Campeonato Carioca 1. rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

Campeonato Carioca 1. rodada

Arkiv > 2017 > Januar
Aftenens 4-1 sejr over Boa Vista betyder, at Guerrero og Co. nu er alene på 1. pladsen i gruppe B, da de andre favoritter fra Botafogo kun fik uafgjort 1-1 mod Nova Iguaçu. Selve kampen var henlagt til det store VM-stadion Arena Das Dunas, hele 2500 kilometer fra Rio. Selvom begge hold var på udebane, var langt de fleste af de små 10.000 tilskuere Flamengo-fans. I kampen var det specielt de to peruvianere, der trådte i karakter. Paulo Guerrero med sine to mål og debutanten Trauco, der med en assist og en scoring nu er inde i varmen, mens det var Mosquito, der sørgede for Boa Vistas enlige mål. Sejren til Flamengo var fuldt fortjent, og selvom første halvleg ikke bød på meget underholdning, trådte Ze Ricardos tropper i karakter de sidste 45 minutter og stemplede for alvor ind i turneringen.
I næste runde er Flamengo tilbage i Rio, hvor modstanderen er Macaé, mens Boa Vista skal møde Nova Iguaçu.

Kampen:
Med 99% af tilhængerne i ryggen fik Flamengo den bedst tænkelige opbakning forud for opgøret mod Boa Vista, og fra start virkede det også som om Flamengo ville køre de grønklædte spillere over. Uret havde knapt rundet to minutter, da den debuterende wing Trauco sendte et perfekt indlæg ind til Mancuello, der var tæt på at bringe Flamengo i front. Boa Vista, der til dagligt befinder sig i den 4. bedste række, gik upåagtet til sagen, og bl.a. en fint spillende Pedro Botelho var tæt på at overrumple landsholdsaktuelle Alex Muralha i Flamengos mål. Selvom det kom til afslutninger for begge hold, var det Flamengo, der sad på spillet, og midtbanen forsøgte ihærdigt at sætte Guerrero i scene. En af disse midtbanespillere var debutanten Rômulu, der på den centrale midtbane havde et godt samarbejde med Wiliam Arão på højrekanten. Samarbejdet til trods lykkedes det dog ikke at bryde gennem Boa Vistas forsvar. Holdet, der har selveste Hulk som maskot og den garvede træner Joel Santana bag roret, formåede at holde defensiven, og efter 20 minutter havde Mosquito en stor chance for at bringe de grønne i front.
Det var også Boa Vista, der viste tænder efter den obligatoriske drikkepause efter 25 min., da et godt hovedstød fra Júlio César sendte Muralha på overarbejde. Med tilskuerne i ryggen begyndte Flamengo nu at sætte mere pres på Boa Vista, og efter 31 minutter lykkedes det for Guerrero at knække koden og bringe de rød-sorte i front, da han med et flot hovedstød bragte Flamengo på 1-0. Målet fik Boa Vista til at skifte taktik og komme længere frem på banen, hvilket hurtigt gav pote. Med 5 minutter tilbage af halvlegen kunne Pedro Bothelho sende en bold ind til Moaquito, der kopierede Guerrero og headede bolden ind bag Muralha til halvlegsresultatet 1-1.
Fra 2. halvlegs start havde Flamengo fundet et ekstra gear og virkede mere aggressive i forhold til første halvleg. Det betød, at de rød-sorte havde flere gode chancer for at bringe sig foran, inden Trauco efter 53 minutter, på formidabelt forarbejde af Mancuello, bragte Flamengo på 2-1. Føringen betød ikke, at Flamengo trak sig tilbage, tværtimod, og efter 60 minutter var Guerrero igen på færde og headede bolden i net til 3-1. Boa Vista virkede herefter trætte og opgivende, men selvom de var spillet i bund, kom de til et par gode chancer, f.eks. da Matheus Parana var tæt på at overliste Muralha. Med ti minutter tilbage kapitulerede Boa Vista, og Flamengo satte tempoet en smule ned. Men for Guerrero og drengene var kampen langt fra færdig. I overtiden var det igen Guerrero, der var på spil men denne gang i rollen som oplægger for Diego, der scorede til 4-1. Øretæven til Boa Vista var fuldt fortjent. Guerrero, der til tider har haft det svært hos Flamengo, var dagens spiller, og med Diego og Traucos indsats på midtbanen ser det lovende ud for Flamengo i den kommende sæson.
FLAMENGO 4 X 1 BOAVISTA
Sted: Arena das Dunas,  Natal
Dato: Lørdag den 28/1 2017
Tidspunkt: 19.30 lokal tid - 22.30 dansk tid
Betalende tilskuere: 9.211
Dommer: Leonardo Garcia Cavaleiro
Linjevogtere: Jackson Massara dos Santos og Diego Luiz Barcelos
Gule kort: Trauco (Fla); Christiano, Mosquito (Boa)
Mål:
FLAMENGO: Paolo Guerrero efter 31 og 60 minutter. Trauco efter 52 og Diego efter 91min.
BOAVISTA: Mosquito efter 40 min.
FLAMENGO: Alex Muralha, Pará, Réver, Rafael Vaz (Juan) og Trauco; Rômulo (Márcio Araújo), William Arão, Mancuello og Diego; Adryan (Rodinei) og Guerrero
Træner: Zé Ricardo
BOAVISTA: Felipe, Maicon, Antonio Carlos, Lucas Rocha og Christiano; Júlio César (Felyppe Gabriel), Douglas Pedroso, Pedro Botelho (Matheus Paraná) og Erick Flores; Mosquito og Tiago Amaral (Marcelo Nicácio)
Træner: Joel Santana
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu