Campeonato Carioca 1.runde - Flamengo

Go to content

Main menu:

Campeonato Carioca 1.runde

Arkiv > 2015 > Februar

Det - efter brasilianske forhold - lille stadion Moacyrzão var fyldt til bristepunktet med 14.550 forventningsfylde fans, der hovedsageligt var iført Flamengos rød-sorte uniform. Men hvad der skulle have været en festligt start på sæsonen, blev skæmmet af ballade, da en gruppe på ca. 100 hooligans fra Flamengo trængte ind i Macaés omklædningsrum, hvor de overfaldt målmand Ricardo Berna og ødelagde inventaret. Overfaldet på Berna fik Macaés træner op i det røde felt, og i et interview to minutter før kampstart gav han Flamengos træner Vanderlei Luxemburgo skylden, da han mente, at Luxa havde opfordret til optøjer tidligere på ugen.

Kampen: Med de mange fans i ryggen startede Flamengo som fyr og flamme og var tæt på at bringe sig foran. inden uret havde rundet 60 sekunder, da Marcelo Cirno forsøgte sig med et velplaceret langskud. Berna, som efter overfaldet spillede med en forbinding på hagen, fik ikke clearet ordentligt, men desværre for de rød-sorte var Arthur Maia ikke skarp nok til at udnytte riposten. Flamengo fortsatte presset. og det så længe ud til at blive en meget ensidig affære. Efter 10 minutter var det endnu engang Flamengo, der satte dagsordenen, men gode aktioner fra Berna holdt liv i det undertippede hjemmeholds chancer. Selvom Flamengo lettede på presset, var Macaé ikke i stand til at etablere noget, der mindede om offensivt spil, hvilket kunne ses på boldbesiddelsen som var 35-65. Efter 20 min var Flamengo endnu engang tæt på, da Canteros satte Marcelo Cirno i scene, men hans afslutning var for upræcis og gik forbi.

Efter den obligatoriske drikkepause satte Flamengo tempoet og pressede Macaé helt i bund. Presset viste sig at være forgæves, da Macaés forsvarskæde afviste de mange rød-sorte angreb. Bedst som alle troede, at Flamengo skulle sætte trumf på, begyndte ulykkerne. Efter en halv time måtte veteranen Leo Moura udgå med smerter i baglåret. Herefter mistede Flamengo sit jerngreb og lod Macaé komme til fadet. Første advarsel kom efter 35 minutter, da Pipico sendte et hovedstød forbi mål. Selvom Flamengo stadig havde størstedelen af spillet, skete det værst tænkelige. Med tre minutter tilbage af halvlegen overraskede Macaé, da Diego sendte bolden ind til Pipeco, som bragte hjemmeholdet foran.

Da Flamengo kom ud til anden halvleg havde Luxemburgo satset offensivt og sat sidste års topscorer Alecsandro på banen. Udskiftningen viste sig at være en fornuftig disposition, og efter 57 minutter kunne de rød-sorte bringe lighed i regnskabet. Wallace sendte et flot oplæg ind i feltet, og Alecsandro havde ingen problemer med at heade bolden i mål. Kampen blev herefter mere jævn og dalede samtidig i intensitet og kvalitet. Spillet gik næsten i stå, og eneste reelle chance var til Macaé, der efter en times spil forsøgte sig med et langskud. Efter drikkepausen tog Flamengo sig sammen og gik efter målet og de tre point. Desværre blev det en kort fornøjelse, da Flamengo med et kvarter tilbage måtte sige farvel til Paulo Victor i målet. Paulo Victor gik ud af sit mål og stødte på uheldigste vis sammen med Aloisio. Den rutinerede målmand fik en stor flænge i hovedet og var så groggy, at Luxemburgo måtte på banen for at få ham ud til behandling. Flamengo have på dette tidspunkt allerede brugt sine tre udskiftninger og måtte spille resten af kampen med ti mand på banen. Rollen som målmand tilfaldt Alecsandro, og Flamengo manglede dermed deres offensive spydspids.
Med en markspiller i målet øjnede Macaé chancen for at overraske, men trods en offensiv udskiftning virkede de usikre og forvaltede ikke deres overtag fornuftigt. Det var derimod Flamengo, der var tættest på, da Márcio Araújo efter 87 minutter var tæt på at vende bøtten. De mange spilstop i kampen gav hele 8 minutters overtid. De ekstra spilminutter gav kun en enkel chance. I stedet for at forsøge sig med langskud insisterede Macaé på at spille sig gennem Flamengos forsvar. Det gav dem kun en enkel chance, der ikke voldte problemer for Alecsandro, som kun rørte bolden en enkelt gang, efter han fik målmandshandskerne på.
Derved sluttede kampen uafgjort 1-1, og Flamengo kan nu se frem til et par dages pause, inden Barra Mansa i midtugen kommer til Maracanâ.

MACAÉ 1 X 1 FLAMENGO

Sted: Estádio Cláudio Moacyr, Macaé
Dato: Lørdag d. 31.  januar
Tid: 19.30 brasiliansk tid - 22.30 dansk tid
Dommer: Rodrigo Carvalhaes de Miranda
Linjevogtere: Rodrigo Pereira Joia og Daniel de Oliveira Pereira
Gule kort : Diego, Douglas Assis, Gedeil og Marquinho (Macaé); Alecsandro, Márcio Araújo (Flamengo)
Mål:
MACAÉ: Pipico efter 42 minutter
FLAMENGO: Alecsandro efter 57 minutter

MACAÉ: Ricardo Berna; Dos Santos, Douglas Assis (Pedro Oldoni), Filipe Machado og Diego; Gedeil, Alisson, Juninho (Marquinho) og Aloísio (Bruno Santos); Pipico og Giancarlo
Træner: Josué Teixeira

FLAMENGO: Paulo Victor, Léo Moura (Pará), Samir, Wallace og Anderson Pico; Cáceres (Márcio Araújo), Canteros og Arthur Maia; Everton, Nixon (Alecsandro) og Marcelo Cirino
Træner: Vanderlei Luxemburgo

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu