Brasileirão rodada29 - Flamengo

Go to content

Main menu:

Brasileirão rodada29

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > Oktober 2014

Kampen var ikke velspillet, men formåede at være meget underholdende, da begge hold ville frem på banen. Selvom hjemmeholdet kom bagud, formåede de at reagere og komme tilbage. Flamengo prøvede kampen igennem at udfordre Atlético, men havde ikke midlerne, og var mange gange selv på hælene, for ikke at nederlaget skulle blive større. Med nederlaget har Flamengo ikke vundet en ligakamp over Atlético de sidste 40 år, når holdende har mødtes i Coritiba.

Selvom begge hold gik efter de tre point, startede kampen stille og roligt, da de begge ville se hinanden an. Efter små fem minutter begyndte der at komme gang i tingene, da Sueliton forsøgte sig udefra, og Flamengo kort efter var tæt på efter et hjørnespark.
Minuttet senere kom kampens første scoring. En godt spillende Canteros fik sendt bolden ind til Everton i Atléticos felt. Everton fik afsluttet, og sendte bolden i mål.  Efterfølgende var der postyr fra Atléticos spillere, der ville have målet annulleret, da de mente at Eduardo da Silva havde hånd på bolden, før den gik i mål. Bolden havde ganske korrekt snittet Eduardo på overarmen, men dommeren mente ikke at målet skulle annulleres. Senere i halvlegen var det også Eduardo da Silva, der blev krediteret for målet i stedet for Everton.

Føringen fik Flamengo til at holde mere på bolden, så tempoet blev trukket ud af kampen. Atlético var ligeglade, og satte pres på Flamengos bagerste kæder i forsøget på at udligne. Presset hjalp, og efter 16 minutter kom der lighed i regnskabet. Delatorre fik vristet sig fri af Anderson Pico, og trak ind i feltet hvor han afsluttede. Chicão forsøgte at redde kastanjerne ud af ilden, hvilket ikke lykkedes, da Cléo sendte riposten i nettet til stillingen 1-1.
Herefter bølgede kampen frem og tilbage. Flamengo var de første til at svare igen, da Everton efter et par gode driblinger, fik afsluttet, uden det dog gav problemer for Weverton i Atléticos mål. I den anden ende var hjemmeholdet tæt på at bringe sig foran, da Delatorre efter 23 minutter var fri foran mål. Delatorres hovedstød var dog for svagt, og føringsmålet til hjemmeholdet udeblev. Underholdningen fortsatte, da begge hold ville frem og angribe. Det fik begge hold til at sløse med markeringerne, hvilket hjalp på underholdningen. Selvom holdende ikke holdt sig tilbage, var det overraskende nok ikke mange frispark, og efter 30 minutters spil havde fløjten kun lydt tre gange. Med et kvarter tilbage af halvlegen var Everton igen på spil, men Weverton fik endnu engang klaret ærterne for Atlético. I den anden ende var det Bady som fik Flamengos fans op af sæderne. Men der skulle mere end et godt opspil for at få bolden i nettet. I halvlegens sidste minut fik Marcelo bolden på venstresiden, og søgte ind i feltet. Her kunne hans navnebror fra Flamengo høre dommeren fløjte, da han med en glidende tackling, forærede Atlético et straffespark. Cléo var ikke sen til at udnytte chancen, og bragte uden problemer hjemmeholdet i front med 2-1.

Efter pausen vendte begge hold tilbage, og fra første fløjt var der fart over feltet. I modsætning til første halvleg gik begge hold mere til stået hvilket affødte en del frispark og spilstop. Første chance kom til hjemmeholdet efter 50 minutters spil.  Bady udnyttede en fejl i Flamengos forsvar, men formåede ikke at få bolden i nettet bag Paulo Victor. Flamengos første chance kom efter 53 minutter. Weverton fik bokset bolden ud til Anderson Pico, som sendte bolden et pænt stykke over mål. Flamengo fik chancen igen fire minutter senere, da de fik tilkendt et hjørnespark. Men hverken åbent spil eller dødbolde kunne få bolden i nettet. Luxemburgo virkede ikke tilfreds med sit hold, og valgte at skifte tre spillere ud på samme tid.

Ind kom João Paulo, Mauralha og Nixon, og ud gik Anderson Pico, Cáceres og Eduardo da Silva.
Udskiftninger hjalp ikke meget, og da Atlético blev ved med at blæse til angreb, fik Flamengo aldrig gang i en effektiv offensiv. Med et lille kvarter igen fik Atlético tilkendt et frispark uden for feltet. Natanael forsøgte sig, men endnu engang hev Paulo Victor en god redning ud af ærmet. To minutter senere gentog situationen sig, og Paulo Victor kunne endnu engang trække det længste strå.  Herefter var det Flamengos tur til at presse på. De rød-sorte lod Atlético komme længere frem på banen og satsede udelukkende på omstillinger. Med fem minutter igen sendte Gabriel bolden ind i Atléticos felt til Natanael som stedet for at cleare bolden, var tæt på at sende bolden i eget net.
Kampens sidste chance tilfaldt hjemmeholdet, da Douglas Coutinho fik spillet sig fri i feltet. Endnu engang var Paulo Victor på pletten, og fik hevet en verdensklasseredning op af hatten.
Dermed kunne dommeren fløjte kampen af efter de obligatoriske tre minutters overtid.

ATLÉTICO-PR 2 X 1 FLAMENGO


Sted: Arena da Baixada, em Curitiba (PR)
Dato: 19 oktober 2014
Tidspunkt: 16.00 brasiliansk tid. 20.00 dansk tid
Dommer: Jean Pierre Gonçalves Lima (RS)
Linjevogtere: Marcelo Bertanha Barison (RS) og José Antônio Chaves Franco Filho (RS)
Gule kort Amarelos: Natanael (AP); Léo Moura (Fla)
Mål: ATLÉTICO-PR: Cléo efter 16 og 45 minutter. FLAMENGO:Eduardo da Silva efter 7 minutter.

ATLÉTICO-PR:

Weverton; Sueliton, Cleberson, Gustavo og Natanael; Deivid, Paulinho Dias, Bady(Hernani) og Marcelo, Cléo(Marcos Guilherme) og Dellatorre(Douglas Coutinho)
Træner: Claudinei Oliveira

FLAMENGO:
Paulo Victor, Léo Moura, Marcelo, Chicão og Anderson Pico(João Paulo); Victor Cáceres(Muralha), Luiz Antonio, Canteros og Everton; Gabriel e Eduardo da Silva(Nixon)
Træner: Vanderlei Luxemburgo

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu