Brasileirão rodada 28 - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão rodada 28

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > Oktober 2014

Kampen.
Selvom Marcanã langt fra var fyldt, var de fremmødte tilskuere klar til at bakke op om deres hold, hvilket så ud til at hjælpe Flamengo. De rød-sorte var offensivt anlagt, og gik til opgaven med krum hals, hvilket satte pres på Cruzeiro fra dommerens første fløjt. De gode takter så dog ikke ud til at ryste Cruzeiro, der også fik kampens første chance, da Dedé sendte bolden tæt over Paulo Victors mål. Hjemmeholdets første chance kom efter ti minutter, da Alecsandro sendte bolden til Canteros, som fik afsluttet for svagt, og ramte forbi. Tempoet i kampen gjorde det hele til en underholdende affære, der blot manglede mål. Og mål kom der. Efter et lille kvarter fik Flamengo erobret bolden på midten, og Alecsandro kunne løbe til baglinjen. Her fik han på smukkeste vis sendt bolden ind i feltet. Men i stedet for at ramme Everton, kom Dedé ham i forkøbet, og sendte bolden i eget net. 1-0 til Flamengo.

Selvmålet så dog ikke ud til at genere Cruzeiro, der prøvede at komme længere frem og presse Flamengo.  Hjemmeholdet trak sig samtidig en smule tilbage, og havde ikke noget mod, at Cruzeiro kom længere frem på banen. Cruzeiros pres var da også ved at give bonus, da Nilton efter 20 min. var tæt på at udligne. Herefter kom der mere ligevægt i spillet, og selvom boldbesiddelsen var til Cruzeiros fordel, forsøgte Flamengo at slå igen på kontraangreb. Dette gav chancer i begge ender, og efter en lille halv time var ligatopscorer Marcelo Moreno tæt på at score på et saksespark. Minuttet senere var det Flamengos tur, da Andreson Pico forsøgte sig udefra.

For Cruzeiro så løsningen ud til at komme fra Marcelo Moreno. Men den bolivianske angriber havde langt fra heldet med sig, og måtte efter 31 minutter se sit hovedstød gå tæt forbi mål. I samme periode forsøgte Dedé at gøre sin skade god, men var ikke skarp nok på sine afslutninger. Herefter lod chancerne vente på sig, men intensiteten i kampen var der stadig. Resten af halvlegen bød ikke på scoringer, men en del frispark til begge hold.
Halvlegen brugte Luxemburgo på at skifte Eduardo da Silva ud med Gabriel, hvilket skulle vise sig at være en fordel for hjemmeholdet.
Fra starten af anden halvleg var Cruzeiro fyr og flamme, og havde efter fire minutters spil haft to store chancer for at bringe lighed i regnskabet. Endnu engang var det Marcelo Moreno, der fik sat sig i centrum, men skarpheden manglede hos bolivianeren. Mens Moreno havde svært ved at score, kunne Flamengo bringe sig yderligere foran. Efter 56 minutter koksede det hos Manoel og Fábio i Cruzeros bagerste kæde. Canteros var ikke sen til at se fejlen, han opsnappede snarrådigt bolden, og sendte den i nettet til 2-0. Herefter gik luften ud af Cruzeiros spillere, og Flamengo kunne næsten gøre som det passede dem. Med en lille halv time tilbage blev elendigheden værre hos Cruzeiro, da endnu en scoring sendte dem ud i mørket. Alecsandro huserede på højresiden og satte Gabriel i scene, som uden problemer scorede til 3-0.
Herefter var det Flamengo der bestemte på banen, og hjemmeholdet kunne spille bolden op med olé råb fra tilskuerne. Cruzeiro trak sig tilbage og sørgede for at skaden ikke blev værre. Hermed kunne Flamengo glæde sig over at have slået mestrene med samme cifre, som de tabte tilbage i 9 runde.

FLAMENGO 3 x 0 CRUZEIRO

Sted: Estádio do Maracanã i Rio de Janeiro-RJ
Dato: Søndag d.12/10 2014  
Tid: 16.00 brasiliansk tid. 21.00 dansk tid
Dommer: Francisco Carlos do Nascimento (Fifa-AL)
Linjevogtere: Fabricio Vilarinho da Silva (Fifa-GO) og Fábio Pereira (Fifa-TO)
Gule gort: Cáceres e Marcelo (Flamengo); Marquinhos og Nilton (Cruzeiro)
Mål: FLAMENGO: Dedé, selvmål efter 14 min. Canteros efter 56 min. og Gabriel efter 61 min.
FLAMENGO: Paulo Victor; Léo Moura, Wallace (Chicão), Marcelo og Anderson Pico; Cáceres, Canteros og Márcio Araújo (Muralha); Éverton; Eduardo da Silva (Gabriel) og Alecsandro
Træner: Vanderlei Luxemburgo
CRUZEIRO: Fábio; Mayke, Dedé, Manoel og Egídio ; Nilton (Willian), Henrique og Lucas Silva; Alisson; Marquinhos (Marlone) og Marcelo Moreno (Borges)
Træner: Marcelo Oliveira

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu