Go to content

Main menu:

Campeonato Carioca 14 runde

Arkiv > 2015 > April

Fluminense startede bedst, og virkede en kende mere tændte end Flamengo. Der gik dog ikke længe, før de rød-sorte ville lege med, og de var da også de første der fik muligheden for at bringe sig i front. Efter små ti minutter blev Marcelo Cirino spillet fri, men hans afslutning var for svag, og var ikke noget problem for Diego Cavalieri i Fluminenses mål. Fluminense virkede dog stadig som det bedre hold, hvilket tydeligvis gik Flamengo på. Trods Fluminenses overtag, var det Flamengo der først fik hul på bylden.  Efter 17 minutter modtog Jonas bolden på banens midte. Resolut tog han chancen, og sendte bolden mod Cavalieris mål. Skuddet overraskede tilsyneladende Cavalieri, der reagerede for sent, og derved kunne se bolden gå i nettet. 1-0 til Flamengo.

Målet til Flamengo frustrerede Fluminense, der nu skruede tempoet i vejret for at få en udligning. Målet udeblev, men til gengæld fik Fred noget ufortjent det røde kort efter en lille halv times spil. Selvom Fluminense nu manglede deres store profil, viste de gejst, og spillede mere eller mindre lige op med Flamengo. Deres største chance kom efter 36 minutter, da Marlon headede bolden tæt forbi mål.  De sidste ti minutter af halvlegen blev sol og vind fordelt ligeligt, og Flamengo kunne gå til pause med en komfortabel føring.
Anden halvleg tilhørte Flamengo, der som minutterne gik, fik mere styr på såvel angreb som forsvar. Efter 55 min. kulminerede det for Flamengo da, Alecsandro sendte bolden i nettet til 2-0. Fluminense gav ikke op, og selvom de var nede med en mand og to mål, forsøgte de stadig at komme tilbage i kampen. Største mulighed kom efter en time, da Jean sendte et frispark tæt forbi Paulo Victors mål. Flamengo havde ikke problemer med at holde Fluminense fra fadet, og selvom Gum var tæt på at reducere, virkede Fluminense ufarlige og stækkede.

Med få minutter tilbage af begynde tilskuerne at forlade Maracana, da alle regnede med at kampens resultat ville forblive 2-0.
Den tanke havde dog ikke strejfet indskiftede Matheus Sávio, der efter 88 minutter sendte bolden i nettet til slutstillingen 3-0.
Fred var efter kampen rasende og lod sin frustrationer gå ud over dommertrioen, der bestemt ikke havde den bedste aften. I det efterfølgende interview, gav han udtryk for at man lige så godt kunne lade en indianer dømme kampen, da de højst sandsynligt ved mere om fodbold end kampens dommer Wagner do Nascimento Magalhães.

FLAMENGO 3 X 0 FLUMINENSE
Sted: Maracanã, Rio de Janeiro (RJ)
Dato: 5 de abril de 2015 (Domingo)
Tid: 18.30 lokal tid. 23.30 dansk tid.
Dommer: Wagner do Nascimento Magalhães (RJ)
Linjevogtere: Rodrigo Henrique Corrêa (RJ) og Silbert Sisquim (RJ)
Betalende tilskuere: 40.971
Gule kort: Gabriel, Márcio Araújo og Jonas (Flamengo); Edson (Fluminense)
Røde kort: Fred (Fluminense)
Mål
FLAMENGO: Jonas efter 17 minutter; Alecsandro efter 55 minutter og Matheus Sávio efter 88 minutter.
FLAMENGO: Paulo Victor, Pará, Bressan, Wallace og Anderson Pico; Márcio Araújo, Jonas (Frauches), Luiz Antônio (Lucas Mugni) og Gabriel (Matheus Sávio); Marcelo Cirino og Alecsandro
Træner: Vanderlei Luxemburgo
FLUMINENSE: Diego Cavalieri, Wellington Silva, Gum, Marlon og Giovanni; Edson, Jean, Gerson (Marlone) og Wágner (Vinícius); Kenedy (Lucas Gomes) og Fred
Træner: Ricardo Drubscky