Carioca R11 - Flamengo

Go to content

Main menu:

Carioca R11

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > Februar2014

Kampen: Den gode stemning fra optakten fortsatte på banen hvor begge hold spillede i et højt tempo og med intense dueller. Til dagens kamp havde Jayme de Almeida givet genvalgt til den trup der vandt over Emelec i onsdagens Copa Libertadores. Eneste ændring var Gabriel, der fik chancen på midtbanen i stedet for Lucas Mugni.
Nova Iguaçus elleve startende havde ikke respekt for Flamengo, og var mere offensivt indstillet end hjemmeholdet. Dog var det Flamengo der fik kampens første chance da de fik tilkendt et frispark uden for feltet. De rød-sortes frisparksspecialist Elano fik chancen, og sendte bolden i en flot bue uden om muren, med retning mod trekanten, hvilket tvang Jefferson ud i fuld figur for at holde nullet. Fem minutter senere var det Nova Iguaçu der bed fra sig da Zambi sendte et dommedagshug på højre opstander.

Nova Iguaçu kløede på, og efter små ti minutters spil var det Dieguinhos tur til at sende en bold tæt forbi mål. Flamengo fik lidt efter lidt styr på tropperne og kunne efter 17 minutter bringe sig foran. Everton sendte en bold ind i feltet hvor Jorge Felipe i Nova Iguaçus forsvar prøvede at rydde op, men indlægget ramte på flotteste vis hans knæ hvorefter bolden gik i nettet. 1-0 til Flamengo. Selvom Flamengo var kommet foran, gav de orangeklædte spillere fra Nova Iguaçus ikke op. Begge hold prøvede herefter at få det spilmæssige overtag men ingen af holdende formåede at komme med kvalificerede afslutninger. Samtidig faldt tempoet i kampen hvilket ikke gjorde det hele til en halvtrist affære uden nerve.
Da Flamengo kom ud til anden halvleg var det med fornyet energi, hvilket næsten gav bonus i halvlegens første minut. Minuttet senere var det André Santos tur til at afslutte, men præcisionen manglede og bolden gik forbi mål.

Efter 55 minutter kom forløsningen for Flamengo og Hernane. André Santos sender et frispark i feltet. Bolden går over Gabriel ved forreste stolpe, og ender ved Hernane der uden problemer sender bolden i nettet til 2-0. Herefter gik gassen af ballonen og Flamengo trak sig tilbage og gjorde ikke det store væsen af sig i det offensive spil. I modsætning til Flamengo var Nova Iguaçu stadig på krigsstien hvilket udløste et reduceringsmål efter 66 minutters spil. Bliver bolden sendt ind i Flamengos felt, hvor et passivt forvar lader Erick Foca komme til fadet og kan reducere til 2-1. Efter målet til Nova Iguaçu kom der mere gang i sagerne og udeholdet fandt et ekstra gear og søgte muligheden for et uafgjort resultat. Flamengo formåede at holde Nova Iguaçu fra fadet med spil der var mere effektivt end smukt. De rød sorte kom ikke til mange chancer, men kunne med ti minutter tilbage se Muralha afslutte på et flot saksespark. Herefter var det Nova Iguaçu der stod for underholdningen. De orangeklædte var hele tiden farlige på kontraangreb og Flamengo endte med at parkere bussen foran mål og forsvare indtil dommeren fløjtede af efter 5 minutters tillægstid.

Kampdata
FLAMENGO 2 X 1 NOVA IGUAÇU
Sted: Maracanã, no Rio de Janeiro (RJ)
Dato: Lørdag d.1 marts de 2014
Tid: 18h30 (brasiliansk tid) 22.30 (dansk tid)
Dommer: Rodrigo Nunes de Sá (RJ)
Linjevogtere: Michael Correia (RJ) og Daniel Alves Pereira (RJ)

Tilskuere: 13.845
Gule kort: Muralha (Fla); Rodrigo Almeida, Jorge Fellipe og Zambi (Nova Iguaçu)
Mål: FLAMENGO: Jorge Fellipe (selvmål), efter 17min. og  Hernane efter 55 min. NOVA IGUAÇU: Erick Foca, efter 66 min.
FLAMENGO: Felipe; Leonardo Moura, Wallace, Samir og André Santos; Cáceres, Muralha, Elano (Márcio Araújo), Gabriel og Everton (Negueba); Hernane (Alecssandro)
Træner: Jayme de Almeida
NOVA IGUAÇU: Jefferson; Peter, Rodrigo Almeida, Jorge Fellipe og Amarildo; Rodrigo César, Paulo Henrique (Carlos Henrique), Geovani (Uallace) og Dieguinho (Vinicius); Zambi og Erick Foca
Træner: Edson Souza

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu