Campeonato Carioca 2.semifinale - Flamengo

Go to content

Main menu:

Campeonato Carioca 2.semifinale

Arkiv > 2015 > April
Campeonato Carioca 2. semifinale
De 48.221 betalende tilskuere fik heller ikke den oplevelse, de havde ventet, da kampen var mere intens end smuk, hvilket betød, at spillet blev skæmmet af mange grove frispark. Samtidig forstod dommeren ikke at lægge en klar linje, og i flere situationer var fløjten tavs, hvor den burde have været brugt.
Med Flamengos exit i statsmesterskabet betyder det nu, at de rød-sorte kan sætte fuld damp på forberedelserne til det brasilianske mesterskab, hvor de på udebane d. 10. maj møder São Paulo.

Kampen:
Kampen begyndte med to tændte hold, der begge ville tage magten men var bange for at fejle. Da de første nerver var forsvundet, løsnede spillet en smule op, og det var Vasco, der først bød ind med en målchance. Et hjørnespark blev sendt ind i Flamengos felt. Her kunne Luan forlænge til Julio dos Santos, som sendte bolden over Paulo Victors mål.
Selvom spillet var lige fordelt, havde Vasco yderligere tre gode forsøg indenfor det første kvarter. Der skulle gå 19 minutter, før det blev Flamengos tur til at bide fra sig. Dog var Evertons afslutning en kende tandløs, så på trods af Alecsandros gode indlæg blev det heller ikke til noget mål for Flamengo. Spillet fortsatte, og selvom begge hold gik til vaflerne, blev det ikke til mange chancer - hverken for Vasco eller Flamengo. Flamengo fik efter en lille halv time en mulighed, da Luiz Antônio sendte et frispark i sidenettet. Minuttet senere fik Flamengo halvlegens største mulighed. Everton fik spillet Alecsandro fri. ”AlecGol” kunne til sin ærgrelse se en pragtredning fra Martin Silva, og forløsningen udeblev.
Herefter satte Flamengo tempoet op men havde stadig store problemer med at bryde gennem Vascos forsvarskæde. Vasco satsede på kontraangreb og var tæt på at bringe sig i front på et hovedstød af Rafael Silva efter 41 minutters spil. Ingen af holdene formåede dog at score, så begge hold havde en del at tænke over i pausen.
Anden halvleg bød på langt mere fodbold end første men var stadig præget af grove frispark og kontroversielle kendelser. Vasco havde læst bedst på lektien og fik hurtigt sat Flamengo under pres. Efter 50 minutter fik Rodrigo sat hovedet på et frispark, og Paulo Victor måtte bruge hele kroppen for at redde bolden, der lå på stregen. Vascos spillere mente alle, at bolden havde passeret stregen, men dommerens fløjte var tavs. To minutter senere var det igen Paulo Victor, der holdt Flamengo inde i kampen, da han med en ægte tv-redning fik hænderne på Gilbertos skudforsøg. Vasco fortsatte det gode spil, hvilket gav bonus efter 56 minutter.
Efter en fejl af Márcio Araújo kunne Serginho løbe ind i feltet. Her blev han væltet omkuld af Wallace, og dommeren fløjtede for straffespark til Vasco. Gilberto var effektiv som skarpretter og bragte ”korsridderne” i front - 1-0 til Vasco. Herefter skiftede kampen karakter, og Flamengo virkede desperate efter at få en udligning. Spillet blev krampagtigt og mindede til tider om den skolegårdsfodbold, man ser hos de yngre klasser. Vasco kontrollerede kampen og forsatte deres omstillingsspil, som intet var hændt. Eneste chance til Flamengo kom efter 79 minutter, da Gabriel forsøgte sig på målmand Martin Silva. Det blev dog ikke til mere, og trods 4 minutters tillægstid var det Vasco, der trak det længste strå og dermed er klar til finalen i statsmesterskabet.

FLAMENGO 0 x 1 VASCO
Sted: Maracanã, Rio de Janeiro
Dato: Søndag d. 19. april 2015
Tidspunkt: 16.00 brasiliansk tid - 21.00 dansk tid
Dommer: Rodrigo Nunes de Sá
Linjevogtere: Rodrigo Figueiredo Corrêa og Rodrigo Pereira Joia
Betalende tilskuere: 48.221
Gule kort: Pará, Bressan, Eduardo da Silva og Wallace (Flamengo); Gilberto, Christiano, Julio dos Santos, Rafael Silva, Martín Silva og Guiñazu (Vasco)
Mål
VASCO: Gilberto efter 56 minutters spil

FLAMENGO: Paulo Victor, Pará, Bressan, Wallace og Anderson Pico; Márcio Araújo, Jonas og Luiz Antônio (Arthur Maia); Everton (Gabriel), Marcelo Cirino (Eduardo da Silva) og Alecsandro
Træner: Vanderlei Luxemburgo
VASCO: Martín Silva, Madson, Luan, Rodrigo og Christiano; Serginho, Guiñazu, Julio dos Santos og Marcinho (Dagoberto); Rafael Silva (Bernardo) og Gilberto (Lucas)
Træner: Doriva
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu