Campeonato Carioca 10.runde - Flamengo

Go to content

Main menu:

Campeonato Carioca 10.runde

Arkiv > 2015 > Marts

Næste runde af turneringen byder på en vaskeægte klassiker, når Vasco og Flamengo tørner sammen på Maracanã. Dog skal Flamengo først en tur omkring den brasilianske pokalturnering, hvor returopgøret mod Pelotas do Brasil venter. Tigres do Brasil står overfor endnu en stor udfordring, da de skal møde Fluminense.


Kampen:
Første halvleg var en trist affære, der hverken bød på flot spil eller højt teknisk niveau. Ydermere var banen hullet, hvilket heller ikke gjorde noget godt for spillet. Luxemburgo havde i dagens anledning stillet op i en offensiv 4-3-3 med Gabriel, Marcelo Cirino og Alecsandro i front. De tre spillere var i den første del af kampen ret anonyme, da det lykkedes tigrene at lukke hullerne på midtbanen. Første reelle chance til Flamengo kom efter 19 minutter. På et kontraangreb fik Gabriel skabt et hul på venstresiden og spillede til Márcio Araújo, som gik til baglinjen og spillede på tværs. Tigrene var dog kommet med tilbage og nåede bolden for næsen af Alecsandro.

Herefter kom Flamengo langsomt op i gear og var igen på færde, da Cirino efter 22 min. var tæt på at heade bolden i nettet. På det følgende hjørnespark modtog Gabriel bolden og sendte den ind i feltet. Tigrenes forsvar kom højest, men nedfaldsbolden endte hos Alecsandro, der vendte rundt og åbnede ballet. Tigres 0 x 1 Flamengo.
Målet til Flamengo lod ikke til at gå hjemmeholdet på, og de gulklædte gjorde det ikke nemmere for Flamengo, der i dagens anledning spillede helt i hvidt. Selvom Tigres bed fra sig, var det dog Flamengo, der fik halvlegens sidste mulighed. Pará rykkede på højresiden og afleverede til Gabriel, der forsøgte sig med et skud udefra, som gik tæt forbi den ene stolpe.

Anden halvleg så ikke ud til at blive bedre end første, men heldigvis for tilskuerne vendte det.  Tigrene havde i pausen fået færten af et godt resultat og var rykket længere frem i bussen, hvilket så ud til at irritere Flamengo. Første chance var da også til tigrene, da Paulinho Guará efter 58 min. forsøgte sig med hælen. Luxemburgo virkede ikke tilfreds med holdet og foretog herefter to udskiftninger. Ud gik Jonas og Canteros, der begge havde pådraget sig en advarsel. De mange tilskuere var heller ikke tilfredse med det svage spil, og størstedelen af tilskuerne råbte på Paulinho, der i midtugen vendte tilbage på førsteholdet efter et halvt år med skader. Opfordringen så ud til at virke, og Paulinho kunne efter en times spil afløse målscorer Alecsandro. Indskiftningerne så umiddelbart ikke ud til at virke, da Tigrene chokerede Flamengo og udlignede til 1-1. Tigres fik etableret et kontraangreb, og Sassá fik løftet bolden ind i feltet. Flamengos forsvar blev nærmes taget på sengen og Fabiano Oliveira havde ingen problemer med at heade bolden i nettet bag Paulo Victor.
Tigrene nåede dog knap at få armene ned, før Flamengo bragte sig foran. Paulinho fik tilkæmpet sig bolden i venstre side og fik afleveret til Luiz Antônio. Antônio var hurtig til at se Marcelo Cirino, som var fri i feltets venstre side og fik afleveret. Cirino tog et enkelt træk og fyrede kanonen af. Trigres 1 x 2 Flamengo.
Herefter kørte det på skinner for Flamengo, og med 11 minutter tilbage kunne Cirino endnu engang lade sig hylde som målscorer. Gabriel fik bolden på midten af banen og sendte bolden videre til Cirino i en lille bue. Cirino trak sig fri af både forsvarer og målmand og kunne fra en yderst spids vinkel bringe Flamengo på 1-3.
Selvom Flamengo nu havde lukket og slukket, var de i kampens døende minutter tæt på at lade Tigres reducere. Men trods nærgående forsøg var Paulo Victor på pletten og gjorde sit til at hjemmeholdet ikke fik flere mål.

TIGRES 1 X 3 FLAMENGO

Sted: Estádio Los Lários, em Duque de Caxias
Dato: Lørdag d. 14/3 2015
Tid: 16.00 lokal tid, 20.00 dansk tid
Tilskuere: 4.888 betalende (5.088 til stede)
Dommer: Philip Gerog Bennett
Linjevogtere: Luiz Cláudio Regazone og Andréa Marcelino de Sá
Gule kort: Fabiano Oliveira, Zé Carlos (Tigres); Jonas, Héctor Canteros (Fla)
Mål: FLAMENGO: Alecsandro efter 22 minutter; Marcelo Cirino efter 64 og 79 minutter. TIGRES: Fabiano Oliveira efter 63 minutter

TIGRES: Santiago, Tiago Bastos, Zé Carlos, Matheus (Marlinho) og Tiago Spice; Leão (Silva), Sassá, Jean Carioca og Renan (Lucas); Fabiano Oliveira og Paulinho Guará
Træner: Rubens Filho

FLAMENGO: Paulo Victor, Pará, Marcelo, Frauches og Anderson Pico; Jonas (Cáceres), Márcio Araújo, Héctor Canteros (Luiz Antônio); Gabriel, Alecsandro (Paulinho) og Marcelo Cirino
Træner: Vanderlei Luxemburgo


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu