Carioca R13 - Flamengo

Go to content

Main menu:

Carioca R13

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > Marts 2014

Kampen:
Kampen begyndte i et tempo, der var Old Boys fodbold værdigt. Begge hold spillede bold uden nerve og opfindsomhed, og selvom Botafogo fik en stor chance efter kun tre minutters spil, fik det ikke fansene op ad stolene. Det søvnige tempo fortsatte, men efter blot ni minutters spil fik begge hold en brat opvågning. Efter et frispark, der gik i muren, fik Flamengo styr på sagerne. Og da uret rundede ti minutter kunne Gabriel efter godt samspil med Márcio Araújo sende bolden mellem benene på Helton Leite og videre ind i netmaskerne. 1-0 til Flamengo.

Efter forskrækkelsen blev Botafogo mere aggressive. Men samspillet mellem midtbane og angreb var for vagt, hvilket fik de sort-hvide spillere til at løbe mange meter forgæves. Flamengo gjorde heller ikke mere end højst nødvendigt og lod til at være godt tilfreds med føringen. Der skulle gå næsten en halv time før der igen var fare på færde i Botafogos felt. Denne gang var det Hernane og Gabriel, der havde fundet hinanden, men Helton Leite i målet fik hænderne på bolden, så den gik ud til hjørnespark.  Herefter fortsatte spillet i det samme langsomme tempo, hvilket fik kampen til at virke søvndyssende, og de få chancer, der kom, blev aldrig rigtig farlige, da begge forsvar fik afværget uden problemer. Dermed kunne begge hold gå til pause uden at være overanstrengte.

Anden halvleg startede med en stor chance til Flamengo. Gabriel fik sendt bolden ind i det lille felt. Helton Leite kom dårligt ud men kunne til sit held se Samir heade bolden lige over mål. Botafogo blev herefter en kende mere offensive og var knap så apatiske som i første halvleg. Dog kom holdet aldrig ind i en god rytme og var på intet tidspunkt farlige i Flamengos straffesparksfelt. Botafogos første store chance kom efter 57 minutter, hvor holdets debutant Zebellos fik sendt bolden i hovedet på Henrique, som headede forbi mål. Trods offensive udskiftninger hos Botafogo blev deres offensive spil ikke bedre, og de sort-hvide Botafogo-spillere formåede ikke at komme til kvalificerede afslutninger. Flamengo fik heller ikke gjort det store væsen af sig og nøjedes med at spille bolden rundt i trekanter, som om de ventede på, at kampen skulle fløjtes af. Efter 64 minutter kom Botafogo endelig til en afslutning, da Gegê forsøgte sig udefra, men skuddet voldte ikke de store problemer for Felipe.  Det der fik tilskuerne op af stolene skete dog lige efter, da Airton modtog sit andet gule kort og derved måtte tidligt under bruseren. Med en mand i overtal satte Flamengo tempoet op og blev mere nærgående, da Botafogo virkede nervøse og rådvilde. Deres rådvildhed til trods kom de efter 76 minutter alligevel til en pæn chance. Henrique fik vristet sig fri af Flamengos forsvar men valgte at brænde på det groveste frem for at aflevere til Fabiano, som stod helt fri foran mål.  To minutter senere var det Flamengos tur. Her var det dog Léo, der fik for meget luft under bolden, da han modtog den af João. Botafogo forsøgte at svare igen, da Dankler brød igennem i højresiden. Indlægget blev i første omgang afværget, men bolden endte hos Lucas, der imidlertid ikke havde indstillet sit sigte og misbrugte den gyldne chance for at udligne. Botafogo fik dog endnu en mulighed, men Yguinhos skud var ikke et problem for Felipe. Selvom Flamengo spillede sikkert og med autopiloten på, lykkedes det i kampens overtid at komme på 2-0. Botafogos forsvar var så godt som gået fra banen, da Léo brød igennem og scorede. Flamengo gik fra banen som sejrherre og har samtidig fået maks. point i de sidste fem kampe.

Kampfakta:

BOTAFOGO 0 X 2 FLAMENGO
Sted: Maracanã, Rio de Janeiro (RJ)
Dato: Søndag d. 09/03-2014
Tid: 18.30 lokal tid. 22.30 dansk tid
Dommer: Daniel de Sousa Macedo
Linjevogtere: Lilian Fernandes Bruno og Andréa Maffra de Sá
Tilskuere: 9.348 (betalende)
Gule kort: Airton, Fabiano, Júnior Cesar, Lucas (Botafogo); Everton (Flamengo)
Røde kort: Airton(Bota)
Mål: FLAMENGO:Gabriel efter ti minutter og Léo efter 90 minutter
BOTAFOGO: Helton Leite, Lucas, André Bahia, Dankler og Junior Cesar; Airton, Bollati, Renato(Fabiano), Daniel(Gegê) og Pablo Zeballos; Henrique(Yguinho)
Træner: Eduardo Hungaro
FLAMENGO: Felipe, Léo Moura(Léo), Wallace, Samir og André Santos; Cáceres(Feijão), Muralha, Márcio Araújo, Gabriel(Paulinho)og Everton; Hernane
Træner: Jayme de Almeida

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu