Campeonato Carioca 12 runde - Flamengo

Go to content

Main menu:

Campeonato Carioca 12 runde

Arkiv > 2015 > Marts

Kampen:
Selvom Flamengo ikke stillede op i stærkeste opstilling, virkede de motiverede og var angrebslystne fra kampens start, hvilket var tæt på at give bonus efter kun syv minutters spil. Thallyson sendte bolden på tværs af feltet, hvor Eduardo da Silva dukkede op, og sendte på stolpen. Bangu virkede en smule tamme, og koncentrerede sig om at lukke ned for Flamengos offensive midtbane. Det blev dog til et enkelt forsøg, da Deivison var ved at snyde Paulo Victor i Flamengos mål.

Luxemburgos tropper tog ikke notits af Bangus enkelte chance, og fortsatte deres offensive spil. Dog havde de rød-sorte svært ved at trænge gennem de bagerste kæder. Først efter 21 minutter var der igen fare på færde da Marcelo Cirino, missede en god chance. Minuttet senere fik Flamengo sig noget af en forskrækkelse, da Deivinson headede bolden ind bag ved Paulo Victor. Det blev dog kun til en forskrækkelse da dommeren forinden fløjtede for frispark på Paulo Victor. Kvaliteten af spillet dalede, og blev domineret af fejlafleveringer og unødvendige frispark. Resten af halvlegen bød kun på en enkelt chance, da Eduardo da Silva opsnappede en returbold. Desværre for Silva hev Marcio en pragtredning op af lommen, og halvlegen endte dermed målløs.

Flamengo lagde aggressivt ud, og virkede fra halvlegens start fokuserede Dette gav hurtigt bonus, da Alecsandro, på forarbejde af Cirino, sendte Flamengo i front med 1-0. To minutter senere var den gal igen, da Pará, på oplæg af Cirino, bragte Flamengo på 2-0.
Målene tvang Bangu længere frem på banen, og det hvidklædte udehold satsede på at overraske hjemmeholdet på omstillinger. Samtidig valgte Bangus træner at bruge alle udskiftninger i håbet om at komme tilbage i kampen. Umiddelbart så taktikken ud til at virke, og Bangu fik en pæn chance efter 68 minutter, da Matheus Pimenta var tæt på at reducere. Fem minuttere senere lykkedes det for Bangu at komme på måltavlen, da Amir, efter godt opspil, fik reduceret til 2-1.
Målet så ud til at irritere Flamengo, og resten af halvlegen forsøgte de at får det tredje mål, der kunne sende dem alene på førstepladsen. Bango havde dog styr på sine bagerste kæder og med en godt spillende Márcio i målet, sørgede udeholdet for at resultatet forblev 2-1 til Flamengo.

Flamengo 2 x 1 Bangu


Sted: Maracanã, Rio de Janeiro (RJ)
Dato: 25 marts 2015
Tidspunkt: 22.00 (brasiliansk tid). 02.00 (dansk tid)
Betalende tilskuere: 5.068
Dommer: Rodrigo Carvalhaes de Miranda (RJ)
Linjevogtere: Dibert Pedrosa Moisés (RJ) og Thiago Corrêa Farinha (RJ)
Gule kort: Marcelo og Pará (Flamengo): Deivison og Iago Soares (Bangu)
Mål:
FLAMENGO: Alecsandro efter 51 min. og Pará efter 55 minutter.
BANGU: Almir efter 73 minutter.
Holdopstillinger:
FLAMENGO: Paulo Victor; Pará, Marcelo, Frauches og Thallyson (Jorge); Luiz Antônio, Márcio Araújo og Gabriel (Everton) Eduardo da Silva, Marcelo Cirino (Matheus Sávio) og Alecsandro
Træner: Vanderlei Luxemburgo

BANGU: Marcio, Iago Soares, Sergio Raphael, Luis Filipe og Guilherme; Ives (Igor Alves), Magno, Raphael Augusto (Anderson Penna) og Almir; Deivison (Matheus Pimenta) og Bruno Luiz
Træner: Mário Marques

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu