Campeonato Carioca 13 runde - Flamengo

Go to content

Main menu:

Campeonato Carioca 13 runde

Arkiv > 2015 > Marts

Kampen:
I modsætning til de sidste mange kampe var det ikke Flamengo, der lagde bedst ud men derimod Bonsucesso. Klubben der holder til i den nordlige del af byen, forsøgte sig med overraskelsesangreb hvilket var tæt på at lykkedes. Efter små fem minutter fik Bonsucesso sendt et hjørnespark til bagerste stolpe. Denilson, som var helt fri, headede bolden på mål, men Paulo Victor reagerede hurtig, og reddede bolden på målstregen. Reaktionen fra Flamengo kom prompte. Canteros fik på fornemste vis sendt bolden frem til Alecsandro, der dog ikke havde indstillet sigtekornet, og sendte bolden tæt forbi mål.

Herefter satte Flamengo tempoet op, og overtog styringen. Det viste sig at være en god disposition, som efter 17 minutter gav pote. Anderson Pico rykkede fra venstre, og sendte bolden ind i feltet. Alecsandro valgte at dukke sig for bolden, så den derved endte hos Cirino, der uden problmer sendte bolden i kassen. 1-0 til Flamengo.

Flamengo satte sig derefter på kampen, og dominerede uden dog at spille i højeste gear. Næste chance tilfaldt da også de rød-sorte, da Luiz Antônio forsøgte sig med et skud. Desværre for Flamengo var Preto på plads i målet, og holdt Antônio fra at score. Til trods for Flamengos dominans lykkedes det også Bonsucesso, at komme til et par chancer, men begge gange viste Paulo Victor sin klasse og holdt buret rent resten af halvlegen.
Selvom Flamengo var i front, virkede Luxemburgo ikke tilfreds, og i pausen skiftede han Eduardo da Silva ud med den unge Matheus Sávio. Anden halvleg startede med to hold der ikke gad spille bold. Flamengo virkede umotiverede og samtidig pakkede Bonsucesso sig på egen banehalvdel, hvilket fik kampen til at virke kedelig. Luxemburgo, som stadig ikke var tilfreds, sendte derfor Thallyson på banen i stedet for Anderson Pico. Thallyson der tidligere har gjort en god figur, var tæt på at ende som prügelknaben, da han kom for sent til en bold. Til Thallysons var Guttiner ikke bedre, da han på det skammeligste brændte den efterfølgende chance. Trods det lunkne spil lykkedes det alligevel for Flamengo at bringe sig på 2-0, da Matheus Sávio efter 77 min. bragte Flamengo på 2-0. Herefter troede alle at kampen var lukket og slukket, men en tåbelig fejl fra Wallace, sikrede Bonsucesso et straffespark efter 82 minutter. Fernando, der tidligere har spillet for Flamengo, blev sat til at eksekvere skuddet, men Paulo Victor fik reddet bolden med fødderne og derved endte kampen 2-0 til Flamengo.

BONSUCESSO 0 X 2 FLAMENGO

Sted: Estádio Nilton Santos, Rio de Janeiro (RJ)
Dato: Lørdag d. 28 marts 2015
Tid: 16.00 lokal tid. 20.00 dansk tid
Tilskuere: 5.707
Dommer: Leonardo Garcia Cavaleiro (RJ)
Linjevogtere Rodrigo Henrique Corrêa (RJ) og Rodrigo Pereira Joia (RJ)
Gule Kort: Fernando, Elton (Bonsucesso); Márcio Araújo, Matheus Sávio, Thallyson, Marcelo (Fla)

Mål
FLAMENGO: Marcelo Cirino efter 17 min., og Matheus Sávio efter 77 min.
BONSUCESSO: Preto, Ryan, Jadson, Elton og Cristiano; Marquinhos, Fernando, Matheus Salgado (Geovani) og Lucas Fernandes; Denílson (Pitbull) og Deivyson (Guttiner)
Træner:Marcelo Salles

FLAMENGO: Paulo Victor, Pará, Marcelo, Wallace og Anderson Pico (Thallyson); Márcio Araújo, Héctor Canteros (Luiz Antonio) Gabriel og Eduardo da Silva (Matheus Sávio); Marcelo Cirino og Alecsandro
Træner: Vanderlei Luxemburgo

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu