Main menu:

Campeonato Carioca 9. runde

Arkiv > 2015 > Marts

Kampen:
Flamengo stillede op i en klassisk 4-3-3, og de tre angribere virkede sultne fra første fløjt. Med et højt pres og en boldbesiddelse på 70 % lignede det bare et spørgsmål om tid, før de rød-sorte ville bringe sig i front. Begge hold havde i dagens anledning iført sig alternative trøjer. Flamengo stille op i deres nye 3. trøje og Volta Redonda i en alternativ Dortmund-trøje med lodrette gule og sorte striber.  Luxemburgo valgte også alternativt at spille med topscorer Cirino på midten i stedet for på fløjen. Den nye position behagede dog ikke Cirino, der trods en ihærdig arbejdsindsats ikke var nær så effektiv, som når han huserer på fløjen. Selvom Flamengo var spilstyrende, gik der hele 13 minutter, før hjemmeholdet fik en oplagt mulighed ved Lucas Mugni. To minutter senere fik Flamengo endnu en stor mulighed. Denne gang var det Eduardo da Silva, der så en oplagt chance gå forbi, da han headede forbi Douglas i Volta Redondas mål. Bedst som alle sad og ventede på en scoring til Flamengo, skete det værst tænkelige. Kayo opsnappede bolden på midtbanen og sendte den videre til Niltinho, som bragte Volta Redonda i front med 0-1.

Nu var skandalen til at føle på, og selvom Flamengo stadig havde al spillet, virkede de modløse og ukoncentrerede om opgaven. Selvom hjemmeholdet havde flere gode chancer for at udligne, var utilfredsheden hos publikum ikke til at tage fejl af, og spillere som Lucas Mugni og Cirino fik diverse ukvemsord med på vejen.
Pausen bød på en del ændringer hos begge hold. Volta Redonda blev bedt om at udskifte deres trøje, da dens mørke farve kunne minde om Flamengos. Flamengo havde også valgt at skifte trøje, hvilket mere skyldtes overtro, da de havde tabt deres første kamp i samme trøje. Til de sidste 45 minutter havde Flamengo valgt at skifte ud i angrebet, da Alecsandro og Paulinho fik chancen. De to nye angribere var ikke blege for at gribe chancen og var fra start tændte på at ændre kampens udfald.

Flamengos pres viste sig at give bonus, da Paulinho på en returbold fik udlignet til 1-1 efter 55 minutter. Herefter fik Paulinho flere chancer for at bringe Flamengo i front, da han efter både 65 og 72 minutter fik mulighed for at lukke kampen. Flamengo styrede spillet og udfordrede uden problemer Volta Redonda. Og med fem minutter tilbage af kampen fik hjemmeholdet endelig vendt kampen, da Alecsandro fik scoret sejrsmålet til 2-1. Selvom Paulo Victor fik sneget en fantastisk redning ind i kampens døende minutter, var resultatet ikke i fare, og klubben kunne efter de 90 minutter glæde sig over Paulinho, der efter sit fravær viste sit værd for klubbben og fik hentet de tre point hjem til Flamengo.

FLAMENGO 2 X 1 VOLTA REDONDA

Sted: Maracanã, Rio de Janeiro
Dato: 11. marts 2015
Tid: 22.00 brasiliansk tid - 02.00 dansk tid
Tilskuere: 6.969
Dommer: Pathrice Wallace Correia Maia
Linjevogtere: Wagner de Almeida Santos og Patricia Retondario da Silva
Cartão Amar: Paulinho og Wallace (Flamengo); Adeílson og Niltinho (Volta Redonda)