Main menu:

Campeonato Carioca 4.runde

Arkiv > 2015 > Februar

Kampen:
De to hold startede med hver deres udgangspunkt, hvilket gjorde kampen seværdig. Flamengo, som var storfavoritter, spillede derefter, og Cabofriense var sjældne gæster i Paulo Victors målfelt. Flamengo var også det første hold der viste tænder, da Hector Canteros efter otte minutter sendte et frispark tæt over mål. Selvom Cabofiense ike havde det store at byde på, kom de alligevel til et par gode chancer. Efter 16 minutter nåede Kaká til baglinjen og fik sendt den ind i feltet. Artur Faria var dog ikke hurtig nok, og kunne se bolden rulle forbi, og ende hos Wallace der fik reddet kastanjerne ud af ilden. Næste chance var også til Cabofriense, da Fabricio på bedste brasilianske vis driblede sig gennem Flamengos forsvar, uden det dog gav pote.

Derefter var det Flamengo der satte dagsordenen. Efter 23 minutter testede Gabriel evnerne hos Rafael i Cabofrienses mål, men Rafael viste klasse og sendte bolden ud til hjørnespark. To minutter senere måtte Cabofriense dog bukke under for presset, da Marcelo Cirno sendte bolden i nettet. 1-0 til Flamengo.  Herefter satte Flamengo tempoet en kende ned, hvilket resulterede at spillet mest foregik på banens midte. Efter 35 minutter måtte Flamengo dog sige farvel til Anderson Pico, da han måtte gå ud med smerter i låret. Udskiftningen betød at Luxemburgo måtte sætte Luiz Antonio ud på højre fløj, som ikke er midtbanespillerens vante plads. Resten af halvlegen var derefter en lunken affære, der hverken var fugl eller fisk.

Anden halvleg startede med et chok for Flamengo, da indskiftede Sassá på flotteste vis bragte lighed i regnskabet. Angriberen tog Flamengos forsvar på sengen og lobbede bolden over Paulo Victor. 1-1 på Maracanã.

Flamengo satte derefter tempoet op, og virkede fast besluttet på at hente alle tre point. Efter 55 minutter måtte Cabofriense også give efter for presset, da Everton sendte hjemmeholdet på vinderkurs. Målet fik Cabofriense til at smide håndklædet i ringen, hvilket resulterede i Samir efter 58 min. udbyggede føringen til 3-1.  Herefter gik Cabofriense i total opløsning, og nu drejede det sig bare om hvor stor Flamengos sejr ville blive. Efter et par store chancer til henholdsvis Luiz Antonio og Alecsandro, kom der efter 77 minutters spil igen hul på bylden. Denne gang var det Eduardo da Silva der sørgede for festen. 4-1 til Flamengo. Silvas mål betød ikke at Flamengo satte tempoet ned. Det direkte spil fortsatte resten af kampen og kulminerede, da Alecsandro, med syv minutter tilbage, lukkede og slukkede med målet til 5-1.

FLAMENGO 5 X 1 CABOFRIENSE

Sted: Maracanã, Rio de Janeiro (RJ)
Dato: 11 februar 2015
Tid: 22.00 (brasiliansk tid)  01.00 (dansk tid)
Dommer: João Batista de Arruda (RJ)
Linjevogtere: Wagner de Almeida Santos (RJ) og Eduardo de Souza Couto (RJ)
Gule kort: Wallace (Flamengo); Arthur Faria, Kaká Mendes, Hiroshi (Cabofriense)
Mål: FLAMENGO: Marcelo Cirino, efter 25 minutter; Everton, efter 55 miutter; Samir, efter 58 minutter; Eduardo da Silva, efter 78 minutter, og Alecsandro, efter 83 minutter.
CABOFRIENSE: Sassá, efter 49 minutter.

FLAMENGO: Paulo Victor, Pará, Wallace, Samir og Anderson Pico (Luiz Antonio); Márcio Araújo, Canteros og Arthur Maia (Eduardo da Silva): Everton, Gabriel (Alecsandro) og Marcelo Cirino
Træner: Vanderlei Luxemburgo

CABOFRIENSE: Rafael, Lenon, Victor Silva, Vladimir og Leandro; Hiroshi, Kaká Mendes (Jones), Everton og Arthur Faria; Têti (Marcinho) og Fabrício Carvalho (Sassá)
Træner: Alfredo Sampaio