Copa do Brasil 1/16 finale - Flamengo

Go to content

Main menu:

Copa do Brasil 1/16 finale

Arkiv > 2015 > Juli
Kampen:
De 16.744 der valgte at trodse det regnvejret, kunne se to hold der lagde forsigtigt ud. Det betød dog ikke at underholdningen udeblev, da Wallace efter 5 minutter var tæt på at overrumple Náuticos målmand Julio César (som er navnebror til Flamengos ditto). Selvom Flamengo havde første chance, var det Náutico der førte dirigentstokken, og først efter et kvarter begyndte Flamengo at bide mere fra sig. Guerrero var tættest på en scoring, da han efter 32 minutter sendte bolden i sidenettet. Kort efter fik Flamengo sig en forskrækkelse, da Jonas måtte udgå med store smerter i den ene albue. Træner Borges valgte at sætte Marcelo Cirino på banen, hvilket betød at Flamengo nu spillede med tre offensive midbanespillere. Den offensive udskiftning gjorde at Flamengo kom længere frem på banen, og fik tilspillet sig flere gode chancer. Tættest på en scoring var Emerson Sheik, der med et flot skud, fik Júlio César til at hive en vaskeægte TV-redning op af hatten. Kort efter var der igen fare på færde, da Everton var tæt på at sætte Guerrero i scene.

Anden halvleg begyndte med en pæn chance til hjemmeholdet, da Fabio Eller fik headet et hjørnespark på kassen. Det var dog Flamengo der først fik hul på bylden, da Everton spillede Jorge fri, og Jorge kvitterede med at score sit første mål som professionel. Kort efter fik Flamengo en stor chance for bringe sig yderligere i front, da Guerrero sendte en bold  tæt forbi venstre stolpe. Med 1-1 i første kamp, var Náutico tvunget frem på banen, og efter 60 minutter fik Rogerinho en stor mulighed for at udligne. Til Flamengos held havde Cesar fundet storformen frem og holdt de rød-sorte inde i kampen.  Náutico fortsatte med at presse og var med et kvarter tilbage tæt på at få det forløsende mål. Først fik Cesar  reddet et pænt forsøg fra Bergson,og på det efterføgende hjørnespark var det Douglas der sende bolden på overliggeren.
Presset fra Náutico gav huller bagtil, og straffen faldt efter 76 minuitter da Guerrero sendte bolden i nettet på oplæg af Marcelo Cirino. Målet tog pusten fra Náutico, hvilket gav Flamengo blod på tanden. Med 4 minutter tilbage var de rød-sorte tæt på at gøre det til 3-0 da Sheik forsøgte sig med et frispark. I kampens sidste minutter var det igen Sheik og Guerrero der drev gæk med Náuticos forsvar, uden det dog gav bonus. Hermed endte kampen 2-0 til Flamengo.
NÁUTICO 0 X 2 FLAMENGO

Sted: Arena Pernambuco, i São Lourenço da Mata (PE) 
Dato: Onsdag d. 15/7 2015
Tidspunkt: 22.00 lokal tid 03.00 dansk tid
Betalende tilskuere: 16.744
Dommer: Cláudio Francisco Lima da Silva (SE) 
Linjevogtere: Luis Carlos Câmara Bezerra (RN) og Lourival Cândido das Flores (RN) 
Gule kort: Fillipe Soutto (Náutico); Cáceres, Jorge, Everton, Emerson, Pará, Marcelo Cirino (Flamengo) 
Mål: FLAMENGO: Jorge efter 50 minutter og Paolo Guerrero efter 76 minutter.
NÁUTICO: Julio Cesar, Guilherme (Josimar), Flávio, Fabiano Eller og Fillipe Soutto; João Ananias, Willian Magrão, Marino og Rogerinho (Renato); Douglas og Stéfano Yuri (Bergson) 
Træner: Lisca
FLAMENGO: Cesar, Pará, Wallace, Marcelo og Jorge; Cáceres (Márcio Araújo), Jonas (Marcelo Cirino), Héctor Canteros og Everton (Arthur Maia); Emerson Sheik og Paolo Guerrero
Træner: Cristóvão Borges
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu