Campeonato Carioca 6&7 runde - Flamengo

Go to content

Main menu:

Campeonato Carioca 6&7 runde

Arkiv > 2016 > Februar
Allerede i det første minut fik Flamengo hul på bylden da Emerson Sheik sendte et hjørnespark ind bag Resendes målmand Arthur. Kort efter var det Marcelo Cirinos tur da han efter et par driblinger i feltet, gjorde det til 2-0. Anden halvleg var ikke anderledes end d første. Flamengo gjorde som det passede dem, og Cirino åbnede ballet efter 51 minutter. Minuttet senere var det Gabriels tur til at sende bolden i nettet. Med 7 minutter tilbage var Resende kun på banen som kegler, og Sheik kunne nærmest spadsere gennem forsvaret, og gøre det slutresultatet 5-0
De to sejre betyder nu, at Flamengo befinder sig på 2. pladsen i gruppe B - 3 point efter duksene fra Botafogo. Da grupperne spiller på tværs af hinanden, skal Flamengo næste gang møde Bangu, der er på 3. pladsen i gruppe A . Dermed burde de rød-sorte sikre sig yderligere tre point og forhåbentligt komme nærmere Botafogo, som spillede 1-1 mod Vasco.
For Flamengo er problemet ikke de manglende resultater, men hvor kampene skal spilles.
Da både Maracanã og Engenhão ikke er disponible under OL, er både Fluminese og Flamengo tvunget til at spille andre steder. Hvis de ønsker at spille nær Maracanã, er de tvunget til at spille på stadions såsom São Januario, Vascos hjemmebane i Rio, eller Raulino de Oliveira i Volta Redonda, der ligger ca. 100 km fra Rio. Begge stadions mangler dog tilskuerpladser, da ingen af dem kan klare mere end 20.000 tilskuere. Flamengo selv vil gerne spille i hovedstaden Brasília, hvilket holdets fans ikke er glade for, da de mener, at klubben mister sin identitet, hvis hjemmebanen befinder sig 1500 km fra Rio.
Det brasilianske fodboldforbund CBF og det lokale FERJ har kigget på en skrivelse fra Flamengo og Fluminense og har indtil videre meldt ud, at de to klubber skal spille deres kampe i Rio. Både Flamengo og Fluminense er rasende, da de ved, at de mindre stadions ikke kan klare de store kampe og kun vil give problemer. FERJ og CBF ser dog ud til at holde fast i deres beslutning. Trods rivaliseringen mellem Flamengo og Fluminense føler begge klubber sig forfordelt og mener, at det drejer sig om hævn fra forbundene, som ikke brød sig om de to klubbers involvering i oprettelsen af Primeira Liga, som af officielle kilder kaldes for en piratliga. Hvordan tingene ender ved ingen endnu, men sidste ord er sikkert ikke sagt, hverken fra CBF/FERJ eller de to giganter fra Rio.

FLAMENGO 5 X 0 RESENDE

Sted: Estádio Raulino de Oliveira, i Volta Redonda (RJ)
Dato: Søndag d.28 de februar2016
Dommer: Luis Antônio Silva dos Santos
Linjevogtere: Jackson Massara dos Santos og Gabriel Conti Viana
Gule Kort: Paolo Guerrero (Flamengo); Jeff Silva (Resende)
Mål: Emerson Sheik efter 1 minut og 83 minutter. Marcelo Cirino efter 5 minutter og 51 minutter. Gabriel efter 52 minutter.

FLAMENGO: Paulo Victor, Rodinei, Juan, Wallace og Jorge; William Arão, Cuellar og Mancuello (Éverton) (Gabriel); Marcelo Cirino (Felipe Vizeu), Emerson Sheik og Paolo Guerrero
Træner: Muricy Ramalho

RESENDE: Arthur; Muriel, Lucas Varone, Thiago Sales og Kim; Léo Silva, Gustavo Moura, Robinho og Marcel (Jeff Silva); Wandinho (Báez) og Enrique Borja (Jefferson Silva)
Træner: Ailton Ferraz
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu