Campeonato Carioca 3.rodada - Flamengo

Go to content

Main menu:

Campeonato Carioca 3.rodada

Arkiv > 2017 > Januar
Da Flamengo i sidste uge tog hul på statsturneringen, lagde de rød-sorte ud med en sikker 4-1 sejr over Boa Vista. Og da 2. runde blev spillet i midtugen, var det Macaé, der stod for tur, da Flamengo med kun 10 mand i det sidste kvarter hentede en sikker 3-0 sejr i hus. Gårsdagens 4-0 sejr mod Nova Iguaçu i Moça Bonita betyder, at Flamengo kan sikre sig avancement i den kommende klassiker mod Botafogo, der med et heldigt overtidsmål mod Macaé holdt liv i drømmen om en semifinaleplads.
 
Efter de tre første runder er Flamengo på en delt førsteplads i gruppe B, med 9 point og en målscore på 11-1. Andenpladsen tilhører Madureira, der har samme pointantal som Flamengo men en ringere målscore. Tredjepladsen tilhører Botafogo med 4 point, mens de tre sidste hold i gruppen: Nova Iguaçu (2 point), Boa Vista (1 point) og Macaé (0 point) er uden chancer for at nå semifinalerne.
 
Med en hel uge til næste kamp har Flamengo alle kort på hånden, da modstanderne fra Botafogo på onsdag skal en tur til Chile og spille en særdeles vigtig ’Copa Libertadores’-kvalifikationskamp mod Colo Colo.
Kampen:
Flamengo var fra første fløjt det dominerende hold på banen, og der var knapt gået to minutter, før det for første gang brændte på hos Jefferson i målet hos Nova Iguaçu. Den store chance i kampens start førte ikke umiddelbart til mere, men Flamengo formåede uden problemer at styre spillet på banen og virkede på intet tidspunkt rådvillige.
I stedet opbyggede de rød-sorte tålmodigt deres spil, og det virkede kun som et spørgsmål om tid, før bolden kom i kassen. Dagens helt Mancuello var den første, som var tæt på. Et friskt frispark tæt ved Nova Iguaçus baglinje var tæt på at overliste Jefferson i målet. Efter 19 minutter kom Flamegos forløsning, da Trauco sendte en bold på tværs i feltet, som endte hos Mancuello, der resolut sendte bolden i nettet – 1-0 til Flamengo. Kort efter var Flamengo tæt på at gøre det til 2-0, men Nova Iguaçu formåede at holde de rød-sorte fra fadet og fik så småt styr på forsvaret. Flamengos overtag blev ved halvlegen igennem, og de rød-sorte havde på intet tidspunkt problemer med at styre kampen. Ved halvlegens slutning satte Flamengo dog tommeskruerne på, da Pará sendte en bold ind i feltet, som Guerrero uden problemer headede i nettet til en fin pauseføring på 2-0.
Anden halvleg fortsatte, hvor den første slap med et højt pres på Nova Iguaçu. Der gik da heller ikke mere end 11 minutter af halvlegen, før dagens mand Mancuello med et drømmehug sendte Flamengo på vinderkurs med 3-0. Målet til 3-0 var en spand kold vand i hovedet på Nova Iguaçu, der nu virkede, som om de have givet op. Det betød til gengæld, at Macuello kunne gøre hvad han ville, og  endnu engang sendte en bold mod Jefferson i Nova Iguaçus mål. Presset fra Flamengo fortsatte og da indskiftede Leandro Damião med 15 minutter tilbage blev tilkendt et straffespark, gjorde Paulo Guerrero det til 4-0. Hermed var kampen afgjort, og det sidste kvarter var en opvisning fra Flamengos side.
NOVA IGUAÇU 0 X 4 FLAMENGO
Sted: Moça Bonita i Rio de Janeiro
Dato: lørdag d. 4/2-2017
Tidspunkt: 16.30 lokal tid - 19.30 dansk tid
Dommer: Luiz Antônio Silva dos Santos
Linjevogtere: Diogo Carvalho Silva og Carlos Henrique Lima
Betalende tilskuere: 6.134
Gule kort: Raphael Azevedo og Murilo Henrique (Nova Iguaçu); Rafael Vaz (Flamengo)

Mål
FLAMENGO: Mancuello efter 19 og 56 minutter. Guerrero efter 45 og 74 minutter.
NOVA IGUAÇU: Jefferson, Yan (Marlon), Raphael Azevedo, Murilo Henrique og Lucas; Iuri Pimentel, Paulo Henrique, Caio Cezar og Wescley (Ratinho); Renan Silva (Vinícius) og Adriano
Træner: Edson Souza
FLAMENGO: Alex Muralha, Pará, Réver, Rafael Vaz og Miguel Trauco; Márcio Araújo, Willian Arão (Cuéllar), Adryan (Marcelo Cirino), Gabriel (Leandro Damião) og Federico Mancuello; Paolo Guerrero
Træner: Zé Ricardo
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu