CariocaSemi2 - Flamengo

Go to content

Main menu:

CariocaSemi2

Arkiv > 2014 > Arkiv2014 > Marts 2014

Med to mål imod Cabofriense blev Lucas Mugni dagens helt og den kun 22-årige argentiner virker efterhånden som en, der kan bære det åg at spille med det legendariske 10-tal på ryggen. Sidste års topscorer Hernane har endnu ikke slået igennem i år og måtte i går desværre bæres grædende fra banen og blev afløst af Alecsandro.
Hvem Flamengo møder i finalen er stadig ikke afgjort, da Vasco og Fluminense først spiller deres returopgør i aften. Deres første opgør endte 1-1, og dermed er det stadig åbent, hvilken af de to gamle rivaler der bliver Flamengos modstander i finalen. Hvis Flamengo går hele vejen, vil det være 33. gang, at klubben vinder statsmesterskabet i Rio.
Kampen:
Knap var kampen fløjtet i gang, før Felipe i Flamengos mål måtte gribe ind og redde bolden. Efter lidt småspil af Cabofriense på Flamengos banehalvdel valgte Keninha at skyde udefra, og Felipe måtte hive en flot redning ud af ærmet for at holde de grønklædte spillere fra fadet. Trods den næsten umulige opgave prøvede Cabofriense at spille med stor optimisme og prøvede gang på gang at udfordre Flamengo. Samme Keninha blev kort efter skyld i Flamengos første mål. Efter 8 minutter mistede han bolden til Lucas Mugni, der herefter kunne tage en solotur ned af banen og med stor elegance skyde bolden i nettet bag Luis Cetin i Cabofrienses mål. Kort efter var der igen fare på færde, da Paulinho sendte et hjørnespark snært forbi mål.

Stille og roligt overtog Flamengo spillet og gjorde det svært for de grønklædte spillere fra Cabo Frio. Klasseforskellen var tydelig, og der gik ikke lang tid, før Mugni endnu engang kunne sende bolden i nettet. Efter 18 minutters spil kunne Muralha sende en bold i panden på Mugni, der sendte bolden i nettet uden chance for Cetin, der bare kunne følge bolden ind i netmaskerne. Tre minutter senere brændte det endnu engang på hos Cabofriense. En flot hælaflevering fra Mugni til Hernane endte i hænderne på Cetin, og ”Boret” kunne herefter ærgre sig over at have forspildt en gylden chance. Kort efter var Hernane igen i centrum, da han måtte bæres fra banen efter Luizão i kampens hede gav angriberen et knæ i ryggen.  Resten af halvlegen tilhørte Flamengo, der holdt stillingen, og holdene kunne gå til pause med en 2-0 føring til hjemmeholdet.
På vej ud fra banen nåede Mugni at kommentere sin indsats til de ventende journalister. ”Jeg er ved at finde min plads. Jeg har altid ment, at min tid nok skulle komme. I dag er jeg bedre end tidligere, og jeg håber, at mere spilletid kan forbedre mit spil endnu mere.”, kom det fra argentineren, som fansene allerede har døbt ”Mini Messi”.

Anden halvleg fortsatte med pres fra hjemmeholdet, og Gabriel var den første til at afslutte, da han med et flot spark fik Cetin til at hive en pragtredning frem fra gemmerne. Selvom Cabofrienses chancer var udspillet, gav de ikke op og forsøgte sig at komme til chancer på kontraangreb.  Flamengos forsvar var dog velforberedt og havde ingen problemer med at rydde op, når bolden kom ned i deres forsvarszone. I den anden ende var der pæne chancer til Paulinho, Alecsandro og Gabriel. Men de gode forsøg til trods, kunne ingen af dem score. Flamengos forløsning kom dog efter 63 minutter. Her var det Alecsandro, som var kreatør, og João Paulo, som var afslutter og bragte Flamengo i front 3-1. Kort efter fik João Paulo endnu en chance, men denne gang var det træværket, der stod i vejen. Efter 74 minutter fik Cabofriense deres trøstemål. Eberson tørrede João Paulo og kunne afslutte uden chance for Felipe i Flamengos mål. Målet ændrede dog ikke på kampen, da Cabofriense hverken havde kvalitet eller kondition til at spille op mod de rød-sorte. I kampens døende minutter fik både Nixon og Alecsandro muligheden for at score det fjerde mål, men kampen var allerede afgjort, og Flamengo kunne gå fra banen med en komfortabel 3-1 sejr.

FLAMENGO 3 X 1 CABOFRIENSE
Sted: Maracanã, Rio de Janeiro (RJ
Dato: 29. marts 2014
Tidspunkt: 18.30 lokal tid - 22.30 dansk tid
Dommer: Rodrigo Carvalhaes de Miranda (RJ)
Linjevogtere: Rodrigo Pereira Joia (RJ) og Wendel de Paiva Gouvêa (RJ)
Gule kort: Pará (CAB)
Mål: Mugni efter 8 og 18 minutter. João Paulo efter 63 minutter og  Éberson efter 74 minutter.
Tilskuertal: 5.977 betalende tilskuere / 9.327 til stede
FLAMENGO: Felipe, Recife, Wallace, Samir og João Paulo; Amaral, Muralha og Lucas Mugni (Marcio Araújo); Everton, Paulinho (Nixon) og Hernane (Alecsandro)
Træner: Jayme de Almeida
CABOFRIENSE: Cetim; Rodrigo Dias (Arthur), Victor Silva (Gladstone), Luizão og Leandro; Silvano, Jardel, Daniel Tijolo og Eberson; Keninha (Anderson) og Fabrício Carvalho
Træner: Alexandre Barroso

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu