

Herefter var der åben slagudveksling på midtbanen, og begge hold forsøgte sig med angreb. Hjemmeholdet forsøgte desperat at hente alle tre point, hvilket resulterede i blottelser i egne forsvarsrækker. Med syv minutter tilbage var Canteros tæt på at blive matchvinder, da han blandt andet sendte en bold på træværket. Selvom Flamengo pressede på, så opgøret ud til at ende uafgjort. Dette blev dog gjort til skamme, da Chicão langt inde i overtiden sendte en bold i hovedet på Nixon, der sendte bolden i nettet til en 1-2 sejr til Flamengo.

Paulo Victor: 4
Var ikke skyld i Figuirenses mål og gjorde sit arbejde godt.
Marcelo: 4
Var ligeså god, som han var dårlig. Var sikker men lavede også fejl, der kunne have været målgivende for Figuirense
Leó Moura: 4 pil op
Var sikker på fløjen men blev træt, som kampen skred frem.
Chicão: 7
Bedste forsvarer, som også var yderst offensiv. Var en af hovedpersonerne bag det afgørende mål.
João Paulo: 4
Var manden bag oplægget til Flamengos første mål men var derefter meget anonym.
Canteros: 4 pil opad
Voksede, som spillet skred frem.

Márcio Araujo: 4
Var defensiv og hjalp ikke til i opspillet.
Luiz Antônio 4
Gjorde ikke det store væsen af sig og blev skiftet ud.
Muralha: 4 pil opad
Blev skiftet ind og forbedrede holdet i anden halvleg.
Éverton: 7
Var med sin hurtighed en fordel for holdet.
Eduardo da Silva: 10
Var på sin plads og sørgede for målet til 0-1.
Nixon: 10 pil op
Var en klar forbedring i anden halvleg og blev matchvinder i overtiden.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu